Publikováno Říjen 24, 200915 r VAG hlásí chybu 00515 - hallův snímač,vyměnil jsem ho ale je to pořád stejný.Pak mi to tam taky hodilo chybu 00522 - čidlo teploty chladící kapaliny,to je to v termostatu žeano?A dneska se tam objevila 00525 - lambda,tak nevim jestli si to auto ze mě dělá prdel nebo odcházejí všechny čidla.Kždopádně bych potřeboval vyřešit to startování...natočim to až na 4-5 pokus dlouhýho točení.Zdá se mi jako by to byl blbě předstih,dusí se,jakoby se snaží střílet do výfuku,to by mohl způsobovat ten hallův snímač ne?Ale když jsem ho vyměnil a chyba se v jednotce opakuje tak asi bude špatnej kabel (nebo ŘJ?).
Říjen 24, 200915 r BMM nebo MPI ?. U BMM to hodí vždy chybu snímače otáček. Čidlo teploty je u termostatu (MPI a poslední BMM). Jinak je na sacím potrubí vzadu( BMM ).
Říjen 25, 200915 r No tak jak říkám. U BMM při zapnutém zapalování máš vždy chybu snímače otáček protože jendnotka nedostává impulsy a vyhodnotí to jako chybu. Když nastartuješ tak ta chyba zmizí. Ve tvém případě bych se zaměřil na čidlo teploty. Máš ho vzadu na sání ( u termostatu je čidlo s jedním drátem ) nebo kombinované u termostatu. Zkontroluj ho na vagu. Co ukazuje když to zrovna nejde.
Říjen 28, 200915 r to střílení bych viděl na tu lambdu...zkus ji odpojit, zvýší se ti spotřeba ale za zkoušku to stojí...a napiš sem přímo výpis z toho vagu co to napíše, co je to za motor a jakej má datum narození (rok vyroby)
Říjen 29, 200915 r Ahoj, tak presne tento problém som mal aj ja, dokonca horšie to je, lebo jazdím na plyn. Celá Tvoja investícia bude 0,50 €, teda u nás toľko stojí šmirgeľ papier Otvor veko rozdeľovača a poriadne vyšmirgľuj palec zhora, v strede aj z boku. Až do kovu - medi. To isté urob s vekom vnútri hore máš 4 malé uhlíky, všetky štyri vyšmirgluj na meď zhora aj zboku, koľko sa len dá. Uvidíš, aký zázrak Ti to spraví s autom. A nielen s tým. Mne takto klesla cca o 20 percent (číslo nepreháňam) aj spotreba! Rozdeľovač čisti takto každých 2000 km, alebo keď bude opäť trhať. Ak sa Ti to nechce robiť, kúp nové veko, stojí okolo 12-15 € s tým, že jeho výmena je primitívne jednoduchá celý rozdeľovač - spodok aj s palcom je ťažšie vymeniť, ale palec vyšmirgľovať nie je ťažké.
Říjen 29, 200915 r Kdyz jsem mel felicii, tak jsem mel ten samej problem. Nechytala a skubala. A jednoho dne uz vubec nechytila, jen se pekne kourilo z vejfuku. Delal to kablik z civky do rozdelovace. V te dobe stal nejakych 30 kc. Kablik se vymenil. Jeste se pri te prilezitosti vycistil se rozdelovac a zase startovala. Skubani jsem odstranil vymenou svicek. Koupil jsem nejaky lepsi (uz ale nevim jaky) a bylo po skubani.
Listopad 9, 200915 r Ahoj,tak presne tento problém som mal aj ja, dokonca horšie to je, lebo jazdím na plyn. Celá Tvoja investícia bude 0,50 €, teda u nás toľko stojí šmirgeľ papier Otvor veko rozdeľovača a poriadne vyšmirgľuj palec zhora, v strede aj z boku. Až do kovu - medi. To isté urob s vekom vnútri hore máš 4 malé uhlíky, všetky štyri vyšmirgluj na meď zhora aj zboku, koľko sa len dá. Uvidíš, aký zázrak Ti to spraví s autom. A nielen s tým. Mne takto klesla cca o 20 percent (číslo nepreháňam) aj spotreba! Rozdeľovač čisti takto každých 2000 km, alebo keď bude opäť trhať. Ak sa Ti to nechce robiť, kúp nové veko, stojí okolo 12-15 € s tým, že jeho výmena je primitívne jednoduchá celý rozdeľovač - spodok aj s palcom je ťažšie vymeniť, ale palec vyšmirgľovať nie je ťažké. Dá se toto udělat i na 1,6 MPI ????
Listopad 23, 200915 r Dá se toto udělat i na 1,6 MPI ???? ano, když začne škubat 1,6MPI, tak je to nějaký silový kabel, většinou je lepší vyměnit všechny a ještě víčko a palec taky, prosím nečistěte to šmirglem, je to barbarské v místě, kde jsou vysoké otáčky, tento prach ze šmirglu působí jako urychlovač opotřebení. Výměna tohoto všeho Vám vydrží a to garantuju 10000Km
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.