majkl.s Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Před chvilkou odvysílaná reportáž na TV Nova v televizních novinách o vypuštění fotek Škody Rapid fakt velmi povedená... http://voyo.nova.cz/product/zpravy/29463-televizni-noviny-19-6-2012 čas 15:52 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Kristepane to je mix obrazových nesmyslů! 110 R-ko vydávají za RAPIDa, zamíchaj do toho fotky indickýho RAPIDa vč. titulní fotky na pozadí za moderátorama. NOVA je fakt u-bo-há! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 Taky jsem na to cumel jak vyorane tele a doma se mi divili proc se tomu tak smeju , vzit erko za rapida , to se jim fakt povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 na tv znova mají odborníky na všechno, byli u toho první a jako jedinní debilové, to samé bylo v sobotu na primě kde totálně zepsuli š1000 dnešníma očima jejich primaexpertů *uráků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 Ale uznej ze ten litrik byl kraaasnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 Nedalo mi to tak jsem jim večer napsal. Jsem zvědavej co a jestli vůbec odpoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 jo litřík byl právě nádhernej, málem mi slza ukápla, ale hodnotit jízdní vlastnosti jako by seděli v dobře podmastěném autě z r. 2012 a od prodejce který jim něco dal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 První reklamní spot bez těch Nováckejch blbin ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 (editace) Kdo by chtěl trochu nakouknout do interieru, fotka ve vyšším rozlišení http://www.skoda-por...foto2_gross.jpg http://www.skoda-por...foto_gross.jpg Editováno: 20. Červen 2012, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chatar007 Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 Zdá se mi to a nebo vidím sportovní sedačky z fabie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Se ti zda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 Dvojče Rapida .. SEAT Toledo ... http://www.auto.cz/seat-toledo-novych-fotografiich-67785 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 Su zvědavej na cenovou politiku Seatu. Jestli se bude snažit dobýt zpátky pozice Toleda a nebo bude trh ČR "vynechán". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 Su zvědavej na cenovou politiku Seatu. Jestli se bude snažit dobýt zpátky pozice Toleda a nebo bude trh ČR "vynechán". V ČR v listopadu: http://www.seat.cz/tiskove-zpravy/toledo-skvely-vuz-za-skvelou-cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 http://www.auto.cz/skoda-rapid-uz-jsme-ji-ridili-67798 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Ach jooo, je to jezevčík:-( A tak to vypadalo na ofiko fotkách dobře a pak i v tom videu. No tak hold nic no. Tohle je opravdu nepěkné. A přitom designový jazyk skvělý. Ale celé to zhatí ty proporce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 ale no tak, cakali ste nieco ine od auta, co ma (v podstate) podvozok z Pola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 ja ani ne , spiše mě to pozitivně překvapilo hlavně čekam na nabidku kol a taky toho co by se dalo překuchat do fabie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Teda z boku se mi to vůbec nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 http://www.auto.cz/skoda-rapid-uz-jsme- ... 976789502c no a je to tu ... pod sedackami nedali krycie plasty .. hnus ...aj Skoda Rapid z totáča tam mala aké take krytovanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 po shlednuti fotek si řikam kde ja ještě najdu fll , loketka, ručka i tunel , dokonce i shranka na bryle a stropni světlo vypadaji velmi podobně ,ale palubka se mi mocka libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 ja pozeram ze setrili kde sa dalo a snazili sa to vyvazit "hodnotnejsim" dizajnom ... este by ma zaujimalo ci usetrili aj na odhlucneni .. obavam sa ze ano ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 tak to se obavam i ja , mam tedka možnost porovnavat felicii s fabii a musim uznat že felinka je tižši , takže jsem zvědavy na rapida, určitě jak se oběvi v salonech tak si ho projedu ,ale ty plasty mě zarazily , i třeba kličky ve dveřich mam dojem že jsem je už někde viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 (editace) mne sa nepaci ze na dverach na tej ploche kde sa opiera ruka je len ina struktura plastu .. mohli tam dat latku .. vyzeralo by to hodnotnejsie . radsej by som si odpustil kozenu radicku a rucku .. este aj radicka je utopena nizko .. ako vo FII /R ... to mi napr. vadi . a tusim ani sedadla vzadu nebudu delené ... Editováno: 26. Červen 2012, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 To je fakt plast ? tak to už trošku přehnali snad to je jen naka zakladni verze a aže třeba elegancka bude mit latku , snad na tu řadičku u fll a room jsem si už zvyknul ale v Oll je to pohodlnějši řešeni ... ale jak se už psalo vyš , co bysme chtěli od pola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.