JohnyS Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Tak ja jsem tam narval 55 litru, dojezd byl dle PP 0 km a jeste jsem na nich nahrkal asi 8 km, takze myslim ze jsem jel na vypary.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Podle me je i nejaka zasoba paliva i v palivovem filtru, jak se menil tak sem koukal a bylo tam aspon pul litra paliva coz u ropaka by melo teoreticky pri spotrebe 5l/100 km stacit na 10 km . Myslite ze se muze neco posrat kdyz si cepnu do kanystriku 5 litru zasoby , a pujdu zkusit kolik auto dojede az bude uplne na suchu? jelikoz sem byl na 5 a 10 km dojezdu, clovek se vrti pred knyplem cely nervama bo se to vzdycky stane nekde uprostred dalnice kde na kazdou stranu je 30 km k nejblizsi pumpe. Tak pro muj klid bych opravdu chtel vedet kolik muzu jeste ujet kdyz se rozsviti hladove oko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Buďiž, ale to co je v paliváku už nemůžeš brát jako použetelné množstí paliva. Zavzdušnění atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Podle me je i nejaka zasoba paliva i v palivovem filtru, jak se menil tak sem koukal a bylo tam aspon pul litra paliva coz u ropaka by melo teoreticky pri spotrebe 5l/100 km stacit na 10 km .Myslite ze se muze neco posrat kdyz si cepnu do kanystriku 5 litru zasoby , a pujdu zkusit kolik auto dojede az bude uplne na suchu? jelikoz sem byl na 5 a 10 km dojezdu, clovek se vrti pred knyplem cely nervama bo se to vzdycky stane nekde uprostred dalnice kde na kazdou stranu je 30 km k nejblizsi pumpe. Tak pro muj klid bych opravdu chtel vedet kolik muzu jeste ujet kdyz se rozsviti hladove oko. Rovněž se připojuji k dotazu, co se stane, když nechám auto chcípnout žízní. Zavzdušní se a co potom? Je rozdíl mezi benzínem a nafťákem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 U benzínu sa nestane nič. Stačí po dotankovaní paliva zapnúť niekoľko krát zapaľovanie, a počkať chvíľu kým beží palivové čerpadlo. Potom to už chytí na prvú šupu. Nafťáka som nemal, neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Podle me je i nejaka zasoba paliva i v palivovem filtru, jak se menil tak sem koukal a bylo tam aspon pul litra paliva coz u ropaka by melo teoreticky pri spotrebe 5l/100 km stacit na 10 km .Myslite ze se muze neco posrat kdyz si cepnu do kanystriku 5 litru zasoby , a pujdu zkusit kolik auto dojede az bude uplne na suchu? jelikoz sem byl na 5 a 10 km dojezdu, clovek se vrti pred knyplem cely nervama bo se to vzdycky stane nekde uprostred dalnice kde na kazdou stranu je 30 km k nejblizsi pumpe. Tak pro muj klid bych opravdu chtel vedet kolik muzu jeste ujet kdyz se rozsviti hladove oko. Rovněž se připojuji k dotazu, co se stane, když nechám auto chcípnout žízní. Zavzdušní se a co potom? Je rozdíl mezi benzínem a nafťákem? Přečti si manuál k vozidlu. Sice se nemusí nic stát. U benzínu hrozí dle výrobce poškození katalyzátoru, U nafty zavzdušnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Poškodenie katalyzátora hrozí len ak sa štartuje bez paliva dlhšiu dobu a je riziko, že sa do katalyzátora dostanú nejaké nespálené benzínové pary, ktoré sa tam vznietia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hop Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 52litrů max se podařilo do 1,2Htp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Podle me je i nejaka zasoba paliva i v palivovem filtru, jak se menil tak sem koukal a bylo tam aspon pul litra paliva coz u ropaka by melo teoreticky pri spotrebe 5l/100 km stacit na 10 km .Myslite ze se muze neco posrat kdyz si cepnu do kanystriku 5 litru zasoby , a pujdu zkusit kolik auto dojede az bude uplne na suchu? jelikoz sem byl na 5 a 10 km dojezdu, clovek se vrti pred knyplem cely nervama bo se to vzdycky stane nekde uprostred dalnice kde na kazdou stranu je 30 km k nejblizsi pumpe. Tak pro muj klid bych opravdu chtel vedet kolik muzu jeste ujet kdyz se rozsviti hladove oko. Rovněž se připojuji k dotazu, co se stane, když nechám auto chcípnout žízní. Zavzdušní se a co potom? Je rozdíl mezi benzínem a nafťákem? Přečti si manuál k vozidlu. Sice se nemusí nic stát. U benzínu hrozí dle výrobce poškození katalyzátoru, U nafty zavzdušnění. manual je jedna vec, skutecnost druha, manual taky rika ze kdyz se rozsviti hladove oko tak je tam 7 - 9 litru, proti cemuz nic nemam, ale kdyz je dojezd 10 km a rucicka palivomeru ve stavu jako by bylo vypnute zapalovan, a ja natankuju maximalne 40 - 41 litru tak me to trosku zajima, co je a co neni pravda. Kazdopadne asi to nebudu zkouset protoze nejake zavzdusneni se mi nejak riskovat nechce. hold pravdu se asi nikdy nedovim .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 (editace) 52litrů max se podařilo do 1,2Htp To se mi ani nechce věřit, já zatím nejvíce 43L a to jsem velmi rád viděl pumpu. Editováno: 3. Prosinec 2006, autor: stenly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 Ja som mal už dojazd 0 a v nádrži bolo podľa ručičky temer nič. Asi máš blbo nakalibrovanú nulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 No, mne je uplne jedno kolik se mi tam vejde benzinu... kolik najedu... kolik usetrim... Nechapu proc na tyto temata nekdo vubec reaguje... A ani to neni ctive... no nic... muj nazor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 No, mne je uplne jedno kolik se mi tam vejde benzinu... kolik najedu... kolik usetrim... Nechapu proc na tyto temata nekdo vubec reaguje... A ani to neni ctive... no nic... muj nazor... Az budu mit na 6litrovy mercedes s dvema turbama tak to fakt resit nebudu, a i kdyz se nektere otazky uzivatelu ( moje) zdaji hloupe, tak mam vzdy radost kdyz dostanu na svou treba blbou otazku dobrou odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodsten Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 52litrů max se podařilo do 1,2Htp To se mi ani nechce věřit, já zatím nejvíce 43L a to jsem velmi rád viděl pumpu. Tak nejak, mne PP ukazoval dojezd 20 km a do nadrze jsem dostal cca 41,5 litru benzinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Tak to já se musím pochlubit jakej jsem wůl, protože jsem vždycky rval do nádrže benzín ne do prvního cvaknutí...ale prostě jsem vždycky něco přitočil...aby to bylo fakt co nejvíc plný protože jsem byl línej pořád jezdit na pumpu. No a tedka už to nedělám, se mi podařilo na pumpě to jednou přetočit tak že mi benzín tak po blatníku a po kole ven...hold jsem to přešvihnul. Raději už jenom do cvaknutí než sušit auto hadrem někde na pumpě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Rodsten: PP je cirka od pipnuti rezervy vice pesimisticky, proste zacne pro prepocet pouzivat malinko jinej algoritmus. Proto je taky mozne s udavanym dojezdem 0 jeste cca 20km ujet (u benzinu). U dieselu jeste vic, kolega tvrdi az 40km s lehkou nohou - ovsem je to info neoverene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Tak zase rozvíříme diskuzi kolik se vejde a kolik ne Na ježíška sem dal mrše napapat 48 litrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 No, mne je uplne jedno kolik se mi tam vejde benzinu... kolik najedu... kolik usetrim... Nechapu proc na tyto temata nekdo vubec reaguje... A ani to neni ctive... no nic... muj nazor... od toho to tady je aby se diskutovalo o všem možným a nemožným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teaczv Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 v mojom pripade pri prvom pipani idem co najskor natankovat a vychadza to zhruba na 39L do prveho vypnutia pistole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 (editace) Mne sa najviac na 1,2HTP 40KW podarilo natankovať 52L(so stlačeným odvzdušňvákom), na rezerve som mal cca 70km, ale ručička palivomera aj tak nebola tak nízko, ako keď som ju kupoval a absolvoval na nej skúšobnú jazdu (tak nízko som ju už nikdy nevidel). Tak asi je naozaj možné natakkovať 55-56L. Editováno: 23. Červen 2007, autor: lubikSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolik25 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Ahojky mám prosbu, mám služební Fábii 1,4 MPI a povedlo se mi 2 x natankovat 55 litrů benzínu do nádrže, vzhledem k tomu že platím CCS a nevšiml jsem si toho, existuje nějaká možnost jak nadřízenému dokázat, že jsem skutečně ten benzín do té fábie natankoval? a ne nikam jinam??? díky Jakub Špaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 no zobereš ho na tankovanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Tesař Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 no kdyz vemu cca5l ze je rezerva tak ja netankuju po prvni cvaknuti ale hezky trpelive plny hrdlo jednou mi to i preteklo! takze cca 46litru vyc tam nedam! to znamena ze 51l takze do hrdla 6litru kdyz nadrz ma 45l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 U mna sa podla pocitadla na pumpe Shell voslo az 45L a to som siel na rozsvietenej rezerve a to som vycvakol ja sam lebo na sumu ktoru sa to splhalo pocitadlo mi uz skoro nestacila ani penazenka...ale pri plateni som sa pytal ci je to mozne ze natankujem 45 l do fabie???Iba odvrkli ze ked to tam je tak to asi muselo natankovat 45lit zaujimalo by ma co by bolo keby som cakal na automat.odcvaknutie.....Neveril som vlastnym ociam ze mam natankovane 45lit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 já se spíš přikláním k tankování do plné na 1,2cvaknutí a pak to nějak rozumně dotankuju na aspoň celé desetikoruny :-) ale co by mě zajímalo je, jak se nechá věřit PP s dojezdem, dobrá rezerva svítí ale co dojezdy 70-60-50 km na PP, víc jsem si netroufnul. jde mi spíš o to že se vracím domů na PP 50km a říkám si, benzín vemu ráno, peníze jsou doma, nebo něco na ten způsob, tak proto se ptám jak se tomu nechá věřit a kam až zajít. Vpředchozích příspěvcích se čísla dost lišila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.