lucky.jack Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Byly by to zbytečně vyhozený peníze. Bohužel ta baňka, kde je membrána co ovládá klapku, je součástí celýho EGR ventilu, i když jde v pohodě sundat. Nakonec jsem to oblepil tou tavkou, protože lepení na skla mělo moc velkou dávkovací díru a blbě by se to aplikovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraca24 Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Byly by to zbytečně vyhozený peníze. Bohužel ta baňka, kde je membrána co ovládá klapku, je součástí celýho EGR ventilu, i když jde v pohodě sundat. Nakonec jsem to oblepil tou tavkou, protože lepení na skla mělo moc velkou dávkovací díru a blbě by se to aplikovalo. No uvidíš jestli to bude držet, já tou tavkou lepil tu packu k vyhřívanýmu zadnímu sklu a v létě to vlivem teplot upadlo a lepidlo se úplně rozteklo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 (editace) Nestraš a nemaluj čerta na zeď , i když možný to určitě je. Jel jsem teď po dálnici a dal jsem Octě pořádně zabrat, tak uvidím. Musím to zkontrolovat. Editováno: 25. Březen 2010, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simaxp Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 Zdarec, chci se zeptat originál podtlak hadičky jsou 3,5 a 5mm, mohou být 4mm na Octavii 81kW? Samco totiž dodává pouze pr. 3,4,5mm. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.mirda Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 (editace) Ahoj, chci se zeptat, zda-li by nebyly k mání hadice pro podtlakový posilovač brzd- přesný průměr zhlavy nevím, ale bude to odhadem +- 12mm vnitřek. Je to na 1.6/55kW benzin Díky Editováno: 30. Duben 2010, autor: k.mirda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike83 Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Takže včera přišly hadice od Bruna fakt Luxus hned jak bude hezky tak na to vlítnu. A hlavně sláva Brunovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Zdarec, chci se zeptat originál podtlak hadičky jsou 3,5 a 5mm, mohou být 4mm na Octavii 81kW? Samco totiž dodává pouze pr. 3,4,5mm. Díky za radu. Ahoj, 4 místo 3,5 být může. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pruziny Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Ano mam tu jeste pro 4 zajemce. Psal jsem Ti na SZ Zdravím,našly by se ještě hadičky na octávku 81 kw.Popřípadě kolik stojí? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezuch Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 Zdravim, chcem sa opytat ci by sa na 66kw dali pouzit priemery 3,7mm a 4,5mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 3,7 mm je uz asi moc , pokud se jedna o ten slabsi prumer. mensi by byt mohla, nikoliv vetsi aby nedochazelo k netesnostem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezuch Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 ok, dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yockey Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 tak teraz co stymi hadickamy kamo? vratim ti peniaze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smoker87 Vloženo 25. Červen 2011 Sdílet Vloženo 25. Červen 2011 (editace) FESTO Jé tak to těch mám v práci 3 pr... :-D neměl jsi s tim nikd problém? Používáme 2 ,4, 6, 8, 10 a postime do nich 6 baru nebyl nikdy problem mysliš že bych to mohl použít? Editováno: 25. Červen 2011, autor: Smoker87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 (editace) Nevíte někdo, kde ještě slušně sehnat ty hadičky? Psal jsem Brunovi,ale ještě neodepsal:( a obyč nějaký se mi brát nechce. Jo a ještě, kolik metrů je tak třeba? CCa? Díky Editováno: 14. Září 2011, autor: Angel@Devil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Taky bych měl zájem o hadičky na 1.9 AGR ( 66kw ), dá se sehnat ještě zde přez Bruna ? Psal jsem, odpověď ještě nedošla, přípědně jak psal AngelDEvil kolik je toho zhruba třeba a kde se daj sehnat nějaký rozumný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikloush Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Ahoj, já hadičky kupoval od uživatele Dukes a bez problému, můžeš teda zkusit kontaktovat jeho. Kolik toho tam padne nevím, ale přišlo mi toho poštou akorát (ještě kousek zbylo) takže se toho neboj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Taky bych měl zájem o hadičky na 1.9 AGR ( 66kw ), dá se sehnat ještě zde přez Bruna ? Psal jsem, odpověď ještě nedošla, přípědně jak psal AngelDEvil kolik je toho zhruba třeba a kde se daj sehnat nějaký rozumný Od Bruna už to nejde - už v tom nedělá. Já nakonec koupil v mototechně obyč na přepady atd. a zatím se nic nestalo. Je třeba: vnitřní průměr 3.5 mm - cca 3 metry vnitřní průměr 5 mm -cca 1.5 m Já to chtěl měnit vše,ale přístup k turbu je na ho ... tak jsme ji zatim nechal a vyměnil jen to nejnutnější..avšak mi to nepomohlo od hl. problému, ale aspoň vím, že hadičky mám tak nějak v cajku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 (editace) Zdravim, tiez by som chcel vymenit kompletne vsetky hadicky za nove (mam tam este povodne a obcas mam pocit ze to netaha tak ako ma, nejde to velmi za plynom, hlavne nahle zmeny deceleracia-akceleracia a opacne). Vedel by niekto ake su presne priemery a kolko toho treba na 1,8 Turbo 20V -AGU. Chcel by som tam dat tie modre od Festa co predaval aj Bruno128, len neviem kolko metrov budem potrebovat a ake priemery? A este jedna otazocka, ma 1,8 Turbo EGR ventil? Ak ano kde sa priblizne nachadza, asi ho bude treba vycistit? Pozeral som to v ETKE ale nic take u 1,8 motora som nenasiel. Len ma to trosku prekvapuje kedze napr. 1,6 benzin spatne vedenie vyfukovych plynov ma. Dakujem za odpovede. Editováno: 24. Prosinec 2011, autor: Ferino83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 Ahoj, odpovím ti jen na druhou otázku náš motor AGU nemá EGR takže se o něj starat nemusíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 (editace) Jou, uz som zistil vcera tu na chat-e od Wojnara Ale dakujem za odpoved. Aspon o jednu starost mame menej Netreba ani cistit a ani zaslepovat Editováno: 26. Prosinec 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodyijak Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Jaké používáte stahovací spony na tyto podtlakove hadice? obyčejné se lehce strhnou.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smoker87 Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 (editace) Moje uprava Festo 6 a 8 hadicky. cervena k přetlakové baňce a k turbu ( nejde vidět ). Výměna hadicky k turbu byla báseň (teda u mé 74kw u ostatních nevim,nejvic práce dá zvednout auto a sundat spodni kryt motoru :-) ) Editováno: 10. leden 2012, autor: Smoker87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alchemix Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 koukám, že na tom dieselpoweru maj hadičky 4mm a 5mm, je možno místo tý 3,5mm dát ty 4mm? Nebude to netěsný? Dukes zřejmě taky posílá asi tahle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 (editace) Zdravím, mám 1.8T AGU, také bych si chtěl vyměnit podtlakové hadičky. Mohl by mi někdo napsat jaké průměry a zhruba délky bych si měl koupit? Díky Editováno: 18. leden 2012, autor: Frygo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexxt Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Zdravím, jak tu dřív nabízel Bruno hadičky tak mě jen mrzí, že v tu dobu jsem je nepotřeboval. No musel jsem si poradit jinak, jelikož ty originální s tím pletením navrchu jsem už nechtěl používat. Dám sem odkazy na hadičky, které jsem zakoupil. Předem říkam dneska mně přišli a jen jsem zkusil nasadit na nový ventyl N75 a vím jedno bez poškozené té hadičky to nesundám, drží pěkně. http://eshop.technoline.cz/polyuretanove-pu-hadice/3666-polyuretanova-hadice-modra-pu-8x55-pu-86-pu8x6-cena-za-1m http://eshop.technoline.cz/polyuretanove-pu-hadice/3663-polyuretanova-hadice-modra-pu-6x4-pu-64-cena-za-1m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.