Březen 12, 201213 r Ono téčka a podobný tyhle spojky se dobře shání v akvaristice...Tedy alespoň u nás takové věci mají...Akorát jak je to s teplotou netušim A neboj se toho rozebírání.Prostě tu původní hadičku radši nařízni ,než ji rvát silou a něco zlomit...
Březen 12, 201213 r No kdybyste nekdo chtel napiste SZ. Pokusim neco čornout.napiste kolik byste za to dali at se mi to vyplatí. Mame jen FESTO Takze kvalitka.
Březen 12, 201213 r Mám 66kw takže by tam toho mělo být tolik jako u 81kw, možná o hadičku k turbu méně. ... Neboj tu hadičku k turbu máš taky. Ať už 81 kW nebo 66 kW, oba mají regulaci tlaku plnicího vzduchu, jen každý trochu jinou. Oba 81 kW-é ji mají variabilními lopatkami. 66 kW - AGR obtokovým ventilem a ALH taky variabilními lopatkami, ale oba podlakem . Čili "hadička k turbu" je všude, jen pokaždé trochu jinak. Upraveno Březen 12, 201213 r od Wojnar
Březen 13, 201213 r Takže tu mám první vlaštovky pro Morrise ...Festo 4 mm vnitřní průměr (cca 5 m) a SHPI 5 mm vnitřní průměr (cca 3 m).... Tedy pokud je ještě zájem 5 mm SHPI už mít asi nebudu ale Festa 4mm je dost...
Březen 13, 201213 r tak jsem v praci zjistil ceny tech hadic.Festo PUN-6 50m 900kč A PUN-8 50m 1000kč.
Březen 15, 201213 r Omlouvám se, asi to sem nepatří, ale chci znát váš názor. Auto ztratilo výkon, jelo, ale bylo neuvěřitelně líné, otevřel jsem motor a hledal přičinu co se stalo. Po chvilce hledání bylo jasno, přikládám foto. Hadička od podtlakové nádobky byla přeříznuta, co byste dělali na mém místě. Dík za názor.
Březen 15, 201213 r Rovnou na 2místech?Nechápu jak se ti to mohlo stát,nic rotujícího tan není,asi nějaká sabotáž,vyměnit to budeš muset to je jasné.
Březen 15, 201213 r Taky by mě zajímalo jak se to mohlo stát.... TDY:Rozveď to trošku...někomu jsi auto půjčil?Nebo to je sabotáž servisu nebo jak?
Březen 15, 201213 r V servisu auto nebylo nikomu ho nepujčuji asi mě nekdo nemá rád.To že je musím vyměnit je jasné
Březen 15, 201213 r sabotáž kvalitního servisu? :-) duvěřuj ale prověřuj:-) nikdy nikomu nevěř dokuď ho neotestuješ:-)
Březen 21, 201213 r Ještě leží na stole pane, teďka o víkendu mě to čeká. Výměna hadiček, výměna komplet předních brzd, rozebrání sání a egr, čištění no už se mi z toho ježí vlasy ale těším se. To víš že bych hned referoval a chválil tě za ten dar z nebes co si mi poslal Docela jsem koukal ze jsou takový tvrdý a tuhý, čekal jsem je více gumové. No snad něco nepolámu jak to budu nasazovat. Mám to přd nasazením nahřít horkovzduškou ? scvrkne se to pak zase ? Aby se to neroztáhlo a nezůstalo roztažený to by byl průůůůser Upraveno Březen 21, 201213 r od Morris_3nec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.