Pripravek na cisteni trysek - Motor 1.9 TDI - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Pripravek na cisteni trysek

robzab

Doporučené příspěvky

Mopachi napsal:
Jedině vif!!Používám ho a jsem moc spokojen motor je tiší a pěkně to startuj a táhne.O tom vifu je tady tema tak to pohledej je tam někde i test aditiv a vif vyhrál!

Netvrdim, ze je VIF spatnej, ale neni to jen otazka propagace a toho, ze vsichni pouzivaji VIF, tak ja taky? :-)

Jak se VIF redi? Carlson stoji cca. 150 Kc, a cela lavicka 250ml na jednu nadrz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

robzab napsal:
Netvrdim, ze je VIF spatnej, ale neni to jen otazka propagace a toho, ze vsichni pouzivaji VIF, tak ja taky? :-)

Jak se VIF redi? Carlson stoji cca. 150 Kc, a cela lavicka 250ml na jednu nadrz.

VIF stoji kolem 200 Kč a ředí se 1: 1000, tedy zimní VIF ma objem 650 ml a ošetříš s ním až 650 litru nafty

Odkaz ke komentáři

VIF má vinikají testy, není to jen propaganda členů co jej používají, někde by se i tady ty daly najít naskenované, myslím, že to sem kdysi někdo dával !!

-jinak si myslím, že domácí naaditivování VIFem, je účinější než kupování předražené nafty u "renomovaných" pump, a rozhodně není ani dražší, kupuji pikslu za cca. 170 kč.

Odkaz ke komentáři

dick napsal:
VIF má vinikají testy, není to jen propaganda členů co jej používají, někde by se i tady ty daly najít naskenované, myslím, že to sem kdysi někdo dával !!

-jinak si myslím, že domácí naaditivování VIFem, je účinější než kupování předražené nafty u "renomovaných" pump, a rozhodně není ani dražší, kupuji pikslu za cca. 170 kč.

ok, tak ja jdu do toho taky :-)

a jak se to ted redi? resp. 1 piskla na 1 plnou nadrz cca. 50 l ?

Odkaz ke komentáři

robzab napsal:
ok, tak ja jdu do toho taky :-)

a jak se to ted redi? resp. 1 piskla na 1 plnou nadrz cca. 50 l ?

vždyť jsem ti to napsal o řádek výše. Jedna plechovka zimního VIFU ma 650 ml a ošetříš s ní až 650 litru nafty, tj. 13 nádrží. Při teplotách -20 doporučujou dávat až 3nasobné množství. VIF ma na víčku fajnou odměrku, takže dávkování nejde splést :palec2:

Odkaz ke komentáři

kominor napsal:
vždyť jsem ti to napsal o řádek výše. Jedna plechovka zimního VIFU ma 650 ml a ošetříš s ní až 650 litru nafty, tj. 13 nádrží. Při teplotách -20 doporučujou dávat až 3nasobné množství. VIF ma na víčku fajnou odměrku, takže dávkování nejde splést :palec2:

aha, ja to prehlidl, tak diky za znovuinfo :-)

tak to je prada a VIF se 100% vyplati ze vsech aditiv nejvice, :palec2:

protoze Carlson ap. stoji 120-150 Kc a je to na jednu nadrz :feve:

Objednal jsem na AutoStangl tam to maji za nej cenu a jeste nad 499 doprava zdarma :palec2:

(nedelam reklamu, ale porjel jsem dost e-shopu a vysel opravdu nejlip)

Editováno: , autor: robzab
Odkaz ke komentáři

octavia TDI-81kw napsal:
já taky jezdím na VIF přes rok a myslím že jeto dobrá volba,jinak se dá koupit na benzině aspon u nás v Hodoníně,ale chcou zato cca 260kč objednávám na autoštangl za 174kč ale zásobil sem se v létě a vyšel na 157kč ;)

Ja jsem si objednal zimni a letni. Urcite bude mit letni v lete nejaky vyznam jinak by to snad ani nedelali, ne? :palec2:

Odkaz ke komentáři

robzab napsal:
Ja jsem si objednal zimni a letni. Urcite bude mit letni v lete nejaky vyznam jinak by to snad ani nedelali, ne? :palec2:

v zimním VIFu je více přisad proti vylučování parafinu v naftě za nízkých teplot, což má za následek zanášení palivového vedení, pal. filtru a následně zhoršení zimních startů, dle vyjádření výrobce VIFu není na závadu používat zimní celoročně

Odkaz ke komentáři

pepinoTDi napsal:
v zimním VIFu je více přisad proti vylučování parafinu v naftě za nízkých teplot, což má za následek zanášení palivového vedení, pal. filtru a následně zhoršení zimních startů, dle vyjádření výrobce VIFu není na závadu používat zimní celoročně

na závadu není ani předávkování :palec2:

Odkaz ke komentáři

Já taky používán Vif a koupil jsem ho v 5 litrovém balení u AutoŠtangl. Přidával jsem ho do Vervy, ale na Vervu jsem si opravil názor po emisích s náklaďákem, kde jí taky používám ( je to hobby offroad). Emise byly letos mírně horší než loni a to jsem najel jen asi 1Tkm. Loni jsem jezdil na naftu z Makra a emise byly 5x nižší než povolené. Letos 4x nižší. U Makra jsem se nyní zeptal na dodavatele paliv a je to ÖMV a tak proto nebyl ten výsledek špatný. Jinak ten Vif si přelejvám do originální malé plechovky s odměrkou a s ní se to prima dávkuje.

Odkaz ke komentáři

panove, asi jsem blb, ale koupil jsem si VIF zimni plechovku a nevim jak to otevrit :):help:

na vicku je nakrlesen smer spiky a je jasny, ze je to nejakej detskej zamek nebo tak neco,

ale kdyz zatlacim na bok zatky a mirne otocim vycko povoli, ale pak co? :feve:

mozna mam den blbec, ale dnes se mi na to zkratka nepodarilo prijit :)

Odkaz ke komentáři

robzab napsal:
panove, asi jsem blb, ale koupil jsem si VIF zimni plechovku a nevim jak to otevrit :):help:

na vicku je nakrlesen smer spiky a je jasny, ze je to nejakej detskej zamek nebo tak neco,

ale kdyz zatlacim na bok zatky a mirne otocim vycko povoli, ale pak co? :feve:

mozna mam den blbec, ale dnes se mi na to zkratka nepodarilo prijit :)

je to celkem jednoduché, zmáčkneš současně obě perforované strany a kroutíš a kroutíš až....... odkroutíš a hotovo :)

Odkaz ke komentáři

robzab napsal:
jasne, to chapu :-) ale asi to chce jeste vylomit nejdrive ty packy nebo zarazky, co? :-) jinak to nejde tocit :palec2:

finta je v tom, že ty packy jsou tam jako pojistka proti samovolnému povolení a když dobře a správně zmáčkneš to víčko tak ty packy jako vyřadíš a kroutíš a kroutíš až......odkroutíš a naleješ :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...