Kacany Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Já bych to nedával ani na jedno auto ... na takovou sílu to neni vůbec dimenzovaný a někde se to musí vždycky projevit, jde o to jen za jak dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Zdravím, mám Rapida a automatické otvírání kufru se mi také líbí. Proto se chci zeptat jestli to někdo má na OII liftu. Dle mého názoru by to mělo být stejné. Dneska jsem pročetl celé téma, ale četl jsem že to měli jen na kombících. Má teda někdo zkušenost s liftbekem? Popřípadě napište jaké pružiny. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 (editace) Ahoj, napsal jsem toho dost, ale pochopitelně do tématu o Octavii: http://forum.skodahome.cz/topic/87206-kufr-a-jeho-komplet-otvirani-na-dalku/page-2#entry1373445 Mám tam postupně několik příspěvků, o pár příspěvků zpět jsem dal i katalog pružin. Po několika letech jen doplním, že je vše v pořádku, ale chtělo by to víc posílit vzpěry. Funguje mi to až tak od +15 stupňů. Rozhodně nedávej silnější pruřiny, nebo si odtáhneš panty. Po letech ale žádné problémy nepřibyly. Editováno: 15. Červenec 2013, autor: milos_s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Díky za info. Silnější myslíš jako s velkou silou, nebo aby nebyli delší než je mezera při zavřeném stavu?. Já to měřil a při zavřeném stavu tam je mezera 48mm a poptával jsem SZ8030.20x064, kde je délka při stlačeném stavu 39mm. Sice teď vzpěry začnou kufr zvedat až 88mm (měřená vzdálenost na vzpěře), ale myslím si že by ta síla mohla stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xampik Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Ahoj, moc se tu v tom nevyznám, lze mít pružiny anebo silnější plynové vzpěry na F1 Combi ? popř. kde to koupit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Na FI ti to fungovat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrolikCZ Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Zdravím všichni, vím že přiložený odkaz patří ke Škoda Octavia II Combi ale zajímalo by mě zda to už někdo nezkoušel na naše FABIA II. Tam by to přeci jí také mohlo. Díky moc vše za odpovědi a rady. http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/interierove-doplnky/skoda-octavia-05-automaticke-otevirani-patych-dveri-id:9361.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrolikCZ Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Tak se omlouvám. Našel jsem to i na naše draky. http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-ii-facelift/interierove-doplnky/skoda-fabia-07-automaticke-otevirani-patych-dveri-id:9362.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Skôr ma zaujíma ako sa to potom zatvára. Keď vykladám napr. nákup z auta, tak mám väčšinou plné ruky a aj tak sa mi ťažko zatvára kufor, neviem si predstaviť, že by som ešte mal bojovať s odporom pružiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Je to věc několik let stará. Ku.vi to panty tak to kluci sundávali. A nejvic mě zaraži ta cena. Pera se objednávali ve firmě Penta a v OB chcou za ně balík. Chcou se napakovat na tom kdo to vymyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrolikCZ Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Kdyby jste měli nějaký lepší odkaz na ty péra. Byl bych rád. Chtěl bych to vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Pohledej, je tu cele tema i s objednavacim čislem pružin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Woody ti radil dobře, nicméně já jsem vlákna sloučil, tak si to tady řádně prostuduj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Mám to už na druhé FII a zatím spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrolikCZ Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Nějak jsem nepochopil jakou tvrdost vzít. Teď se zeptám jako pro blbce..Vlezu na web firmy PENTA...a napíšu jim mail že bych měl zájem o pružiny s tímto kódem XXXX a to bude vše..? FABIA II r.2007 1.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xelerate Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 daval uz nekdo nejake do superba I? popripade fabie 1 sedan? nebo nejaky tip jake tam dat? uvazuju nad klasikou SZ 8010 20x032 - zelena - jen nevim zda nebudou ve stlacenem stavu moc dlouhe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladinek Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Muzete nekdo napsat jake mate odzkousene pruziny na OII sedan s kridlem RS?Nejak se v tom ztracim.Diky Lada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Vieš, źe si v sekcii F2/R? Tu bude mať takéto skúsenosti asi málokto. Skús položiť svoju otázku v správnej sekcii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladinek Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Jejda pardon, jsem si to vubec neuvedomil diky za nakopnuti, ale kdyby nekdo vedel :-) :-) :-) Ahoj Lada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 A kdyby někdo náhodou věděl, tak to napíše Ladinkovi sem: http://forum.skodahome.cz/topic/87206-kufr-a-jeho-komplet-otvirani-na-dalku/page-7#entry1825163 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 teď jsem to dával na auto, mám krátkou FII FL, mám tam SZ8020 20x032 a funguje to bezva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrolikCZ Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Zdravím, borci tak konečně už mám pružiny a nové písty do kufru. Jen bych měl dotázek. Jak sundám z těch pístů ten vršek..? Rukou to povolit nejde a když to udělám kleštěma, tak poškrábu a poníčím ten píst. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Ahoj, nápad super, chci!!! Ale Houstone, máme problém, nemám dálkový centrál Dokáže mi ho nějaká firma nebo šikovný mechanik dodělat? Centrál klasický na klíč mám, ale ne ten dálkový. vím, že na odemknutí auta to jde bez problému, ale dokážou udělat i ten kufr?? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 Ahoj.mam na prodej jeste jedny pruziny.Pokud by mel nekdo zajem,tak navrhnete cenu a ja mu je prodam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drag84 Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Asi ste už na to medzičasom prišli aj sami a možno to tu už bolo spomínané odkedy som tu v roku 2010 bol naposledy. Ale aj napriek tomu: Nakoniec predsalen došlo na moje slová... Tu je skusenost uzivatela mirekdusek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.