zabiak Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Tak nic. Tak na to pecu tak si koupim aspon cire blinkry z faceliftu ty tam pudou v poho zejo? Vymena kus za kus? A nevite za kolik se daji sehnat? Ja muzu ya 1000kc oba new. Dajji se sehnat levneji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Tak nic. Tak na to pecu tak si koupim aspon cire blinkry z faceliftu ty tam pudou v poho zejo? Vymena kus za kus? A nevite za kolik se daji sehnat? Ja muzu ya 1000kc oba new. Dajji se sehnat levneji? Obávám se, že tam nepůjdou a nový se dají oba sehnat za 700,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Ty blinkry by tam snad mohly jít nadělit, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Blinkry ti tam půjdou ale musíš súžit ty packy kterými se to světla zasouvá.. Raději je lepší to ještě pak přilepit nějakým silikonem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Tak nic. Tak na to pecu tak si koupim aspon cire blinkry z faceliftu ty tam pudou v poho zejo? Vymena kus za kus? A nevite za kolik se daji sehnat? Ja muzu ya 1000kc oba new. Dajji se sehnat levneji? Obávám se, že tam nepůjdou a nový se dají oba sehnat za 700,- Za 700,- a kde prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Caute, minuly rok som bol na zraze v Nitriansko Rudne ajeden tipek tam mal starsi model octavie a na nom ciru optiku amyslim ze to nebola L@K, on spominal ze to doviezol niekde z Ukrajiny, nevideli ste ich este niekde? TU je foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 hmm xenony něco podobnýho měl udělaný Sympaťák jenže než to doladil do úplného konce tak autí prodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Tohle mel muj byvaly kolega ze Slovenska - pry se to tam da normalne sehnat (vic bohuzel nevim) a jsou to (nebo aspon on to mel, mozna je vic variant) regulerni bixenony! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Tohle mel muj byvaly kolega ze Slovenska - pry se to tam da normalne sehnat (vic bohuzel nevim) a jsou to (nebo aspon on to mel, mozna je vic variant) regulerni bixenony! to by bolo super keby sa to dalo normalne zohnat, lebo su pekne, ale keby som este vedel kde :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Tak nic. Tak na to pecu tak si koupim aspon cire blinkry z faceliftu ty tam pudou v poho zejo? Vymena kus za kus? A nevite za kolik se daji sehnat? Ja muzu ya 1000kc oba new. Dajji se sehnat levneji? blinkry z L&K maji v autokelly.. cena za jeden tusim 600,- ale nevim presne.. Ty z faceliftu tam po uprave vlezou ale neni to ono!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buy-10 Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 no a chcem sa spytat ze kde sa daju tie svetla kupit vtej ukraine,lebo uz ich zhanam velmi dlho...keby ste mi poradily tak by som bol velmi rad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 no a chcem sa spytat ze kde sa daju tie svetla kupit vtej ukraine,lebo uz ich zhanam velmi dlho...keby ste mi poradily tak by som bol velmi rad... to je podle mne blbost ta Ukrajina .. !! Hodne lidi to dela tak ze si koupej ciry sklo (plast) nebo si to puvodni nechaj zbrousit a je z nej ciry ... a pak se tam normalne dodelaj bixenony.. nic na tom neni, v Praze tak jezdi i par felicii i dalsich aut.. dela to kluk s nickem Xenonman.. http://www.autohificlub.cz/index.php?body=...Selected=204150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Kdo si hraje, nezlobí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Kdo si hraje, nezlobí ? co je na tom tak k smichu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Tak nic. Tak na to pecu tak si koupim aspon cire blinkry z faceliftu ty tam pudou v poho zejo? Vymena kus za kus? A nevite za kolik se daji sehnat? Ja muzu ya 1000kc oba new. Dajji se sehnat levneji? blinkry z L&K maji v autokelly.. cena za jeden tusim 600,- ale nevim presne.. Ty z faceliftu tam po uprave vlezou ale neni to ono!! Díky chlape tohle jsem potřeboval vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Tak nic. Tak na to pecu tak si koupim aspon cire blinkry z faceliftu ty tam pudou v poho zejo? Vymena kus za kus? A nevite za kolik se daji sehnat? Ja muzu ya 1000kc oba new. Dajji se sehnat levneji? blinkry z L&K maji v autokelly.. cena za jeden tusim 600,- ale nevim presne.. Ty z faceliftu tam po uprave vlezou ale neni to ono!! Díky chlape tohle jsem potřeboval vědět neni zac .. jinak ja jsem svetla z L&K schanel neco pres rok a nakonec se zadarilo ... chce to porad procitat inzeraty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Já jsem světla LaK sehnal asi po půl roce, ale chce to hledat v inzerátech. No je jich docela málo, tak je to spíš o náhodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Tak nic. Tak na to pecu tak si koupim aspon cire blinkry z faceliftu ty tam pudou v poho zejo? Vymena kus za kus? A nevite za kolik se daji sehnat? Ja muzu ya 1000kc oba new. Dajji se sehnat levneji? čire blikny z faceliftu ti tam půjdou. nemusí se nic upravovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Tak nic. Tak na to pecu tak si koupim aspon cire blinkry z faceliftu ty tam pudou v poho zejo? Vymena kus za kus? A nevite za kolik se daji sehnat? Ja muzu ya 1000kc oba new. Dajji se sehnat levneji? čire blikny z faceliftu ti tam půjdou. nemusí se nic upravovat. zkousel jsi to?! Ja jo a nesli mi tam ..! Ty packy na kterych to drzi jsou sirsi nez u starych a i kdyz se zbrousi tak to tam nesedi uplne na 100%, je tam trosku jiny sklon hrany ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 No ony tam poradne nejdou ani ty stary blinkry, je to takovy dost robodomo, na aute za vic jak pul melounu. Ale takovejch mist tam mame vic, ze ano, stahovacky mam novy vsechny, pakovani steracu budu menit ted, a tak daaaale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Tak nic. Tak na to pecu tak si koupim aspon cire blinkry z faceliftu ty tam pudou v poho zejo? Vymena kus za kus? A nevite za kolik se daji sehnat? Ja muzu ya 1000kc oba new. Dajji se sehnat levneji? čire blikny z faceliftu ti tam půjdou. nemusí se nic upravovat. zkousel jsi to?! Ja jo a nesli mi tam ..! Ty packy na kterych to drzi jsou sirsi nez u starych a i kdyz se zbrousi tak to tam nesedi uplne na 100%, je tam trosku jiny sklon hrany ! zkoušel. dával jsem čire světla, celej předek. než jsem vyndal starý světlo tak jsem tam čirej blinkr měl nasazenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Tak nic. Tak na to pecu tak si koupim aspon cire blinkry z faceliftu ty tam pudou v poho zejo? Vymena kus za kus? A nevite za kolik se daji sehnat? Ja muzu ya 1000kc oba new. Dajji se sehnat levneji? čire blikny z faceliftu ti tam půjdou. nemusí se nic upravovat. zkousel jsi to?! Ja jo a nesli mi tam ..! Ty packy na kterych to drzi jsou sirsi nez u starych a i kdyz se zbrousi tak to tam nesedi uplne na 100%, je tam trosku jiny sklon hrany ! zkoušel. dával jsem čire světla, celej předek. než jsem vyndal starý světlo tak jsem tam čirej blinkr měl nasazenej. a to si jako ani nebrousil ty packy na kterejch to drzi : ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 vyndal jsem dnes bliknu a dal na staré světlo. tady je foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 ještě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 tady ho mám zase na auti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.