Honza zvejka Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Montáž hadiček od Bruna128. Po výměně je auto daleko živější a lépe jde do otáček,některá puvodní hadička musela bejt poškozená i když to na ní není vidět. Foceno pouze mobilem. Bruno dííky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Koukam ze je tu dalsi pekna vymena hadicek. Honzo, nemas zac, hlavne ze to byl dobrej prinos. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza zvejka Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Koukam ze je tu dalsi pekna vymena hadicek. Honzo, nemas zac, hlavne ze to byl dobrej prinos. Mám zač za ty hadičky,stejně jsem je chtěl měnit protože se mi u jedné nezdál stav tak jsem udělal prevenci která nikdy neškodí Auto jezdilo dobře 66kw>87kw ale ted jede ještě líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedei Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Zdravím pánové Může mi někdo prosím Vás napsat jaké jsou velikosti těch Festo hadiček a jaký tedy máte postup při montáži-nahříváním? moc díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza zvejka Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Zdravím pánové Může mi někdo prosím Vás napsat jaké jsou velikosti těch Festo hadiček a jaký tedy máte postup při montáži-nahříváním? moc díky za info Napiš brunovi128 přesně rozměr ted nevím.Na nahřívání jsem používal vařící vodu,stačí na 15sekund ponořit konec hadičky otřít a jde nasadit jako po másle .Fakt mi to šlo jen s tou vařící vodou nic jiného jsem nepoužíval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Chlapi, dělal už někdo výměnu na 1.8T ? Nějaké foto? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik1 Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Chlapi, dělal už někdo výměnu na 1.8T ? Nějaké foto? Díky čauky já jsem dělal výměnu hadiček na 1.8T a parádní práce a vypadá to fešně až budu mít čas tak ti to vyfotím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petak14 Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Ano mam tu jeste pro 4 zajemce. Psal jsem Ti na SZ Ahoj Bruno. Mel by jsi hadicky na 1.8 20v 92 kw? Diky Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik1 Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 čauky já jsem dělal výměnu hadiček na 1.8T a parádní práce a vypadá to fešně až budu mít čas tak ti to vyfotím. tak přikládám fotky z 1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Tak jsem včera provedl výměnu hadiček. Fota jsou snad zbytečná, už jich tu je docela dost . Ale hned na začátku se mi povedlo ulomit jedno plastový čúro (ani nevím jestli se ta hadička vyměňuje taky, ale tak jsem ji chtěl vyměnit pro sychr...), který je na ovládání chcípací klapky na EGRu. Vede to do nějakýho ventilu přidělanýho na sacím potrubí . Auto teď jede líp od spoda, ale při vypnutí klíčku se při chcípnutí zaklepe takovým způsobem, že mám pocit, že vyskočí zpod kapoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 (editace) Tak to neni neco dobre zapojene, toto delat rozhodne nemuze. Zda se jako by Ti nereagovala dobre chcipaci klapka. Editováno: 22. Březen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 (editace) Ne, zapojený to mám určitě dobře, auto jede pěkně od nízkých otáček až po max., akorát mám ulomený to čůro na obrázku, takže mi nefunguje chcípací klapka a při tom chcípnutí se motor oklepe. Nevím jak to opravit páč přilepit to půjde asi těžko. ...když tak nad tím přemýšlím, tak to asi zkusím přichytit vteřiňákem a pak to natvrdo oblepím tavnou pistolí. Snad by to mohlo fungovat. Nějaký další návrhy na opravu? Koupě nového EGRu snad až na posledním místě Editováno: 22. Březen 2010, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 narvat do toho kus brzdovy trubicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Ne, zapojený to mám určitě dobře, auto jede pěkně od nízkých otáček až po max., akorát mám ulomený to čůro na obrázku, takže mi nefunguje chcípací klapka a při tom chcípnutí se motor oklepe. Nevím jak to opravit páč přilepit to půjde asi těžko. ...když tak nad tím přemýšlím, tak to asi zkusím přichytit vteřiňákem a pak to natvrdo oblepím tavnou pistolí. Snad by to mohlo fungovat. Nějaký další návrhy na opravu? Koupě nového EGRu snad až na posledním místě Ja bych to vrtl stejnym prumerem co je ta ulomena trubicka a pak bych ju alespon par mm vsadil do vnitr a prilepil. Pak bych nasadil hadicku ale nahratou v horke vode at na to moc netlacis a pak jeste bych to asi zalil nejakym lepidlem , neco jak je treba na autoskla. Kamos si to ulomil na ventilu N75 a jak rikam, vrtl dirku a trubicku natrel lepidlem a zasunul do otvoru a parada, drzi jako nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Jo to vypadá dobře . Jen tu trubičku nasadím pro jistotu předtím a pak to budu lepit (abych to nenarval dovnitř, až ji budu nasazovat). Pak to kolem omatlám nějakým tím lepidlem nebo tou tavkou. N75 už mám za sebou, ale tam jsem to řešil novým(použitým) kouskem. Nevím jestli mám takovou sílu nebo to nic nevydrží . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 No on je to prece jen last a tim starim a zmenou teplot je pevnost fuc a spise je to uz krehky plast a staci malo a ulomi se. V pripadech kdy to nechce jit dolu, hadicku odstrihnout na delku tak 5 az 10cm a pak tahem a otacenim se musi uvolnit. Tak mi to slo zrovna v tom samem miste co jsi zlomil. Nechtelo to jit ven na kamosovem aute a tak jsem s ni lehce otacel a zaroven potahoval. Povedlo se a nic se neulomilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Jo to já jsem u všech točil taky, ale u tohohle jsem se nemusel ani moc snažit a bylo v pr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraca24 Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Chci se zeptat, měnili jste i tu hadičku co vede někam dolů k turbu a jak se mění ta hadička co vede do té černé plastové koule, či jak jse to jmenuje.Koukal jsem tam a vůbec nevím jak jí vytáhout aby se nepřetrhla nebo aby jsi něco neulomilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza zvejka Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Chci se zeptat, měnili jste i tu hadičku co vede někam dolů k turbu a jak se mění ta hadička co vede do té černé plastové koule, či jak jse to jmenuje.Koukal jsem tam a vůbec nevím jak jí vytáhout aby se nepřetrhla nebo aby jsi něco neulomilo. Ahoj já jsem jí měnil,ta je docela taky duležitá.Všechny hadičky co nejdou lehce sundat tak jsem naříznul nožíkem a byla dole hned.Taky jsem měl strach něco neulomil ale povedlo se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraca24 Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Ahoj já jsem jí měnil,ta je docela taky duležitá.Všechny hadičky co nejdou lehce sundat tak jsem naříznul nožíkem a byla dole hned.Taky jsem měl strach něco neulomil ale povedlo se to. dík, o víkendu to spáchám snad to dopadne dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza zvejka Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 dík, o víkendu to spáchám snad to dopadne dobře Určitě to dáš v pohodě,hlavně za nic nervat co pujde tíž.Hadičku si nožíčkem nařízneš a pujde vyndat krásně.Tak at se ti o víkendu daří a pak napiš jak to dopadlo a jak to jede,já jsem změnu poznal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraca24 Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Hadičky jsou vyměněny, tedy kromě tý so vede dolů k turbu, ta je lepší asi měnit zespodu, ale to udělám až z výměnou oleje (za 14 dní). Jinak vše ok, ale některé ty silnější jdou nasadit dost fest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Jo urcite se ta spodni bude menit lepe na zvedaku, ja jsem sundal prave kolo a v leze na kartonu jsem tam prostrcil ruku kolem torzky . Slo to trochu blbe, ale zadarilo se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Jo hadičky co vedou dolů jsou celkem zábavný. Mě se podařilo vyměnit z vrchu, ale málem jsem u toho vytek. Před chvílí jsem opravil ulomený čůro a zas to chcípá jako předtím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Tak hlavne ze se Ti to povedlo opravit. Asi by to nebyla levna zalezitost, koupit nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.