Prosinec 3, 200915 r Autor no nekecej to neni snad ani mozny :-) tak to by bylo super kdybys neco posehnal :-)
Prosinec 3, 200915 r tak som tam volal a pred 2-oma r. ju dali zošrotovať . kurwa to je škoda,že ma to nenapadlo dávnejšie... do prdele práce :-((
Prosinec 3, 200915 r O tomto vraku jednám zatím neuspěšně s majitelem,kdyby to prodal tak bych se do ní pustil.Veterána si chci v budoucnu nějakyho pořídit tak proč ne autobus.
Prosinec 4, 200915 r Autor tak som tam volal a pred 2-oma r. ju dali zošrotovať .kurwa to je škoda,že ma to nenapadlo dávnejšie... do prdele práce :-(( a ani fotecky nejsou? :-( kua to je stejne takova skoda :-( takze stejne kdyz to vezmu tak stokusovky jsou proste dochovany pouze tri, protoze jedna je totálně zbastlená (se mi chce brečet když ji vidim) a druhá je total vrak a je prej na dily k tej zbastlenej takže zbejvá Jihotrans, veterán P.Hubeného a Vaše slovenská co se dává do kupy
Prosinec 4, 200915 r Autor O tomto vraku jednám zatím neuspěšně s majitelem,kdyby to prodal tak bych se do ní pustil.Veterána si chci v budoucnu nějakyho pořídit tak proč ne autobus. no ale s tou by kua bylo prace :-( ale krásný práce :-) co tuhle? je v daleko lepsim stavu a na prodej a taky ŠL http://agrolipka.unas.cz/vozy.htm
Prosinec 4, 200915 r a ani fotecky nejsou? :-(kua to je stejne takova skoda :-( takze stejne kdyz to vezmu tak stokusovky jsou proste dochovany pouze tri, protoze jedna je totálně zbastlená (se mi chce brečet když ji vidim) a druhá je total vrak a je prej na dily k tej zbastlenej takže zbejvá Jihotrans, veterán P.Hubeného a Vaše slovenská co se dává do kupy z historie viem,že bola kúpená z vojenských ozdravoven Vranov nad Dyjí okolo roku 1982. pokúsim sa od toho pána čo s ňou jazdil dostať nejaké fotky. dúfam,že sa zachovali...
Prosinec 7, 200915 r Autor @olin - no ten je nádhernej, ale zase cena na prd :-( @Laci - dalsi fotka slovenske stokusovky
Prosinec 7, 200915 r tak zas nakej bus :-) echt fotky z výroby kloubáčku v Orličanu :-) Kurňa Karle, to jsou ale super fotky
Prosinec 8, 200915 r Autor tak díky patří hlavně na tyto stránky :-) http://www.sx11.ic.cz/ za chvili neco naskenuju :-) tak např 100kusovka + rotel a za ní ještě superlux :-) fotky z ČS Dopraváku
Prosinec 15, 200915 r Dnes jsem u nás na parkovišti nafotil něco snímků, jak také autobusy končí . Asi před týdnem jsem bagrem zněho sundaval střechu a nyní již pomalu začíná odcházet celý na věčnost.
Prosinec 15, 200915 r Autor ouuu :-( ty jo to bych ti sel i pomoct bych si prohlidnul bvus krasne zevrubne :-)
Prosinec 15, 200915 r Autor tak to je samozrejme u nas kancelarskych v cudu :-( a koukam ze karosa co si srotoval byla turbo :-) i z trosek se to dá poznat :-)
Prosinec 15, 200915 r nejhorší na tom je, že ten bus až na šasy v sobě moc železa do šrotu nemá, ale stejně bacha, aby vám ho tam neodvezli na kárce
Prosinec 18, 200915 r Autor jj, jediný dochovaný T11 :-) v krásným laku tak co bych sem prdnul, uz vim, jedna mě moc dobře známá ŠL11 i s mojí maličkostí, hádej kde jsem :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.