bruno128 Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 No tak uz je zase vse zadane...dalsi zajemci budou muset pockat , mozna do 14dnu. budou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stasinec Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Zdravím chtěl jsem se zeptat od jaké značky jsou ty hadicky?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 FESTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapka Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 psal jsem ti zpravu...jestli mas už zase hadičky..potrebuju na 1.8T..dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Mam, taky pro TDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shrek32 Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 To je fajn ze jsi spokojeny. Pockej az na kompletni vysledek, to budes jeste vice. Ahoj Chci se zeptat jestli ještě ty hadičky máš?Měl bych zájem,mohu se zeptat na cenu nikde ji nezmiňuješ.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardac Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 Mam, taky pro TDI. Su pri tych hadickach aj tie,co idu na odpad ku vstrekom a k cerpadlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Jsou to hadicky na podtlak, na naftu to neni odzkouseno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Tak hadičky dorazily; díky bruno128 , jenže když jsem pro ně jel, tak na dveřích pošty cedule "under constuction" takže mám smolíka ...kdo si počká, snad se dočká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 No tak to prece nemuzou jen tak zadrzovat postu kdyz tam delaji nejakou vystavbu bo co to znamena, musi Ti to dorucit osobne. Je to poslane jako doporucena zasilka. Mozna to maji nekde na jine poste ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Tak už je mám doma . Díkes za poslání. Škoda jen, že až teď, už mohly být hotový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Alespon se mas nac tesit. Jo a mam tady taky sadu hadicek pro 1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Takže já už mám od víkendu namontováno ). Na první dojem je motor "ostřejší", na nějaké dalekosáhlé závěry je ještě brzo. Ale stejně - díky Zdeňku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Nemas zac, a foto nemas, jak jsi to provedl? Vycistil jsi tez EGR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 EGR a sací potrubí jsem čistil už v létě. Jinak k autu jsem se přes týden moc nedostal - teda ke svému. Jinak mám aut až až. Ale více v SZ a také Ti zítra nafotím výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel68 Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Zajemcum mohu hadicky zaslat...napiste SZ a urcite se neco najde. Jsou kvalitní. Ahojky, kolik bys chtel za ty hadicky s postovnym ??? Dik Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin410 Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 dneska jsem vyměnil ty hadičky a podařilo se mi zlomit koncovku k podtlakove bance.tak se ptám jestli někdo neví kolik asi stojí nová,dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 (editace) zde je odkaz kde se da banka zakoupit http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/054129808-tlumitko-oct-fab-sup-ro-fabia-fabia-2-roomster-octavia-superb.html na obrazku je to dil č20 nazev tlumitko. Editováno: 27. Únor 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapka Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 nemate nekdo foto tech hadicek na 1.8T ?kde vsude jsou ..odkud kam ..atd..dikes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Tak mě napadlo...jakým způspobem jsou ty hadičky demontovatelný? Když jsou teplem smrštěný na určitý rozměr. Ne že bych to měl nějak v plánu, ale když se něco podělá jak ji tam pak dostanu zpět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Na nekterych mistech neni problem ji sundat, a jinak staci kdyz vemes fen a trochu ju ohrejes a zadnej problem. Taky jsem jednu sundaval a bylo docela zima, byla na ni rezerva a tak jsem ji sundal nozikem a krasne opet nasadil. Spis by me zajimalo jak casto takovou hadicku bude nekdo sundavat, Ja jsem tam mel ty puvodni 8 roku nez jsem potreboval provest vymenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Tak tady nějaké fotečky po montáži. BRUNO128 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Nemas zac, jinak musim pochvalit peknou pracicku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 (editace) Nemas zac, jinak musim pochvalit peknou pracicku. Jj díky snažil jsem se aby to vypadalo, a nezmršil jsem to Editováno: 4. Březen 2010, autor: Diesel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerow Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 (editace) Jj díky snažil jsem se aby to vypadalo, a nezmršil jsem to Pěkné :-) Editováno: 5. Březen 2010, autor: kerow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.