Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec borci, mam takovy mensi problemek, koupil sem si zadni napravu s kotoucema, ze ji zamenim za bubny, a tedka ji rozdelavam abych ji nalakoval, dal jiny kotouce a tak...a sundal sem trmeny a aji ty protikusy co jsou na nich trmeny uchycene ......no a pak jsem vyndal z tech protikusu aji ty dva "kluzaky s prachovkama" cou jsou v tech pouzrech a az pak jsem si vsiml ze je kazdy trochu jiny, jeden je jako valecek se trema ploskama po cele delce a druhy je jako stupnovity trn....a ted nevim kdyz nasadim zpatky ten protikus, ktery ten "kluzak" mam dat nahoru a ktery dolu........snad mne chapete projisotu prikladam i obrazek kde jsou videt ty kluzaky a jejich tvar ......diky moc

post-40634-1262869955_thumb.jpg

Upraveno od Volfixxx

• Autor

chjoo to vypada ze mi asi nikdo jen tak neporadi :unsure: :unsure:

pocuj ale to by si ich mal mat rovnake !

Upraveno od Lukas1450

ty vodící čepy by měly být stejné, tedy aspoň co já si pamatuju, když jsem to rozebíral tak byly všechny stejné a zaměnitelné

Ty čepy jsou stejné

• Autor

hej chlapy fakt ne, jeden je valecek se trema ploskama(pocely delce) a druhej ten stupnovitej trn........i na tom obrazku to je videt......ten obrazek sem vzal od prodejce dilu na skodovky........hmm to fakt nechapu asi s tim skocim do skoda servisu at mi reknou co s tim....... :help:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.