kapo1222 Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Ahoj mam v aute radio Kenwood KFC-308 (viem neni to boch vie co), kupil som si prenosny dvd prehravac z dvoma LCD 7" monitormy. A chcel by som sa opytat ako docielym to aby som mal zvuk nie z monitorov ale priamo z repro auta. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 ...asi se jedná o KDC-308 ...musím tě zklamat...tento model nedisponuje vstupem pro CD měnič takže nejde využít pro externí zdroj signálu.Budeš si muset zakoupit jiný model a za použití tohoto kabelu... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...RCA/5/722-aiken ...můžeš připojit DVD player nebo jiný zdroj signálu Z autorádií Kenwood to může být... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...ood-KDC-W5644UY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 14. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2010 (editace) Ahoj fancarhifi. dakujem za radu. Mam doma este jedno autoradio SONY CDX- GT23 toto ma aux vstup na radiu ked to prepojim z DVD pojde mi zvuk z reproduktorov??? ako mam zapojit toto radio do auta??Raz som to uz skusal ale dako mi nepasuju kable na koncovke. Koncovka do radia na repro tu dam v pohode ale kooncovka na napajanie radia ta mi nepasuje asi bude treba len prehodit kabel nevedel by si mi poradit aky kabel z napajania na radio mam prehodit a kde?? Editováno: 14. leden 2010, autor: kapo1222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 ...to podle toho jaký má Sony AUX... ..zapojení do auta by mělo jít v pohodě...protože má stejné ISO konektory jako každé jiné autorádio vybavené ISO konektory.Pokud buide potřeba přehodi napájecí kabely kvůli paměti tak to jsou piny č.4 a 7...a nebo jen přehodit kabely mezi sebou (žlutý a červený) aby jsi nemusel přepinovat ISO konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 14. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2010 ...to podle toho jaký má Sony AUX.....zapojení do auta by mělo jít v pohodě...protože má stejné ISO konektory jako každé jiné autorádio vybavené ISO konektory.Pokud buide potřeba přehodi napájecí kabely kvůli paměti tak to jsou piny č.4 a 7...a nebo jen přehodit kabely mezi sebou (žlutý a červený) aby jsi nemusel přepinovat ISO konektor. ahha dakujem fancarhifi hnet zajtra to vyskusam dam potom vediet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 16. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2010 ahha dakujem fancarhifi hnet zajtra to vyskusam dam potom vediet No dnes som to skusal a radio mi pekne ide a skusil som aj ten aux vstup napojil som DVD a... zvuk isiel pekne cez radio do repro mojej octavky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.