Přejít na obsah

Škoda RAPID


djpetr

Doporučené příspěvky

Supeeeeeer ! Dávám za 1 ! Moc se mi líbí, hlavně krásnej jednoduchej interiér s čištými liniemi a nepřaplácanej tlačítkama jak kosmická loď. Opravdu vytříbený design.

Ať si kdo chce co chce říká, že je Škodovka konzervativní (viz diskuze na news-webech), že nic nového v designu nepřinesla. A třeba BMW nebo MB konzevativní nejsou (pominu-li jejich nová e-auta)?

Jinak jelikož je na spadnutí sedan pro Indii (a asi ostatní Asii), je nadmíru jasné, že skelet + dveře pro POPULAR budou upravený ze stávajícího Pola Sedan a čumák a zadek budou asi mít podobný, i když pro seriovku upravený, design jako MissionL. A světla asi nebudou s těma diodama a denním svícením, ale obyč. žárovková, zadní jakbysmet - nízké náklady jsou jasný cíl. Tvary prolisů na dveřích u prahů a výřezy blatníků jsou si s Polem Sedan velice podobný. Proštudujte si špionážní fotky a porovnejte. Náprava je jasná OI+R+Polo o tom už není sporu.

  • Pozitivní 1
  • Negativní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednou provždy miklisku:

Upravené Polo Sedan (Lauretta) pro Indii a A-Entry jsou dvě různá auta!!

Už to sakra pochop a nešiř tady pořád dokola a dokola hlouposti! Už někdy v květnu jsem ti to důrazně vysvětloval, teď to potvrdila i Škoda a stále ti to nestačí. Takže ještě jednou a polopatě:

  • Polo Sedan upravené pro potřeby Škody (Lauretta) nabíhá ještě tento rok v Indii
  • A-Entry je zcela nový model, který se bude dělat v provedení Škoda a Seat (Toledo) a počátek výroby je 22KT 2012
  • A-Entry má výrazně delší rozvor, je to (pro Evropu a Rusko) liftback a později přijde i combi

  • Pozitivní 1
  • Negativní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak když se mluví o Kabaňovi - http://cs.wikipedia.org/wiki/Jozef_Kaba%C5%88

Doporučuju posledních pár vět :-D

V roce 2003 odešel z Volkswagenu ke koncernové značce Audi. Zde se za tři roky vypracoval na vedoucího Centra pro design exteriéru.Po úspěšném působení v této funkci se nedávno opět změnilo jeho působiště. Od února 2008 zastává funkci vedoucího oddělení designu Škody, čímž si viditelně pohoršil.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máme sa na čo tešiť, vyzerá krásne !

... " Škoda na mezinárodním autosalonu ve Frankfurtu, který začíná v úterý, ve světové premiéře ukáže studii MissionL, automobil na pomezí fabie a octavie. Automobilka první fotografie "studie blízké sériovému stavu" zveřejnila již v pondělí 5. září

Automobil s karosérií typu liftback vyvíjený pod interním označením A-Entry, který bude cenově mezi fabií a octavií, se ve Frankfurtu ukáže pod označením MissionL. Název pro sériovou verzi zatím Škoda oficiálně nezveřejnila, v zákulisí se mluví o znovu oprášení jména Popular. Německý časopis AutoBild v aktuálním čísle zase uvádí název Rapid.

Šestou modelovou řadu začne Skoda prodávat v roce 2012, mezi hlavní trhy bude kromě Evropy patřit i Rusko, Indie a Čína. Indický trh se dočká prodeje už letos, nepůjde ovšem o liftback jako na ostatních trzích, ale o sedan s tříprostorovou karoserií. " ...

286963-top_foto2-3qtbu.jpg

286964-top_foto2-pjuiy.jpg

286965-top_foto2-9jhbs.jpg

ZDROJ:

Editováno: , autor: firemp3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doufám, že to jsou jenom kecy, kvůli názvu Go nebo City bych asi musel zabíjet :aggressive:

Určitě by se víc pro mini hodil třeba název Ahoj. Ale jinak s názvem Rapid by se mohl SK251 uchytit, i když Popular taky není k zahození ;)

Editováno: , autor: NNN
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...