NoiseR Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Ahoj, prosim rychlou radu, jak sundat stahovacku LP dveri, kdyz mi o vikendu chteli smejdi vzit auto, tak vytahli zamek a kus mechanismu spadl do dveri a potrebuju to vyndat, abych tam soupnul novou zaslepku, diky moc. V DP se pise, ze odsroubovat srouby, ale zadny nevidim, mam tam snad nyty, je to mozny? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Ano od nějakého MR už se tam bohužél dávaly nýty Staré mají plech(stahovačku) přišroubován do dveří asi 8 šrouby...jsou to tuším desítky...myslím,že by jsi je nepřehlídl...vidím to bohužél na ty nýty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Jedině asi odvrtat a pak tam zpět dát nýty větší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Montážní plech na kterém je stahovačka je přišroubován šrouby M6 po obvodu.Musíš sundat celý plech jinak to nejde.Odpojit tahlo zámku a odšroubovat okno.Nýtované jsou jen vkomponenty na plech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 30. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Ano od nějakého MR už se tam bohužél dávaly nýty Staré mají plech přišroubován do dveří asi osmi šrouby...jsou to tučím 10tky...myslím,že by jsi je nepřehlídl...vidím to bohužél na ty nýty... Neeee Co s tim? To jako odvrtat a pak zase nejtovat? = dat do servisu Mozna jeste sendat dvere a nastelovat si ten spadlej kousek na tu diru pro sundavani okna a vytahnout, co? Ale to asi pred barakem tezko Mam 08/2004, svinaci, oni uz nevi, co by Jinak diky moc LUGO, jdu to nejak dat zpatky dokupy a setrit na servis, jsem zvedavej, kolik si za to panackove reknou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Montážní plech na kterém je stahovačka je přišroubován šrouby M6 po obvodu.Musíš sundat celý plech jinak to nejde.Odpojit tahlo zámku a odšroubovat okno.Nýtované jsou jen vkomponenty na plech. Nj ale to je jen jak jsem říkal u starších Fabii....u modelového roku který ma NoiseR to bude 100% na nýtech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Ano od nějakého MR už se tam bohužél dávaly nýty Staré mají plech přišroubován do dveří asi osmi šrouby...jsou to tučím 10tky...myslím,že by jsi je nepřehlídl...vidím to bohužél na ty nýty... Neeee Co s tim? To jako odvrtat a pak zase nejtovat? = dat do servisu Mozna jeste sendat dvere a nastelovat si ten spadlej kousek na tu diru pro sundavani okna a vytahnout, co? Ale to asi pred barakem tezko Mam 08/2004, svinaci, oni uz nevi, co by Jinak diky moc LUGO, jdu to nejak dat zpatky dokupy a setrit na servis, jsem zvedavej, kolik si za to panackove reknou... Tak to je mi Tě moc líto Přes okno to asi nevyklepeš a navíc sundávat celé dveře...ten díl který ti tam spadl je velikosti tak 5cm a na výšku 2cm.. Ke všemu jsou dveře ve vnitř dost "děravé" takže by se to tam někde mohlo "šprajcnout".... Asi bych volil variantu odvrtání...zvolit takový vrták aby jsi vrtal jen do nýtu a ne i do plechu pak ten nýt už nějak vytrhneš a dáš tam nový...pokud teda máš nytovací kleště Jinak už zbýva asi jen neoblíbená metoda - SERVIS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 30. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 foto Buhužel je to tak......nýty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Hmm.. je mi tě líto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 30. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Tak uz jsem to smontoval zpet za kroutiveho pohybu hlavou nad premyslenim Skodovky V tomhle "opatreni" fakt vidim jedinou vyhodu - vetsi zisk servisu. No nic, nebudu se rozcilovat a jdu se najist, to me vzdycky uklidni Diky moc vsem, co tu prispeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 je to smutné, moc radosti z toho taky nemám( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 každopadně ! mě to nezastavilo, a odvrtal jsem je a nahradil šrouby... nebát se! a nenadávat, bo to stejně neslyší 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřék Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 (editace) Ahoj, můžu se zeptat jakými šrouby si nahradil ty nýty? Děkuji :-) Editováno: 2. Červen 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.