ratras1 Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Tak já jsem s Bremabma a origo destičkama zatím pořád spokojenej ikdyž je to teda o něco hlučnější, ale zatím to brzdí a nekroutí se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andytwo Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 SNIPER, auto je stare 09/2011 nema ani 2 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Hmm tak to bych řekl, že jsou tedy starší. No nicméně to nemění nic na tom, že se s vozem moc nejezdí a když, tak krátké trasy, kde se toho moc nenabrzdí, tudíž bych se přikláněl k tomu aby se to probrzdilo. Jen bych dal dodatečnou radu, pozor při ostřejším brzdění ( jak jsi uváděl z rychlosti 170 na 50km/hod. ), aby se poté hned pokračovalo v cestě. Brzdy pak zchladnou a nezkroutí se kotouče. Už jsem tu četl příspěvek od jednoho maníka co měl podobný problém on auto pořádně probrzdil, tím dostal dolu všechnu rez, ale za to se mu zkroutily kotouče, protože je po jízdě dostatečně neochladil Takže pak výměna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andytwo Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Dakujem za radu dufam ze sa to po case vycisti. cize treba brzdit kratko a intenzivne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 (editace) Dneska proběhla v servisu za 600Kč výměna předních origo kotoučů za Brembo Max a výměna destiček za nové origo. Zatím je to teda takový gumový a moc to nebrzdí, ale snad se to brzo zajede a bude to lepší než s origo kotoučema. Navíc jsou přední brzdiče natřený červenou Foliatec barvou a vypadá to teď velice dobře. EDIT: Jinak kontrola opotřebení na autě je, původní destičky byly fakt KO, ale nic to nehlásilo. Až po rozpojení kabelu to začlo na maxíkovi blikat. Editováno: 2. Květen 2013, autor: Lukáš Plachý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 2 andytwo Dá se říci že v tomto duchu. Ale stejně bych to občas protáhl na dálnici a tam to probrzdil na fest, ale jen v případě když nikdo z řidičů nebude v okolí - aby se to nebralo jako vybržďování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 2 Lukáš Plachý Tak to bylo kontaktem. Ono to docela na tom podvozku trpí. Nicméně moc ty Bremba MAX prvních 500Km netrap. Jen takové piánko, ať si to pořádně sedne. Pak tomu můžeš dávat za uši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danzz41 Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Ahoj všem, potřeboval bych poradit - montuju nové přední brzdové kotouče a destičky a při rozbalení kotoučů zn. Pagid z krabice jsem si všiml vyfrézované drážky na obvodu jednoho z kotoučů (viz foto). Ten druhý to nemá. Je to normální? Vyvažují se takto kotouče nebo je to nějaký zmetek? Díky předem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 je to normalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Neboj zmetek to neni...když jsem kupoval vrtany kotouče od zimmermana na octavku tak jsem to tam mel taky. Tak to asi nějaký důvod mít bude..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Ale jaký? mimo dynamické vyvážení..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danzz41 Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Asi právě a jen to vyvážení... Díky za reakce, kotouč už je na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 No nevím na jedny kotouče 180tis.km je tedy sakra hodně. To je nějaké divné až neuvěřitelné. První kotouče většinou vydržely kolem 100tis. km každé další kolem 60 tis. a pak se zvlnily. Toť má zkušenost Na několika autech jsem najel 180tkm na první kotouče. Když se rozjedeš a brzdíš před Budapeští, Wroclawí nebo Ostravou, neojedou se jako při jízdě ve městě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Zdravim, tak dnes som objednaval nove brzdy na moju 1,9 TDI 77kw. Rozmer som si bol zistit do skodovky lebo tu na fore som sa stretol s dvomi rozmermi pri tomto aute 288*25 a 280*22. takze v mojom pripade to boli 280*22 v predu a 253*10 vzadu. Cenu mi zaspievali cca 400€ aj s robotou, tak som sa len usmial a podakoval a za 160€ som objednal komplet BREMBO sice zaklad nie MAX ale stale lepsie...potom dam vediet ked to namontujem ake su pocity z jazdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 2 AUSTIN Tak to je také jediná varianta, kdy jsem někomu schopen uvěřit, že najede na 1 sadě brzd 180tis.km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Tak já nějak nevím. Do originálu v autorizáku se mi nějak nechce. Objednám teda origo destičky 1K0698151A, ale nedokážu se rozhodnout jestli Brembo Max nebo Zimmermann Sport. Tak který mám vzít? Jsem strašně nerozhodná osoba v případě nákupů. Objednám u jeldy na cc-autodily.cz s klubovou slevou. Chtěl by jsem objednat originál destičky.Jenže podle označení 1K0698151A vybrat jaké?Když zadám toto označení tak se ukáže plno destiček a výrobců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 http://www.cc-autodily.cz/segmenty-predni-oct-2-8_8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Na moje prekvapenie brzdy prisli dnes rano, musim panov z http://www.cc-autodily.cz/ pochavlit za rychlost s akou pracuju. Vymena bez problemov a prve skusenosti s novymi brzdami su zatial dobre. Ide o Brembo zakladne este sa musia zabehnut takze pri jemnom brzdeni to nie je daky zazrak ale pri prudsom je to velky rozdiel oproti seriovym (zodratym). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.vik Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 (editace) Mám ve předu Brembo kotouče i desky (280*22 - základ, nedrážkované). Potěšil mě antikorozní nástřik (byť jen tenký) v černé metalíze. Po 5.000km, kdy jsem byl donucen jim dát několikrát na dálnici vohulit 130->0 i 170->0, tak bych řekl že brzdí dobře, ale myslím, že Max by brzdily lépe. Taky mi přijde, že už nebrzdí tak agresivně jako při prvních 2.000km, ale to se mi možná jen zdá. Uvidíme kolik vydrží, ale zatím bych neváhal je koupit znovu. Za cenu kotouče 650kč (ve slevě na cc-autodily) asi nic moc lepšího nebude, jak říkám, uvidíme tu životnost. Celkově spokojenost. To Sniper: Já najel na předních sériovkách 170.000km, a materiálu tam tak 40% ještě bylo, kdyby neházely, tak na nich jezdím ještě teď Dlouhé trasy udělají hodně. Editováno: 9. Červenec 2013, autor: h.vik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blazin Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Ahoj, mám dotaz. Rád bych vymenil předni kotouče a chci se zeptat, co se musí povolit? Třmen je jasný, ten je na dvou šroubech na 7čku imbus, pak je vidět malý šroubek na torx(ten mi šel povolit taky v pohodě), ale pak je ve středu kotouče velký šroub na 24ku tisícihran a s tím jsem ani nehnul....Dělám něco špatně??Je tam levý závit?? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Vyšroubuješ ten torx o kterým píšeš a pak kotouč jenom stáhneš dolů, nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blazin Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Aha, tak ja lama myslel, že se musí povolit i ten středový šroub :-) Díky za info!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 stredovým šróbom je utiahnutá poloos k tehlici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alchemist Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Tak včera konečne prisli Brembo max + brembo platnicky, uz je to aj na aute nahodene ale zatial nejako to nebrzi dobre, uvidime ked sa to zabehne zatial mam na tom 100km ale dost to huci ked sa brzdi tak agresivnejsie, ale hadam sa tie drazky troska oderu a bude to lepsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Při brždění to bude dělat hluk pořád,měl jsem je na autě 15 tis km a nic se nezměnilo.Max by jsem již nikdy nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.