Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mal niekto závadu - pri ohreve zadného skla? Pri napr. rozmrazovaní som si všimol že mi dva prúžky neohrievajú.

Dá sa táto závada odstrániť? Dúfam že nie iba výmenou zadného skla? Nakoľko som ešte v záruke poraďte či to má vobec zmysel opravovať, či sa nenarobí viac škod ako úžitku napr. výmenou skla. Dik

Vloženo
Já mám taky ten problém, že mi nefunguje výhřev zadního okna. No, abych to upřesnil, hřejí jen 3 pruhy.

Jak to vyřešil Doli?

Doli si koupil přípravek od Loctite a opravil si to - měl jednu linku přerušenou mechanickým poškozením.

Vloženo
Mal niekto závadu - pri ohreve zadného skla? Pri napr. rozmrazovaní som si všimol že mi dva prúžky neohrievajú.

Dá sa táto závada odstrániť? Dúfam že nie iba výmenou zadného skla? Nakoľko som ešte v záruke poraďte či to má vobec zmysel opravovať, či sa nenarobí viac škod ako úžitku napr. výmenou skla. Dik

Caues, tak jsem nakonec objednal tohle. Je to tekutej kov, kterej se steteckem nanese na porusene misto. Je k tomu i nalepovaci sablona. Takze pokud tam mas preruseni, tak to opravis timto. :)

Mam to ted v aute, tak tam za chvili dojdu a nafotim.

Vloženo
Já mám taky ten problém, že mi nefunguje výhřev zadního okna. No, abych to upřesnil, hřejí jen 3 pruhy.

Jak to vyřešil Doli?

3 pruhy hrejou? Jak to, to mas to sklo tak poskrabany? Ja tam mam fakt malinkou "ryhu".

Vloženo

no nechci nic rikat, ale pokud ti davali folie a od te doby to nefnguje, pak mas docela problem..

- jako zaruku ti to neuznaj pravdepodobne

- tady ten pripravek tam budes nanaset taky dost obtizne, kdyz mas pres ty vyhrivaci linky natazenou folii

• o 1 rok později...
  • o 3 roky později...
Vloženo

Cafte, tak som sa teda kupou Octavie pridal k vam skodovkarom, mam taky mensi problemik, mam Octaviu II FL, pri zapnuti vyhrievania zadného skla sa mi samo asi po 1s vypne, nemal niekto podobný problem? Mam dvojzonovú automatiku.

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Nechal jsem si namontovat zatmavovací fólie a letošní zimu mi nešlo vyhřívání zadního okna.

Je však divné, že na konektorech a vlastně po celé délce pásku naměřím 14,4 V a  okno prostně netopí  :kol-32:

Může na to mít vliv ta folie? Má s tím někdo zkušenosti? Díky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...