nohic Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 zdarec. hosi, dneska jsem poprve zpozoroval na sve octavii 1.9 74kw 4x4 rv03, ze kdyz jsem stal cely den venku, kde bylo cca -3 stupne, tak po nastartovani jsem mel asi dve minuty celkem tuhou spojku pri seslapnuti. nevite, cim to muze bejt? ze by neco zatuhlo? cca pred dvemi tydny jsem menil olej v prevodovce, norma mi sedi, akorat mi sla ztuha dvojka, tak jsem jeste dodatecne ulil cca 2dcl oleje, ted slape razeni v pohode. to asi vubec nema s tim souvislost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Může ti zamrzat brzdovka. Pokud ji máš starší, už má v sobě dost vody, která tuhne a ve velkejch mrazech (-20°C) by ta voda v ní mohla zamrznout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Odvzdusnit popripade vymenit brzdovu kvapalinu LEN v spojke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 14. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 jj, diky za odpovedi. tohle mi uz rekl i otec :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 nejen ve spojce,ale v celem systemu,protoze napl je spolecna takze bude ko aj v brzdovem okruhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 já měnil po 2 letech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 14. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 no je to v rizku, menim snad zitra kapalinu, at se nevysekam. jeste otazka, patri tam dot 4 ze? a nevite nahodou kolik se tam vleze? co fire nevis kolik jsi tam lil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 litr by ti mel stacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 nejen ve spojce,ale v celem systemu,protoze napl je spolecna takze bude ko aj v brzdovem okruhu Zalezi kedy menil naposledy brzdovu kvapalinu. Ak ju menil pred mesiacom tak ju nemusi vymenit celu napln!!! Staci len spojka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.