kuku999 Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Zdravim , Potreboval by som poradit. Pred dvomi dnami som rano isiel k mojmu auto a pravu stranu som mal postriekanu bielym sprejom!! V prvom momente som myslel, ze dostanem infarkt, ale po zvazeni som isiel domov a zobral som prve co ma napadlo (chyba) a to prostriedok na umyvanie sporaku a hubku na umyvanie riadu, ale k veci podarilo sa mi tu farbu odstranit to bola ta pozitivna sprava. Problem: Po odstraneni farby mi pravdaze by silnom suchani drsnou stranou hubky zisiel aj lak!! A momentalne mam na aute vyblednute flaky bez laku. Ved by mi niekto poradit? Ako by som to mohol "napravit"? Ak by ste si to nevedli predstavit poslem aj foto. PS: Tu sa ukazalo, ze ludsa sprostost nema hranic a tomu cloveku co napadne nastriekat na auto sprej by som zlomil ihned ruky aj nohy!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 tak to uz jedine prelakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Zkusil bych to vzít TEMPEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verbi Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Mozna si to mel nejdriv zkusit redidlem, jestli to nepusti. Ale ted uz asi jen prelak. Posli foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 niektorý sa proste musia učiť iba na vlstných chybách, teraz už iba prestriekať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 (editace) Chcem sa Vas tu spytat na jednu vec, tiez ohladom poskodeneho laku. Dnes, ked je celkom teplo, som si umyval fabiu sedan vapkou. Umyl som, a pozeram na kufor, a tam kde je napis FABIA, mi ostali iba ..B.A . Pozriem blizsie, normalne mi zisiel aj lak, zhruba na mieste asi 30x20 cm aboslutne nemam lak a stale sa odlupuje dalej, musim to teraz dat prelakovat. Co to mohlo sposobit? Zeby samotna vapka a silny prud toto mohlo urobit? Hned som preskumal cele auto, ci este niekde ten lak nezisiel, a nikde nic, len na tom kufri. Inak kedy je to dobre dat prelakovat? Na jar alebo este teraz aj v zime? Moze tomu poskodit nejako zima ked tam nie je lak? Editováno: 23. Prosinec 2009, autor: Bady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carservice Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 No zkusil bych to přeleštit 3M pastami, ale pokud je toho laku moc seškrábaného, tak už zbývá poslední možnost a to si to nechat přestříkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tibi Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Chcem sa Vas tu spytat na jednu vec, tiez ohladom poskodeneho laku. Dnes, ked je celkom teplo, som si umyval fabiu sedan vapkou. Umyl som, a pozeram na kufor, a tam kde je napis FABIA, mi ostali iba ..B.A . Pozriem blizsie, normalne mi zisiel aj lak, zhruba na mieste asi 30x20 cm aboslutne nemam lak a stale sa odlupuje dalej, musim to teraz dat prelakovat. Co to mohlo sposobit? Zeby samotna vapka a silny prud toto mohlo urobit? Hned som preskumal cele auto, ci este niekde ten lak nezisiel, a nikde nic, len na tom kufri.Inak kedy je to dobre dat prelakovat? Na jar alebo este teraz aj v zime? Moze tomu poskodit nejako zima ked tam nie je lak? Ja by som využil možnosť reklamácie . Veď na karosériu na prehrdzavenie (a myslím aj na lak) je záruka 10rokav. Švagrovi po ôsmich rokoch nakvitla oktávia pod zadným oknom, uznali mu reklamáciu a opravili mu to. Pri reklamovaní sa nemusíte o tom zmieniť, žeste používali vapku , lebo sa toho hneď chytia. Ja som presvedčený , že časom ten lak by bol padol aj bez vapky. Podľa mňa sa jedná o výrobnú vadu. Čo sa týka času striekania, myslím , že na tom nezáleží. Poriadný lakírnik by lak mal dokonale dosušiť v peci a potom už na počasí nezáleží. Ak by sme pripustili myšlienku, že na nový lak škodí zima, automobilky by museli byť v zime zatvorené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tothpeter Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 (editace) Kuku 999 ani si sa nemal do toho drbat, nic mu nebolo. Dva krat meraj raz rez, oslov odbornika ktory sa zaobera s lestenim a brusenim autolaku. V Cechach ja osobne jedneho poznam, ak by si nenasiel vo svojom okoli niekoho, daj vediet, on cestuje vsade kade...s pozdravom Peter Editováno: 7. Listopad 2011, autor: tothpeter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.