Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

na tv znova mají odborníky na všechno, byli u toho první a jako jedinní debilové, to samé bylo v sobotu na primě kde totálně zepsuli š1000 dnešníma očima jejich primaexpertů *uráků

Vloženo

jo litřík byl právě nádhernej, málem mi slza ukápla, ale hodnotit jízdní vlastnosti jako by seděli v dobře podmastěném autě z r. 2012 a od prodejce který jim něco dal ...

Vloženo

Ach jooo, je to jezevčík:-( A tak to vypadalo na ofiko fotkách dobře a pak i v tom videu. No tak hold nic no. Tohle je opravdu nepěkné. A přitom designový jazyk skvělý. Ale celé to zhatí ty proporce.

Vloženo

po shlednuti fotek si řikam kde ja ještě najdu fll , loketka, ručka i tunel , dokonce i shranka na bryle a stropni světlo vypadaji velmi podobně ;) ,ale palubka se mi mocka libi :D

Vloženo

tak to se obavam i ja , mam tedka možnost porovnavat felicii s fabii a musim uznat že felinka je tižši , takže jsem zvědavy na rapida, určitě jak se oběvi v salonech tak si ho projedu ,ale ty plasty mě zarazily , i třeba kličky ve dveřich mam dojem že jsem je už někde viděl :D

Vloženo (editace)

mne sa nepaci ze na dverach na tej ploche kde sa opiera ruka je len ina struktura plastu .. mohli tam dat latku .. vyzeralo by to hodnotnejsie .

radsej by som si odpustil kozenu radicku a rucku ..

este aj radicka je utopena nizko .. ako vo FII /R ... to mi napr. vadi .

a tusim ani sedadla vzadu nebudu delené ...

Editováno: , autor: LUKY-007
Vloženo

To je fakt plast ? tak to už trošku přehnali :D snad to je jen naka zakladni verze a aže třeba elegancka bude mit latku , snad :D

na tu řadičku u fll a room jsem si už zvyknul ale v Oll je to pohodlnějši řešeni :D ... ale jak se už psalo vyš , co bysme chtěli od pola ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...