Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Už delší dobu si pohrávám s myšlenkou na mírné zatmavení zadních světel. Velmi lehce bych stříknul černým Motipem červenou část těch světel tak, aby došlo k mírnému zakouření (žádnou neprůhlednou centimetrovou vrstvu laku). Zpátečku a blinkr bych nechal tak jak jsou. Myslím, že k mé barvě (graphit) by se to hodilo. Mám ale trochu obavy z bodového systému, protože jak znám naší policii, tak spolu s novým silničním zákonem se vyrojí do ulic a budou hledat sebemenší zámiňku u udělení pokuty. Jinak ten spray už z dřívějška mám, takže by mě to nestálo žádné peníze, jen trochu práce.

Přesně na to jsem se chtěl zeptat já... :D Taky nevím, co na to poldové...

Jo, a myslíte, že k bílé by se mírné zatmavení hodilo?? Díky

• Autor

K bílé (a černé) barvě by se taky hodilo stříknout jenom blinkr a zpátečku červeně a mít ty světla celá červená. Tak jsem to měl na BMW (bylo stříbrné) a vypadalo to moc dobře.

Já to měl stříklé takhle a nikdy jsem s tím žádný problém neměl.

post-5-1146060076.jpg

Já to měl stříklé takhle a nikdy jsem s tím žádný problém neměl.

No, takhle to chci ja, akorat ze ja mam bilou barvu karoserie...

Wertheim: Pokud bys mel i pocni blinkry zatmavene, pak by to mohlo byt celkem good... mel jsem to taky, ale nelibilo se mi to tak jsem to sundal... Stale si ale s tou myslenkou pohravam, ze bych to striknul...uvidime...

Wertheim: Pokud bys mel i pocni blinkry zatmavene, pak by to mohlo byt celkem good... mel jsem to taky, ale nelibilo se mi to tak jsem to sundal... Stale si ale s tou myslenkou pohravam, ze bych to striknul...uvidime...

To jsi sundal lak, nebo světla ?!

K bílé (a černé) barvě by se taky hodilo stříknout jenom blinkr a zpátečku červeně a mít ty světla celá červená. Tak jsem to měl na BMW (bylo stříbrné) a vypadalo to moc dobře.

No, nejsem si jist, jestli by to nevypadalo blbě... Nevíš, jestli to někdo má na fabce??

No, nejsem si jist, jestli by to nevypadalo blbě... Nevíš, jestli to někdo má na fabce??

Co takhle vyzkoušet jakoukoliv variantu na tvém autě ve Photoshopu ;) a nemusíš nikde hledat

Wertheim: Sundal jsem jen barvu... Uplne idealne to slo dolu odlakovacem na nehty... ;):)

Co takhle vyzkoušet jakoukoliv variantu na tvém autě ve Photoshopu ;) a nemusíš nikde hledat

Mnel jsem pouze trial verzi... ta uz nejde (byla na 20 dni, tusim...) Kde stáhnout plnou??

Jo a jeste dotaz: Prodává se sprej speciálně na světla?? Asi to zkusim stříknout...

• Autor

Jestli to má někdo na fábii nevím, podle mě by to k určitým barvám (a právě i k bílé) vypadalo dobře, ale každému se samozřejmě líbí něco jiného. Jinak ten sprej speciálně na světla se prodává, doporučuju značku Motip (dělají černý a červený). Viděl jsem i od jiné značky, ale bylo to takové matné a nevypadalo to moc dobře. Jinak se speciálně na tento druh laku prodává i odstraňovač pro případ nespokojenosti (ať tvojí, nebo policajtů). ;)

Jestli to má někdo na fábii nevím, podle mě by to k určitým barvám (a právě i k bílé) vypadalo dobře, ale každému se samozřejmě líbí něco jiného. Jinak ten sprej speciálně na světla se prodává, doporučuju značku Motip (dělají černý a červený). Viděl jsem i od jiné značky, ale bylo to takové matné a nevypadalo to moc dobře. Jinak se speciálně na tento druh laku prodává i odstraňovač pro případ nespokojenosti (ať tvojí, nebo policajtů). ;)

Tak to do toho asi pujdu... co ty??

Wertheim: Ten sprej na svetla sezenes v Bamaxu/Bauhausu/Obi... cena cca 150,- Kc ;)

Wertheim: Ten sprej na svetla sezenes v Bamaxu/Bauhausu/Obi... cena cca 150,- Kc ;)

Ok..díky

• Autor
Tak to do toho asi pujdu... co ty??

Pořád o tom přemýšlím, ale asi to zkusím a při nejhorším to z toho zase sundám.

Fugas: uvidis sam jake to bude... jak jsem psal na odstraneni je pak nejlepsi odlakovac na nehty... ;)

• Autor

Crake: Jo díky, ale já mám i ten odstraňovač. Takže jsem plně vybaven. :D

No to teda nedělej...

1/ mě se to nelíbí

2/ at je to mírně nebo více zatmavený není vidět brzda...

3/když je to jen mírně aby to byo vidět tak to není hezký

4/když tě někdo napalí a bude trochu mazanej tak řekne já to neviděl... a cvakáš všechno ty...

No to teda nedělej...

1/ mě se to nelíbí

2/ at je to mírně nebo více zatmavený není vidět brzda...

3/když je to jen mírně aby to byo vidět tak to není hezký

4/když tě někdo napalí a bude trochu mazanej tak řekne já to neviděl... a cvakáš všechno ty...

Když tě někdo napálí, tak vylezeš ven, vyndáš z přístrojovky odlakovač na nehty, hadřík a drhneš a drhneš, než přijedou policajti.. Až přijedou, světla budou jako nová... :smich::smich::smich: Ne?

Je to prasárna a ani to není hezký. Radši kup jiná světla. Takhle ti akorád někdo zaparkuje do kufru

post-5-1146230197.jpg

Je to prasárna a ani to není hezký. Radši kup jiná světla. Takhle ti akorád někdo zaparkuje do kufru

:smich::smich::smich: ... Jenže čirá optika stojí okolo 7000.... :(

• Autor

To mě taky napadlo, že by se na tom mohl někdo otáčet, to by mě zajímalo, co na to pojišťovna.

Zabiak: Ještě jsem hezká neoriginální světla na fábii combi neviděl.

:smich::smich::smich: ... Jenže čirá optika stojí okolo 7000.... :(

4500,- ty co má laky...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.