Publikováno Duben 26, 200619 r Už delší dobu si pohrávám s myšlenkou na mírné zatmavení zadních světel. Velmi lehce bych stříknul černým Motipem červenou část těch světel tak, aby došlo k mírnému zakouření (žádnou neprůhlednou centimetrovou vrstvu laku). Zpátečku a blinkr bych nechal tak jak jsou. Myslím, že k mé barvě (graphit) by se to hodilo. Mám ale trochu obavy z bodového systému, protože jak znám naší policii, tak spolu s novým silničním zákonem se vyrojí do ulic a budou hledat sebemenší zámiňku u udělení pokuty. Jinak ten spray už z dřívějška mám, takže by mě to nestálo žádné peníze, jen trochu práce.
Duben 26, 200619 r Přesně na to jsem se chtěl zeptat já... Taky nevím, co na to poldové... Jo, a myslíte, že k bílé by se mírné zatmavení hodilo?? Díky
Duben 26, 200619 r Autor K bílé (a černé) barvě by se taky hodilo stříknout jenom blinkr a zpátečku červeně a mít ty světla celá červená. Tak jsem to měl na BMW (bylo stříbrné) a vypadalo to moc dobře.
Duben 26, 200619 r Já to měl stříklé takhle a nikdy jsem s tím žádný problém neměl. No, takhle to chci ja, akorat ze ja mam bilou barvu karoserie...
Duben 26, 200619 r Wertheim: Pokud bys mel i pocni blinkry zatmavene, pak by to mohlo byt celkem good... mel jsem to taky, ale nelibilo se mi to tak jsem to sundal... Stale si ale s tou myslenkou pohravam, ze bych to striknul...uvidime...
Duben 27, 200619 r Wertheim: Pokud bys mel i pocni blinkry zatmavene, pak by to mohlo byt celkem good... mel jsem to taky, ale nelibilo se mi to tak jsem to sundal... Stale si ale s tou myslenkou pohravam, ze bych to striknul...uvidime... To jsi sundal lak, nebo světla ?!
Duben 27, 200619 r K bílé (a černé) barvě by se taky hodilo stříknout jenom blinkr a zpátečku červeně a mít ty světla celá červená. Tak jsem to měl na BMW (bylo stříbrné) a vypadalo to moc dobře. No, nejsem si jist, jestli by to nevypadalo blbě... Nevíš, jestli to někdo má na fabce??
Duben 27, 200619 r K bílé (a černé) barvě by se taky hodilo stříknout jenom blinkr a zpátečku červeně a mít ty světla celá červená. Tak jsem to měl na BMW (bylo stříbrné) a vypadalo to moc dobře. No, nejsem si jist, jestli by to nevypadalo blbě... Nevíš, jestli to někdo má na fabce?? Co takhle vyzkoušet jakoukoliv variantu na tvém autě ve Photoshopu a nemusíš nikde hledat
Duben 27, 200619 r Wertheim: Sundal jsem jen barvu... Uplne idealne to slo dolu odlakovacem na nehty...
Duben 27, 200619 r K bílé (a černé) barvě by se taky hodilo stříknout jenom blinkr a zpátečku červeně a mít ty světla celá červená. Tak jsem to měl na BMW (bylo stříbrné) a vypadalo to moc dobře. No, nejsem si jist, jestli by to nevypadalo blbě... Nevíš, jestli to někdo má na fabce?? Co takhle vyzkoušet jakoukoliv variantu na tvém autě ve Photoshopu a nemusíš nikde hledat Mnel jsem pouze trial verzi... ta uz nejde (byla na 20 dni, tusim...) Kde stáhnout plnou??
Duben 28, 200619 r Jo a jeste dotaz: Prodává se sprej speciálně na světla?? Asi to zkusim stříknout...
Duben 28, 200619 r Autor K bílé (a černé) barvě by se taky hodilo stříknout jenom blinkr a zpátečku červeně a mít ty světla celá červená. Tak jsem to měl na BMW (bylo stříbrné) a vypadalo to moc dobře. No, nejsem si jist, jestli by to nevypadalo blbě... Nevíš, jestli to někdo má na fabce?? Jestli to má někdo na fábii nevím, podle mě by to k určitým barvám (a právě i k bílé) vypadalo dobře, ale každému se samozřejmě líbí něco jiného. Jinak ten sprej speciálně na světla se prodává, doporučuju značku Motip (dělají černý a červený). Viděl jsem i od jiné značky, ale bylo to takové matné a nevypadalo to moc dobře. Jinak se speciálně na tento druh laku prodává i odstraňovač pro případ nespokojenosti (ať tvojí, nebo policajtů).
Duben 28, 200619 r K bílé (a černé) barvě by se taky hodilo stříknout jenom blinkr a zpátečku červeně a mít ty světla celá červená. Tak jsem to měl na BMW (bylo stříbrné) a vypadalo to moc dobře. No, nejsem si jist, jestli by to nevypadalo blbě... Nevíš, jestli to někdo má na fabce?? Jestli to má někdo na fábii nevím, podle mě by to k určitým barvám (a právě i k bílé) vypadalo dobře, ale každému se samozřejmě líbí něco jiného. Jinak ten sprej speciálně na světla se prodává, doporučuju značku Motip (dělají černý a červený). Viděl jsem i od jiné značky, ale bylo to takové matné a nevypadalo to moc dobře. Jinak se speciálně na tento druh laku prodává i odstraňovač pro případ nespokojenosti (ať tvojí, nebo policajtů). Tak to do toho asi pujdu... co ty??
Duben 28, 200619 r Wertheim: Ten sprej na svetla sezenes v Bamaxu/Bauhausu/Obi... cena cca 150,- Kc Ok..díky
Duben 28, 200619 r Autor Tak to do toho asi pujdu... co ty?? Pořád o tom přemýšlím, ale asi to zkusím a při nejhorším to z toho zase sundám.
Duben 28, 200619 r Fugas: uvidis sam jake to bude... jak jsem psal na odstraneni je pak nejlepsi odlakovac na nehty...
Duben 28, 200619 r No to teda nedělej... 1/ mě se to nelíbí 2/ at je to mírně nebo více zatmavený není vidět brzda... 3/když je to jen mírně aby to byo vidět tak to není hezký 4/když tě někdo napalí a bude trochu mazanej tak řekne já to neviděl... a cvakáš všechno ty...
Duben 28, 200619 r No to teda nedělej... 1/ mě se to nelíbí 2/ at je to mírně nebo více zatmavený není vidět brzda... 3/když je to jen mírně aby to byo vidět tak to není hezký 4/když tě někdo napalí a bude trochu mazanej tak řekne já to neviděl... a cvakáš všechno ty... Když tě někdo napálí, tak vylezeš ven, vyndáš z přístrojovky odlakovač na nehty, hadřík a drhneš a drhneš, než přijedou policajti.. Až přijedou, světla budou jako nová... Ne?
Duben 28, 200619 r Je to prasárna a ani to není hezký. Radši kup jiná světla. Takhle ti akorád někdo zaparkuje do kufru
Duben 28, 200619 r Je to prasárna a ani to není hezký. Radši kup jiná světla. Takhle ti akorád někdo zaparkuje do kufru ... Jenže čirá optika stojí okolo 7000....
Duben 28, 200619 r Autor 4/když tě někdo napalí a bude trochu mazanej tak řekne já to neviděl... a cvakáš všechno ty... To mě taky napadlo, že by se na tom mohl někdo otáčet, to by mě zajímalo, co na to pojišťovna. Zabiak: Ještě jsem hezká neoriginální světla na fábii combi neviděl.
Duben 28, 200619 r Je to prasárna a ani to není hezký. Radši kup jiná světla. Takhle ti akorád někdo zaparkuje do kufru ... Jenže čirá optika stojí okolo 7000.... 4500,- ty co má laky...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.