Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj všem. Snažil jsem se tady najít odpověď na můj problém, ale nic jsem nenašel. A teď k tomu problému. Včera t.j. 18.12.09 při teplotě cca. -14C jsem přišel k autu, zasunul klíček do zapalování, sešlápnul spojku a po zhasnutí kontrolky žhavení jsem otočil klíčkem. To co následovalo MĚ VYDĚSILO někde /podle mě u spojky/ se ozval rachot. Motor jsem hned vypnul. A teď - KDYŽ BYL MOTOR VYPNUTY, TAK JDE ZAŘADIT JAKYKOLIV RYCHLOSTNÍ STUPEŇ, ALE KDYŽ JSEM MOTOR NA NEUTRÁL SPUSTIL, TAK JDE ZAŘADIT JEN ZPÁTEČKA A TO JEŠTĚ PŘES ZUBY. KDYŽ JSEM PŘI VYPLÉM MOTORU ZAŘADIL 2 RYCHL. STUPEŇ, SEŠLÁPNUL SPOJKU A CHTĚL NASTARTOVAT, TAK STARTÉR HÝBAL CELÝM VOZEM, ALE ROZJEL JSEM SE, ALE POZOR NEŠEL VYŘADIT A ANI NEŠLO PŘEŘADIT. Jinak je to ŠKODA OCTAVIA 1,9 tdi 66kw, r.v. 2000 po faceliftu, najeto 186 000km. PROSÍM MOOOOC PORAĎTE, DĚKUJI

Upraveno od ladasmid

To same se mi stalo a to jsem mel delanou 14 dni novou spojku, tak auto slo znovu do servisu a prej odesel spojkovej valec. Zkus to nejak proverit a dej vedet.

jo jo nefunguje ti spojka, ale ten rachot nebude valcem, spis bych typnul ze ti projelo lozisko pritlacakem...

• Autor

Zítra t.j. 21.12.2009 s tím jdu do servisu. Volal jsem známemu do Škoda servisu a řekl mi, že ta oprava bude stát 1 500,- až 15 000,- :( , tak uvidím.

Myslim,že se zavzdušnil spojkový valec nebo odešly gumičky ve valečku. :feve:

• Autor

Tak nakonec se vysypala celá spojka. Dneska t.j.23.12.2009 Ale už je to v servise a mělo by to být dneska hotové. ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.