Marekl Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Ok díky mrknu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kali - topr Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Předem se omlouvám jestli tato skupina už existuje ale potřeboval bych poradit. Mám O1 1.6 55KW a problém se servem u řízení. Když stojim na mistě se zapnutým motorem a chci zatočit tak to jde ztuha jako kdyby servo nepracovalo a ozývá se takový vrčící zvuk. Jakmile ale přidám plyn tak jde lehčeji točit volantem. Vůbec netušim čím to může být, jestli je tam malý tlak .... Nový servo sem dával před rokem ale pak sem měnil tlakovou hadici a stejně to dělá. Prosím o radu čím by to šlo opravit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipR6 Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 (editace) klasicky priznak na malo naplne v servu,ale asi to tim nebude. zkus to poradne odvdusnit, na miste pri nastartovanem motoru vytocit na jednu stranu na doraz cca cca4 sec a potom na druhou stranu na doraz, opakovat 2.az 3., melo by to byt lepsi Editováno: 8. Květen 2010, autor: FilipR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kali - topr Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 no náplně tam je dost, dá se říct i na úrovni MAX. Zkusim to a uvidim, zatim děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kali - topr Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 tak sem to zkoušel a nic, pořád stejný .... :-( ještě sem si řikal že by to mohlo být v servu, třeba ložisko nebo by to mohlo týct po simerinku. Servo běželo chvilku tak cca 12km bez oleje tak jestli by se to nemohlo nějak porouchat v servu ... poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 servo je moc háklidvý na to jít na prázdno podle mě je KO servopumpa 12km je už dost dlouhá doba asi to má za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schranz Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Dobrý den pánové můj problém vězí v předni nápravě.Když dám plný levý rejd při rozjiždění začne se ozývat hučení do té doby než kola stočím na rovno.Ve vyšších rychlostech to nedělá,tak vylučuji ložisko.Předem děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kali - topr Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 a to hučení je jenom v levým rejdu? jestli to dělá i v pravým tak se zkus kouknout na servo řízení třeba to bude tím. Já sem měl taky problém s hučením při rejdu a dělalo mě to servo u řízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBOBU Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Myslim ze aj v navode je napisane ze pri plnom rejde posilovac "tlaci" v kuse. Takze v tejto polohe volant nedrzat dlho! Myslim ze je to bezne u kazdeho modelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schranz Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Dělá to jen když tocím plný levý a pomalu se rozjíždím.Blbne to tak měsíc před tím byl klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Koukni na pravy lozisko i kdyz si myslis ze v nem chyba neni tak muze byt. Na predni ose nekdy loziska huci jen v rejdu a na rovine je klid. za skousku prece nic nedas kdyz zvednes auto a s kolem zatocis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 No a hučí to i když stojíš na místě a máš to do rejdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schranz Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Ložiska ok.Když stojim a mám rejd,tak je klid,jakmile se začnu pomalu v tom rejdu rozjiždět,tak to začne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipR6 Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 no priklanim se k NOTOBI, mel si napsat hned ze to vrcelo naprazdno, servopumpa je tim zaroven mazana a jestli to jelo tak jak pises je KO . Vymen s.pumpu a odvzdusni tak jak sem psal predtim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STRELEC Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Ložiska ok.Když stojim a mám rejd,tak je klid,jakmile se začnu pomalu v tom rejdu rozjiždět,tak to začne. Ahoj, ještě by to mohly dělat klouby hnaci hřídele ( homokineťáky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schranz Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 To mě taky napadlo,ale jak to odzkouším at vím jestli je to fakt ono než se v tom začnu hrabat a kupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig_Crushot Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 Zdravím, taky mám podobný (v podstatě stejný) problém na Octavii II (r.v.2006) - na místě pří plném rejdu je klid (servo nijak víc nehlučí), ale jakmile se začnu pomalu rozjíždět, tak to tak zvláštně hučí, jako by někde něco o něco dřelo (není to pískání, spíš takové šoupání, dření). Předpokládám, že to servem nebude, ale čím to je mě nenapadá - možná je problém se zmiňovanými homokineťáky, otázkou je co s tím dělat.... jinak se to nijak neprojevuje, jen v tom max vytočení. Přijde mi že to dělá hlavně levý rejd, pravý sice taky ,když jsem to zkoušel na parkovišti,ale levého jsem si všimnul jako první. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kali - topr Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Tak sem vyměnil servopumpu a vyčistil celej oběh i s nádobkou a nalil sem tam origoš zelenej servoolej a teď točim jak o život :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukurelli Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 (editace) zdravim nechci zakládat nový téme tak to přihodím sem. Mam O1, 1.9tdi 81kw, a celá historie je taková, když jsme auto dovezli melo prasklou trubku,tudiz bez kapaliny,popojizdeli jsme jen dopredu dozadu z garaze parkrat nez se to opravilo..nalila se kapalina a vše ok..ted po půl roce a 10 000km, se začali při vypínání motoru ozývat divný zvuky..až jednoho dne to začlo dělat příšernej krávál jako když se něco přidírá. Protože kladka vypadá ok,a zvuk byl od shora uznali jsme že to je čerpadlo serva.koupili namontovali,odvzdušnili, a kravál tak 7sec po nastartování ustal, posilovač funguoval tak dobry,třeba si to sedne,udělali jsme kolo okolo baráku,vyply a opět nastartovali a zvuk od té doby je zpět, na volnoběh klid,při zvýšení otáček se zvuk ozývá a zvyšuje. Navíc jsme ted rozebrali to staré a vypadá čistě,nikde nic co by ukazovalo že by bylo poškozený. tak už nevím co to je..PROSÍM POMOC!!!! zde je video:http://www.youtube.com/watch?v=jpxp7t5lpno a druhé:http://www.youtube.com/watch?v=ACYjnbZDIuY Editováno: 8. Únor 2011, autor: kukurelli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukurelli Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 dnešní video: nová kladka, a stále to samé prosím pomoc:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 a co volnoběžka na alternátoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukurelli Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 no všichni se shodujou že je to ona,a po lehkym zasahu WD to i tak vypada..da se nejak sikovne sundat ta krytka z boku? a nejak rozume vyndat alternátor bez toho abych vyndaval servo??díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 zdravim take sem toto resil a byla to ta volnobezka ,musel sem sundat altik myslim ze to ani jinak nejde ,musel sem sundat celou predni cast s chladicem ale to sem to resil jen ja chtel sem ji sundat pro dobrej pristup ,jen opatrne na sundavani te volnobezky ,pak bylo v se v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pantero 1.9 Tdi Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Zdavim Mám otázečku. Příjde mi, že řízení na mojí oktě jde nějak víc ztuha nežli kdysi a nenapadá mě,čím by to mohlo být? Koukal jsem na kapalinu a ta byla na risce min.ale nejsem si jist,jestli jsem koukal při rovně stočených kolech,tak musím juknout ještě jednou... Pak mě napadlo,jestli to může mít na vině lóžo horního uložení tlumiče,jelikož když pomalu otáčím do leva a do prava, z levého kola se ozývá takový vrzající zvuk (přirovnal bych to k vrzajícímu silentbloku) Mohlo by to bý tím? nemáte někdo zkušenosti? Budu rád za každý tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 koukni, jestli ti neteče řízení. Já ten problém měl taky a řízení bylo KO. Nové řízení 6000 Kč + 1000 Kč práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.