Únor 16, 201213 r Taky jedno poděkování. Montáž tempomatu do OI v pozdních hodinách. Super přístup, rozumná cena. Určitě doporučuju !
Březen 29, 201213 r čau chtěl jsem se zeptat jak se to tažný sundáva kam se má pohnout tou pákou dolů nebo nahoru díky
Květen 4, 201213 r Taky se přidávám ke spokojeným klientům. Moc děkuji za nastavení budíku do mojí skoro dospělé FRS. I přes nějaké komplikace, které se objevily super práce.
Květen 18, 201213 r čau chci se zeptat jak se dá rozdělat sekundární čerpadlo vzduchu, začalo to v něm dost rachotit. díky
Září 8, 201212 r Zeptám se ,zda nevíš o někom,kdo by mi vyměnil rozvody.Žena mi je dala k narozeninám a od té doby mi leží ve skříni,zapoměla,že je třeba je namontovat a já nejsem zrovna odborník na takovéto opravy.Nevíte o někom,kdo by to zvládl.Nejlépe z MS kraje,díky za info,Smuťa.
Říjen 29, 201212 r Autor Není problem i ty rozvody ve stejné kvalitě co dělám já dělá kolega stačí zavolat v podpisu kontakty na mne....Ahoj všem MRS.
Říjen 29, 201212 r čau, prosím tě, potřebuji poradit. rozsvěcuje se mi kontrolka serva a volant ztuhne. když auto chcípnu, nejde nastartovat a vypadá to,ajko když dochází baterka. chyba se objevuje jen svorka 30 číslo chyby si ted napamatuji. VIS žádné vysvětlění neukazuje. pokud chybu smažu, auto jde normálně nastartovat a jede normálně. nevíš, kde by mohl být problém?? jedná se o fabii 2001 díky Standa
Říjen 30, 201212 r Autor Někde uhnilá 30 (to je stálé napájení 12V) bude někde něco vyhřátého na dálku těžko soudit kde musel bych na to kouknout....:-))) mrs.
Únor 2, 201312 r Čau, chtěl bych taky vyjádřit obrovské díky MartinoviRS. Naprosto skvělá práce, precizní, super přístup. To co mi nikdo na budících mé OI RS kombi nebyl schopný vysvětlit ani opravit on zvládnul odhadnout za pár minut a opravit přesně dle dohody. O následném zprovoznění/přidání tempomatu ani nemluvím. Obrovské díky ještě jednou Radek
Únor 24, 201312 r Takisto sa pripájam k spokojným zákazníkom Martina Včera domontáž PDC predok + zadok a domontáž zadných repro spokojnosť na 150% Ďalšie veci určite robí tiež
Srpen 6, 201411 r Autor Zdravím všechny po delší době něco málo staženo .... Opravy Domontáže Tempomaty MF Volanty HF Nivelace xenony Alarmy PDC v různých podobách :-))) GPS zabezpečení repas světlometů diagnostika kodování nastavení Opravy po neodborném zásahu ... Opravy se kterýma se nikdo nechtěl zabývat......atd :-)))) s pozdravem MRS PS: PRO INFO A TERMÍNY MONTÁŽÍ OPRAVY atd nejrychlejší komunikace TELEFON děkuji je v podpisu :-))))) Upraveno Srpen 6, 201411 r od MartinRS
Srpen 7, 201411 r Luxusni pracička neskutecny co jde vsechno dodelat a predelat a upravit zasnu uzasny
Prosinec 24, 20159 r Autor Přeji vám krásné a klidné svátky plné lásky a do Nového roku hlavně pevné zdraví, štěstí a pohody. MartinRS s rodinnou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.