Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo
To je fajn ze jsi spokojeny. Pockej az na kompletni vysledek, to budes jeste vice. :palec2:

Ahoj

Chci se zeptat jestli ještě ty hadičky máš?Měl bych zájem,mohu se zeptat na cenu nikde ji nezmiňuješ.Díky

Vloženo

No tak to prece nemuzou jen tak zadrzovat postu kdyz tam delaji nejakou vystavbu bo co to znamena, musi Ti to dorucit osobne. Je to poslane jako doporucena zasilka. Mozna to maji nekde na jine poste ne?

Vloženo

Takže já už mám od víkendu namontováno :o). Na první dojem je motor "ostřejší", na nějaké dalekosáhlé závěry je ještě brzo. Ale stejně - díky Zdeňku.

Vloženo

EGR a sací potrubí jsem čistil už v létě. Jinak k autu jsem se přes týden moc nedostal - teda ke svému. Jinak mám aut až až. Ale více v SZ a také Ti zítra nafotím výsledek.

Vloženo

Tak mě napadlo...jakým způspobem jsou ty hadičky demontovatelný? Když jsou teplem smrštěný na určitý rozměr. Ne že bych to měl nějak v plánu, ale když se něco podělá jak ji tam pak dostanu zpět?

Vloženo

Na nekterych mistech neni problem ji sundat, a jinak staci kdyz vemes fen a trochu ju ohrejes a zadnej problem. Taky jsem jednu sundaval a bylo docela zima, byla na ni rezerva a tak jsem ji sundal nozikem a krasne opet nasadil. Spis by me zajimalo jak casto takovou hadicku bude nekdo sundavat, Ja jsem tam mel ty puvodni 8 roku nez jsem potreboval provest vymenu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...