Napster050 Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 (editace) toto som našiel na jednom nemeckom fore, ide o pridanie nejakych pružin na plynove vzpery kufra. Je to dobry napad, zaujimalo by ma čo za pružiny to su a ako sa to potom zatvara. Video: http://www.myvideo.de/watch/7238670/Automa...kklappe_Fabia_2 Editováno: 10. leden 2010, autor: Napster050 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Zatvoris to ako doteraz. Zabuchnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 No to mi je jasne... ja som narazal na to či sa s tym nebude musieť velmi trieskať aby sa to zabuchlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Tohle je fakt pekny a nekdy by mi to i ulehcilo praci... Uz hledam kde se to da sehnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Až to najdeš, dej vědět, se mi to mooooc líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Uz jsem se prihlasil i na nemecke forum... tak doufam, ze to pomuze... U VW v tom uz jedou ve velkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 tam na té octávce,je pružina nebo nějaký elastomer,zdá se,jestli je to elastomer,tak takový je ve vidlicách na jízdních kolech.Budu zhánět pružinu,tohle si musím udělat.Musím hlavně vyzkoušet od jaké pozice se to už zvedá,moc se mně nezdá,že by ty pružiny nějak ten začátek zrychlily.Jestli tam nejsou jiný vzpěry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Líbí, moc. I ta barva, je vidět, že májová jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 tak sem to zkoušel,jak se ty dveře začnou samy otvírat a začaly až bylo sklo skoro vodorovně a na plynovkách byla mezera tak 7-8cm.Při jiné teplotě to je jinak,ale zkusím se podívat do jízdních kol na ty elastomery popř pružiny jaký mají výběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Tak vidim že Crake už pisal na to forum ono je tam napisane o aku pružinu ide, lenže to mi vela nehovori ked to je nejaky nemecky vyrobca čo u nas asi nezoženieme, musime pohladať nejaku alternativu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 jaká to je,kde je to napsaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Napisal tam tento typ, ak sa do toho niekto rozumie, ja nie... SZ8010. 20 x 032 http://www.steinelnormalien.de/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 (editace) Takže s katalogu tej firmy som vyčital toto: Vonkajši priemer: 20mm Vnutorny priemer: 10mm Dlžka: 32mm Tuhosť: 45N/mm potom tam su ešte hodnoty od 360N po 570N - čiže to je celkova tuhosť abo čo ? asi ano, podla toho kolko je stlačena v mm, podla toho to vychadza... Editováno: 10. leden 2010, autor: Napster050 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 no jo, ale ted je este otazka, jak se to tezko zavira. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 to by se muselo všechno vidět, jinak to chci taky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 5mm síla drátu.Ted sehnat nějakej obchod s pružinamy,optám se ve spojovacích materiálů jestli nemají nějaký katalog.Nepíše tam někdo na co se ta pružina jinak hodí.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 to tam zatial nenapisal nik... inak tych 5mm nieje kruhovy prierez, je to taky obdlžnik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 tláčný pružiny jsou vesměs takový placatý,tt,přemýšlím s čeho to by mohlo být,napadá mně tisíc věcí,třeba pojištovací ventil,na různý tlak má jinou pružinu a jsou označeny barevně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 (editace) chalani a ako to tam dostaneme ?? :palec2: inac šleha to bude ked sa to niekomu otvori pocas jazdy ako mne minule kufor , ... poriadne zavrety L0L sice si len poskocil ale este odkaz pre vas ktora spolocnost to v CR dodava http://www.penta-edm.cz/ SZ8010. 20 x 032 http://www.steinelnormalien.de/ dalej som sa nedopatral Editováno: 10. leden 2010, autor: muchapuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 JJ uz jsem tam psal a koncem roku delali velkou objednavku...Cena cca 10 EUR bez postovneho... Zkusil jsem psat primo organizatorovi, ktery to objednaval, takze doufam ze se ozve... Kdyztak dam echo a muzem udelat hromadnou objednavku, co vy na to? Vsechno je zatim ve hvezdach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drag84 Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Pani, musim priznat, ze mna to tiez zaujalo. No rozmyslam nad tym, ci to v konecnom dosledku nema viac nevyhod ako vyhod. Z mojej strany: + efekt + pohodlnost otvarania - zivotnost / mechanicke poskodenie plynovych vzpier a pantov - zatvaranie kufra - ten je casto spinavy. momentalne staci potiahnut sa snurku a zavrie sa to samo.. potom bude nutne na kufor vzdy tlacit - riziko poskodenia kufra - ked sa clovek pozabudne, moze mu to ustrelit hore a narazit do niecoho nad/za nim Zabudol som na nieco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 snad jenom na to, ze vzpery se stejne po case menijou; zavirani bude asi ta hlavni otazka jestli ano nebo ne. kazdopadne frajerina by to byla super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 No mě se to líbí taky. Myslím si, že je to velmi praktické, člověk si aspoň neušpiní ruce a taky je to efektní Takže bude-li hromadná objednávka a bude to za rozumný peníze, tak se přidám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 chalani a ako to tam dostaneme ?? Jednoducho... ten klbik na konci na ktorom je uchytena vzpera je na tej vzpere nasrobovany. Takže len odsrobovat, dať pružinu a je hotovo...popripade vymysliet nieco aby tam ta pružina potom nepadala dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Poptal jsem i u firmy v CZ, tak vydrzte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.