DCSpeedy Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 Taky jedno poděkování. Montáž tempomatu do OI v pozdních hodinách. Super přístup, rozumná cena. Určitě doporučuju ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tunerX Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 čau chtěl jsem se zeptat jak se to tažný sundáva kam se má pohnout tou pákou dolů nebo nahoru díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukascruz Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Taky se přidávám ke spokojeným klientům. Moc děkuji za nastavení budíku do mojí skoro dospělé FRS. I přes nějaké komplikace, které se objevily super práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.Petr.1 Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 čau chci se zeptat jak se dá rozdělat sekundární čerpadlo vzduchu, začalo to v něm dost rachotit. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 8. Září 2012 Sdílet Vloženo 8. Září 2012 Zeptám se ,zda nevíš o někom,kdo by mi vyměnil rozvody.Žena mi je dala k narozeninám a od té doby mi leží ve skříni,zapoměla,že je třeba je namontovat a já nejsem zrovna odborník na takovéto opravy.Nevíte o někom,kdo by to zvládl.Nejlépe z MS kraje,díky za info,Smuťa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 29. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Není problem i ty rozvody ve stejné kvalitě co dělám já dělá kolega stačí zavolat v podpisu kontakty na mne....Ahoj všem MRS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 čau, prosím tě, potřebuji poradit. rozsvěcuje se mi kontrolka serva a volant ztuhne. když auto chcípnu, nejde nastartovat a vypadá to,ajko když dochází baterka. chyba se objevuje jen svorka 30 číslo chyby si ted napamatuji. VIS žádné vysvětlění neukazuje. pokud chybu smažu, auto jde normálně nastartovat a jede normálně. nevíš, kde by mohl být problém?? jedná se o fabii 2001 díky Standa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Někde uhnilá 30 (to je stálé napájení 12V) bude někde něco vyhřátého na dálku těžko soudit kde musel bych na to kouknout....:-))) mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 psal jsem o adresu a domluvil bych se, že bych se zastavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek_cz Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Čau, chtěl bych taky vyjádřit obrovské díky MartinoviRS. Naprosto skvělá práce, precizní, super přístup. To co mi nikdo na budících mé OI RS kombi nebyl schopný vysvětlit ani opravit on zvládnul odhadnout za pár minut a opravit přesně dle dohody. O následném zprovoznění/přidání tempomatu ani nemluvím. Obrovské díky ještě jednou Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiq07 Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Takisto sa pripájam k spokojným zákazníkom Martina Včera domontáž PDC predok + zadok a domontáž zadných repro spokojnosť na 150% Ďalšie veci určite robí tiež Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 klobou dolu kéž by tak přistupovali i jiní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 (editace) Zdravím všechny po delší době něco málo staženo .... Opravy Domontáže Tempomaty MF Volanty HF Nivelace xenony Alarmy PDC v různých podobách :-))) GPS zabezpečení repas světlometů diagnostika kodování nastavení Opravy po neodborném zásahu ... Opravy se kterýma se nikdo nechtěl zabývat......atd :-)))) s pozdravem MRS PS: PRO INFO A TERMÍNY MONTÁŽÍ OPRAVY atd nejrychlejší komunikace TELEFON děkuji je v podpisu :-))))) Editováno: 6. Srpen 2014, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Luxusni pracička neskutecny co jde vsechno dodelat a predelat a upravit zasnu uzasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 16. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 Děkuji moc je to takové LEGO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 24. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Přeji vám krásné a klidné svátky plné lásky a do Nového roku hlavně pevné zdraví, štěstí a pohody. MartinRS s rodinnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 čau až ted vidím prvně tvoje téma a musím smeknout , všechno moc pěkná práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.