Ondrero Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Ono téčka a podobný tyhle spojky se dobře shání v akvaristice...Tedy alespoň u nás takové věci mají...Akorát jak je to s teplotou netušim A neboj se toho rozebírání.Prostě tu původní hadičku radši nařízni ,než ji rvát silou a něco zlomit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smoker87 Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 No kdybyste nekdo chtel napiste SZ. Pokusim neco čornout.napiste kolik byste za to dali at se mi to vyplatí. Mame jen FESTO Takze kvalitka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 (editace) Mám 66kw takže by tam toho mělo být tolik jako u 81kw, možná o hadičku k turbu méně. ... Neboj tu hadičku k turbu máš taky. Ať už 81 kW nebo 66 kW, oba mají regulaci tlaku plnicího vzduchu, jen každý trochu jinou. Oba 81 kW-é ji mají variabilními lopatkami. 66 kW - AGR obtokovým ventilem a ALH taky variabilními lopatkami, ale oba podlakem . Čili "hadička k turbu" je všude, jen pokaždé trochu jinak. Editováno: 12. Březen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Smoker:Jasný,cena musí převýšit strach při procházení vrátnicí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Mas PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Já? Mě nic nepřišlo pokud to tedy bylo na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 aka je cenova ponuka teda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Takže tu mám první vlaštovky pro Morrise ...Festo 4 mm vnitřní průměr (cca 5 m) a SHPI 5 mm vnitřní průměr (cca 3 m).... Tedy pokud je ještě zájem 5 mm SHPI už mít asi nebudu ale Festa 4mm je dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Jo psal jsem smokerovi. Teď píšu Tobě ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 U mě je to jistota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smoker87 Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 tak jsem v praci zjistil ceny tech hadic.Festo PUN-6 50m 900kč A PUN-8 50m 1000kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Tak to zase není taková pálka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDY Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Omlouvám se, asi to sem nepatří, ale chci znát váš názor. Auto ztratilo výkon, jelo, ale bylo neuvěřitelně líné, otevřel jsem motor a hledal přičinu co se stalo. Po chvilce hledání bylo jasno, přikládám foto. Hadička od podtlakové nádobky byla přeříznuta, co byste dělali na mém místě. Dík za názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Nevím jak ostatní,ale já bych dal novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Rovnou na 2místech?Nechápu jak se ti to mohlo stát,nic rotujícího tan není,asi nějaká sabotáž,vyměnit to budeš muset to je jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Taky by mě zajímalo jak se to mohlo stát.... TDY:Rozveď to trošku...někomu jsi auto půjčil?Nebo to je sabotáž servisu nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDY Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 V servisu auto nebylo nikomu ho nepujčuji asi mě nekdo nemá rád.To že je musím vyměnit je jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanch83 Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 sabotáž kvalitního servisu? :-) duvěřuj ale prověřuj:-) nikdy nikomu nevěř dokuď ho neotestuješ:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Kuna to nebude,nebože by ty k...y chlupaté měli už nože? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDY Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Auto zamčené jinač nepoškozené jen ty hadičky, co bude příšte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Roomwagen už říkal,že by jsme měli založit téma AKTA X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tumik21 Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 ahoj, tez schanim hadicky motor 1.9tdi 81kw. Je nekdo ochoten poslat?? Diky mooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 zkus napsat Smoker87, mel by jedny mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 A tobě hadičky sloužej?Nebo si ještě neměl čas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 (editace) Ještě leží na stole pane, teďka o víkendu mě to čeká. Výměna hadiček, výměna komplet předních brzd, rozebrání sání a egr, čištění no už se mi z toho ježí vlasy ale těším se. To víš že bych hned referoval a chválil tě za ten dar z nebes co si mi poslal Docela jsem koukal ze jsou takový tvrdý a tuhý, čekal jsem je více gumové. No snad něco nepolámu jak to budu nasazovat. Mám to přd nasazením nahřít horkovzduškou ? scvrkne se to pak zase ? Aby se to neroztáhlo a nezůstalo roztažený to by byl průůůůser Editováno: 21. Březen 2012, autor: Morris_3nec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.