Listopad 19, 200915 r Autor no tak ten je spicovej :-) koukam ze zasoba nakladaku je slusna tak muzu vesele cpat busy at je to vyrovnanejsi :-) tak zacnu fotkou kde je spousta busů ale zaroven i neco pro ludu :-) a nasledne hned prificim s par busama :-)
Listopad 19, 200915 r Autor tu si nechavam jako tresnicku na dortiku :-) ale luda uz sem jednu dal a zrovna prave tu moji nejoblibenejsi :-) tak teda aspon jedna rozpracovaná:-)
Listopad 20, 200915 r Autor tak ho sem dej tak co dál? třebas neco ojedinělého :-) Škoda T11, bohužel nikdy v sériové výrobě :-(
Listopad 20, 200915 r Je chudák ta dopadla,v kopřivách,taky o jedny vím pokusím se vyfotit,ale je holka v ještě horším stavu.
Listopad 20, 200915 r Autor jj strasnej pohled :-( a 100kusovka? to asi ne, ty se zda ze uz jsou vycerpany, 5 dochovanjech z toho 2 ve stavu veterána, jedna zbastlená, tenhle vrak a jedna z predchozich fotek na renovaci (diky bohu)
Listopad 20, 200915 r 100kusovka to asi nejni já ty ŠMky tak nějak nerozlišuju každá z nich je krásná.Už jsem se tam byl i ptát kolik by za ten vrak chtěly,ale bohužel se nijak nevyjádřil co má s torzem v plánu.
Listopad 20, 200915 r Autor pentadius - proboha von cpe do škodovek čabajky, to je na BAN :-))))))) mas stesti za tu posledni fotku ale :-) vlasta - hezkýýý když ale ikarus veterán tak tenhle :-) tim jezdila moja dědeček :-)
Listopad 20, 200915 r Autor jezis ludo na tech strankach co mas v podpisu mate elitni foto, to je krasa :-)
Listopad 20, 200915 r Vím, většině to možná nic neřekne, ale při okupaci Rusi byly autobusy a náklaďáky ŠKODA smutnými hrdiny roku 1968.
Listopad 21, 200915 r Autor práve pozerám Chalupárov a Menšík to tam válí na 100kusovke. no proste nádhera extra jsem si ten dil kvuli tomu pujcil :-)
Listopad 21, 200915 r Musím něco přihodit, ať z toho amogh a Marek neudělaj téma o autobusech. :smich: Nějaký propagační. Ikdyž jeden bus tam pro kluky přece jen je.
Listopad 21, 200915 r Autor no mášstěstí že aspon ten NO80 :-))) jinak vidim orlican chocen tam se montovali ŠM16,5 :-) dam pak foto :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.