Larrini Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 (editace) Na uvedeném linku masky nejsou dostupné už delší dobu. Po půl rocebych to asi nevydržel a pár stovek připlatil Editováno: 20. Květen 2011, autor: Larrini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 (editace) šoupni ji tam, bude to vypadat líp Editováno: 18. Červenec 2012, autor: eXt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Ču pánové Už poměrně dlouho řeším facelift masku a bohužel je to velice nedostatkové zboží, prodávali se kompletní za 2200,-, už nejsou. Na vrakáčích taky nic, jen na náhodu a nebo přes škoda servis za 4000,- plus něco na lak. Tu na bazaru taky nic, nemáte někdo typ, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 Faceliftových masek je na internetu spousta a ceny se pohybují kolem 3300kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 Spousta jich tam je, ale ten komplet za tu super cenu už nikde není a jinak jsem net prolezl a jak píšeš od ca 3200,- a výš. Proto jsem se obrátil na fórum, jestli "náhodou" tu není někdo, kdo ji umí sehnat za pěknej peníz. Když jsem měl fábku, bylo pár členů, co dokázali sehnat díly za dobře, jak nový, tak z bouraček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Tak jsem ji nakonec sehnal za 2500 komplet novou, jen si ji přelakoval a už je na autě. Kdo hledá, najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wareza Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Ahoj, taky chci přejit na facelift masku. Chci se zeptat, jsou na facelift masce nějaké rozdíly oproti starší masce, myslím tím ten chrom rámeček a plastový rámeček?? Mřížka je jasně jiná to vím :-) Ptám se proto jestli stačí vyměnit jen tu mřížku a nebo musím vyměnit i ten chrom+plastový rámeček no prostě celý komplet, Děkuji všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Cele komplet, plus je jine otevirani kapoty. Vice urcite poradi kolegove, ja uz mam FL z vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferčo141 Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Zdravím chlapi. mám superb 2006 model 100 edition zo staršou maskou. chcem vedieť či sa dá vymeniť staršia maska za novšiu z modelu 2007 ? bez nejakých úprav, poprípade aké úprave treba spraviť aby to tam pasovalo ? vopred ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haburčan Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 pri výmene stačí vymeniť len tie držiaky a masku alebo treba niečo robiť aj s tým zámkom či ako to mám nazvať ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balii Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Ahojte, měl by někdo na prodej FL masku popř. rada kde se dá sehnat? Pátral jsem snad všude a mimo org. Škoda nic :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasaug94 Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Prosím o radu měl sem na superboj masku nějakou po domácku vyrobenou je to v příloze.. zámek je upravenej tak že to co vjíždí do masky je uřízlý a nanýtovaný tak jak je to na obrázku. Takže prosím o pomoc stím když jsem koupil chrom rámeček, mřízku, a mezikus ten de na lak, koupil jsem radči i ty držáky masky, a zámek na FL superba protože maska je komplet FL, a te moje otázka co potřebuju koupit, ten díl kterej vyjede do mřížky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Z te fotky moc videt neni. Originalni facelift nema packu, co prostupuje mrizkou, ale tlacitko vlevo od znaku stejne, jako to je v SII. Nemam ETKU, takze dily ti neporadim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Prodávám masky v bazaru, mrkněte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
microb Vloženo 23. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 Zdravim, mam supa 2008 L&K a pri otevreni kapoty ze vnitr se mi kapota otevre, ale neni tam zadna pojistka, jde rovnou otevrit, muzete mi poradit, co tam chybi? Popr cisla dilu? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.