Julo Vloženo 30. Květen 2008 Vloženo 30. Květen 2008 ..tak uz som spustil ten olej ale bol to adrenalin pre mna,ked sa mi to vylialo na ruku a potom trafit tu dieru /skusenosti chybaju /,no podarilo sa (len skoda oleja) a co sa tyka cipu tak by som povedal ze je auto pruznejsie v beznom rezime, pri vytacani sa mi pred cipom zdalo ze akokeby po cca 4000 ot klesal vykon a teraz to ide tak do 5000 ale neviem ci to nemoze byt zabehnutim lebo cip som daval ked malo auto mozno 15 000km ale co ma prekvapilo ze volnobeh je 750 Inac ak si od MI alebo tu pobliz, tak ti dovolim sa povozit na tom zihadle Citovat
TiGeRZ Vloženo 30. Květen 2008 Vloženo 30. Květen 2008 ..tak uz som spustil ten olej ale bol to adrenalin pre mna,ked sa mi to vylialo na ruku a potom trafit tu dieru /skusenosti chybaju /,no podarilo sa (len skoda oleja)a co sa tyka cipu tak by som povedal ze je auto pruznejsie v beznom rezime, pri vytacani sa mi pred cipom zdalo ze akokeby po cca 4000 ot klesal vykon a teraz to ide tak do 5000 ale neviem ci to nemoze byt zabehnutim lebo cip som daval ked malo auto mozno 15 000km ale co ma prekvapilo ze volnobeh je 750 Inac ak si od MI alebo tu pobliz, tak ti dovolim sa povozit na tom zihadle Ďakujem ale neni som z blízkeho okolia Citovat
Tom 1.2 Vloženo 22. Září 2008 Vloženo 22. Září 2008 Ahoj, prosim o navod ci foto, kde je filtr oleje (jeho kryt) a vypustny sroub, abych si mohl vymenit olej v motoru. Nebo mi staci odkaz, kde je to popsane, zdejsi vyhledavani jsem nepochopil a nic jsem nenasel Dekuji Tomas Citovat
TomaS-BB Vloženo 22. Září 2008 Vloženo 22. Září 2008 Zdar, vypustny sroub najdes hned ked sa zohnes pod motor, trci tam vrch matky na vrchu, olejova vana sa snad neda prehliadnut, a olejovy filter je ked otvoris motor po lavej strane, tak celkom to trci a najskor to bude mat ten plastovy vrchnak... Citovat
Tom 1.2 Vloženo 22. Září 2008 Vloženo 22. Září 2008 Zdar, vypustny sroub najdes hned ked sa zohnes pod motor, trci tam vrch matky na vrchu, olejova vana sa snad neda prehliadnut, a olejovy filter je ked otvoris motor po lavej strane, tak celkom to trci a najskor to bude mat ten plastovy vrchnak... ? jak otevřu motor po levé straně? mě právě mate, že se mění jen vnitřek, proto potřebuji vědět, kde se to otvírá a jestli je k tomu třeba nějaký nástroj Dík Tom Citovat
Standis Vloženo 22. Září 2008 Vloženo 22. Září 2008 (editace) Co na tom nechápeš? normálně otevřeš kapotu a tam na levo uvidíš filtr, ten vyšroubuješ a dáš nový a je hotovo A hlavně máš vyvěšené téma,ktero se týká oleje a tam jsou odkazy, kde by jsi to našrl, stačí jen hledat Editováno: 22. Září 2008, autor: Standis Citovat
TomaS-BB Vloženo 23. Září 2008 Vloženo 23. Září 2008 (editace) Na prilozenom obrazku som ti to zakruzkoval kde je ten filter teda pod cim, odkruca sa to klucom, velkost presnu ti neviem povedat ale to je asi najmensi problem, pod tym deklikom je taky papierovy filter ktory vymenis... Editováno: 23. Září 2008, autor: TomaS-BB Citovat
lukyssek Vloženo 23. Září 2008 Vloženo 23. Září 2008 velikost klíče je 36 na odšroubování filtru... Citovat
Tom 1.2 Vloženo 23. Září 2008 Vloženo 23. Září 2008 Na prilozenom obrazku som ti to zakruzkoval kde je ten filter teda pod cim, odkruca sa to klucom, velkost presnu ti neviem povedat ale to je asi najmensi problem, pod tym deklikom je taky papierovy filter ktory vymenis... děkuji, super fotka Citovat
colins Vloženo 23. Září 2008 Vloženo 23. Září 2008 velikost klíče je 36 na odšroubování filtru... ked to budes odsrobovavat, tak musis tocit proti smeru hodinovych ruciciek. Citovat
Vikiman Vloženo 23. Září 2008 Vloženo 23. Září 2008 - este si nachystaj pre istotu jednu novu podlozku vypustneho srobu, ak by stara bola moc roztlacena, nemusi to opat tesnit...(rozmer presne neviem, najlepsie medena, v origo servise cca. 20Sk) - ked vyberies vnutro filtra, tak ta papierova vlozka moze ist dolu dost tazko...ale treba to jednoducho stiahnut - lepsie sa filter vybera ked das dole kryt motora, ide lahko, potiahnes hore... Citovat
Malta Vloženo 24. Září 2008 Vloženo 24. Září 2008 a až povolíš ten filtr, tak ho nevytoč hned celý, nebo ti hrkne olej z něj na altík, nech ho povyšroubovaný (viz obr.) a minutu okapat olejovy_filtr.pdf Citovat
Tom 1.2 Vloženo 24. Září 2008 Vloženo 24. Září 2008 a až povolíš ten filtr, tak ho nevytoč hned celý, nebo ti hrkne olej z něj na altík, nech ho povyšroubovaný (viz obr.) a minutu okapat koukám že to není úplně jednoduchý, díky za radu, takhle se do toho pustim klidnejší Citovat
Malta Vloženo 24. Září 2008 Vloženo 24. Září 2008 jo, neboj, žádná věda to není. Dobře pak filtr utáhni, ať ti pak neteče na altík Citovat
TomaS-BB Vloženo 10. Říjen 2008 Vloženo 10. Říjen 2008 Mam jeden hlupy rychlo dotaz :-) Idem menit prvy raz na svojej Fobii olej, je to 1.2 40kW, moja otazka spociva ze cim odkrutit ten vypustny sroub? nemam teraz k dispozicii zdvihak a rad by som si to pripravil, kukal som pod auto aj to vidno, ale pre moje oci neviem rozlisit ci je to IMBUS alebo TORX... Poradite? Citovat
Jíra_82 Vloženo 10. Říjen 2008 Vloženo 10. Říjen 2008 Výpustný šroub na HTP je imbus, velikost 6 Jíra Citovat
Piaggio Vloženo 15. Říjen 2008 Vloženo 15. Říjen 2008 Ten kos,kde sa vklada filter ma asi dva tesiace "O" kruzky na tej spicke,sa mi zda, jeden je asi silikonovy. /nemyslim twn velky pod vekom,co sa dodava s filtrom/. Neviete dakto rozmery? vzdycky si to zabudnem pomerat a uz by sa to patrilo vymenit. Citovat
Malta Vloženo 15. Říjen 2008 Vloženo 15. Říjen 2008 a kolik máš nalítáno, že ho chceš měnit?? Citovat
Piaggio Vloženo 15. Říjen 2008 Vloženo 15. Říjen 2008 (editace) 65t Ta silokonova bola ok ale ta gumova sa mi zdala taka tvrda... Ono este vzdzi ,ale chcem to mat v sufliku keby daco.. Editováno: 15. Říjen 2008, autor: Piaggio Citovat
Malta Vloženo 16. Říjen 2008 Vloženo 16. Říjen 2008 no já mám 140tis km, stále origo a ani v šuplíku ji nemám . Citovat
Piaggio Vloženo 17. Říjen 2008 Vloženo 17. Říjen 2008 Asi mas pravdu,netreba to az tak prehanat Citovat
limuhob Vloženo 8. Prosinec 2008 Vloženo 8. Prosinec 2008 Ahoj, chtěl bych Vás poprosit o radu, minulý týden jsem byl s Fabií 1,2 HTP 12V na první výměně oleje a v autorizovaném servisu mi tam dali Castrol Magnatec 10W-40/S. Na internetu jsem našel že splňuje normu VW 505 00, ale v návodu k obsluze je pro zážehové motory norma VW 501 01 VW 502 00 VW 504 00. VW 505 00 - je tam doporučená pro vznětové motory. Co si o tom myslíte? nevadí to Díky za odpovědi. Citovat
mode Vloženo 9. Prosinec 2008 Vloženo 9. Prosinec 2008 V "autorizovanom servise" ak si neni pri aute a nedonesieš si vlastný nikdy nevieš čo ti naozaj lejú. Každý olej je dobrý - rozdiely sú bezvýznamné pre bežnú prevádzku auta - všetko je to o marketingu. Bol si v autorizovanom servise - máš pečiatku -ide len o to. Radšej to nerieš lebo keby si vedel ako fláka servis ani bysi nespal a chválil by si čo nové motory všetko vydržia... Citovat
Ancovka Vloženo 11. Únor 2009 Vloženo 11. Únor 2009 Ahoj. Před měšícem jsem měnil olej a dal jsem OMV 5W40 Bixxol Premium. Mám na něj najeto 1500km a můžu jen dooručit. Dříve jsem dával Shell Helix Ultra 5W40 ale rozdíl oproti OMV nepociťuji. Snad jen v peněžence, tento olej je o polovičku lacinější Citovat
TomaS-BB Vloženo 12. Únor 2009 Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Ahoj,chtěl bych Vás poprosit o radu, minulý týden jsem byl s Fabií 1,2 HTP 12V na první výměně oleje a v autorizovaném servisu mi tam dali Castrol Magnatec 10W-40/S. Na internetu jsem našel že splňuje normu VW 505 00, ale v návodu k obsluze je pro zážehové motory norma VW 501 01 VW 502 00 VW 504 00. VW 505 00 - je tam doporučená pro vznětové motory. Co si o tom myslíte? nevadí to Díky za odpovědi. Vsak jasne, skus hadat skade maju "pani servisny technici" tolko oleja nazbyt co predavaju ako bokovky? Editováno: 12. Únor 2009, autor: TomaS-BB Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.