GaGaN Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Zdravim, mel bych dotaz, premyslim o koupi nove Fabie a chci se zeptat, zda nekdo nevite, jestli je mozne standartni sedacky vymenit za sedacky z O2. U Fabie I. to slo, akorat se musel upravit zadek, ale co nova? Jak jsou na tom kolejnice vpradu a co zadek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Jelikož sedačky z FII pasují do FI,tak by vtom neměl byt žednej zádrhel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 A proč si tam hned nedáš origo sportovní sedadla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pro_man Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Já bych tam teda vrazil sportovní sedadla s F2 jsou uplně boží. Kamarád je má a jsem z nich unešený! Jen se blbě shánějí...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 (editace) Nebudu zakládat nové téma, hodím (možná blbej) dotaz sem... Netušíte někdo, prosím, k čemu jsou na zadní straně sedaček v F2 takové 3 plastové "háčky" ? Klasický háček to není, tak nevím - možná něco na síťový program? Přikládám foto. A ještě jeden dotaz, který se teda netýká úplně sedaček - taky máte přes nářadí u rezervy šedou pásku? Poradíte, k čemu je dobrá? Předem moc děkuji za reakce! Editováno: 9. Listopad 2015, autor: cosmicboy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterv Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 (editace) tie plasty slúžia na uchytenie detskej sedačky, ktoré sú vybavené systémom TOP TETHER šedou páskou upevňuješ v rezerve box s náradím Editováno: 10. Listopad 2015, autor: peterv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 (editace) Projíždím si obrázky jak vypadají háčky Top Tether a to co mám v autě já (viz předchozí obrázek) a asi to nebude ono... Háčky na Top Tether jsou vyloženě zapuštěné v opěradle (viz obrázek), kdežto ty mé háčky jsou "vystouplé". K té pásce - asi nějaký výmysl pánů z Boleslavi :-D - spíš si tak filosofuji nad tím, jestli ta páska má smysl, když je jen omotaná kolem toho polystyrénového boxu... Editováno: 10. Listopad 2015, autor: cosmicboy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 (editace) Páska musí být provlečená dírama v disku pod tím polystyrenovým výliskem. Potom je vše přikurtováno k rezervě. A páska se musí provléct diskem ještě, než rezervu strčím a zašroubuju do díry. Editováno: 10. Listopad 2015, autor: jipol57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterv Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 zrejme to bude len iné prevedenie úchytov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 Á, tak to už by pak trochu smysl měla... Ale i tak - nějak nemám představu, co by se muselo stát, aby se zvednulo dno kufru a nářadí vyletělo. Ale je fakt, že sichr je sichr, hned odpoledne jí upevním správně ;-). Já vycházím z toho, jak tam páska byla od počátku, v našem případě od koupě ojetého auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 (editace) Z te tmavě fotky to není poznat, ale top theter má u autosedačky železný hák s pojistkou. Tedy v te sedačce musí byt železná tyčka. Editováno: 11. Listopad 2015, autor: Peky1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 Přikládám trochu lepší (světlejší) fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Tohle na toptheter není. Na prostřední sedadlo ho koncern dela snad jen u velkých MPV. Turan,Sharan,... Hlavne nemuze byt plastovy. Asi háček na tašku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Á, tak to už by pak trochu smysl měla... Ale i tak - nějak nemám představu, co by se muselo stát, aby se zvednulo dno kufru a nářadí vyletělo... Třeba při převrácení na střechu. Nerad bych, aby mi kolem hlavy lítal ještě hever s klíčem na kola. Peky1: Je to Top-tether. Viz návod k obsluze: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 rkonf: Takže problém asi vyřešen, děkuji! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Mě jen přijde divný, že je i uprostřed. Toptheter bývá spojen s Isofixem a ten na prostředním sedadle není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.