djmanny Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 zdravim... na kolik vyjde si nechat predelat klic?? nekde mi rekli ze za to chcou 1500,-2000,- ... neni to trochu moc?? nejaka levnejsi varianta poradite?? mam octavii rok 97...na dálku mam spesl ovladac...takze mi jde spis jen o holej klicek ... nebo vyjde levnejc vymenit vsechny zamky a klicky?? na aukru jsem videl tusimza 800,- vsechny zamky a klicky... poradte dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Není, přeci v klíči máš imobilizér. Není to jen mechanika jak na Š120 nebo Favoritu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Tyčinka imobilizeru stojí tak 200,- Kč až 300,- Kč. Přispůsobení mi udělali v servisu zadáčo. Já mám klíš s DO 433 a vyšel mě na 2 tisíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmanny Vloženo 28. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Tyčinka imobilizeru stojí tak 200,- Kč až 300,- Kč. Přispůsobení mi udělali v servisu zadáčo. Já mám klíš s DO 433 a vyšel mě na 2 tisíce. woou no tak 2 tisice se mi fakt investovat nechce... ok..zkusim se zeptat ve skodovce... a udelali ti to na pockani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Přispůsobení je otázka 5 minut, takže na počkání. A 2 tisíce je dobrá cena, jak jsem psal, mám DO 433 MHz, kdo trochu ví co to znamená, tak chápe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.