Přejít na obsah

Problikávají budíky


noonman

Doporučené příspěvky

Ahoj

Občas se mi rozsvítí budíky + ovladače el. oken i když je auto zamčeno, nebo když zhasnu motor a vypnu světla (prostě samovolně). Stačí třeba jen rozsvítit na spínači parkovačky a zhasnout a je to ok, ale jen na chvilku a pak se zase rozvítí a samo zase zhasne. Co se mi to začlo objevovat, tak ještě přestalo fungovat osvětlení zavazadlového prostoru po otevření kufr dveří. Někdy svítí s budíky také osvětlení SPZ.

Nevíte náhodou co s tím???? Auto má xenony, takže spínač světlometů trochu jiný, ale nezdá se, že by zlobil. Veškeré ovládání světel jinak v pořádku.

Děkuji za rady

Editováno: , autor: noonman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus ten spínač světel vyndat a odpojit od konektoru. Pokud to dělat nebude, tak bych hledal uvnitř něj, jestli nejsou ochozený kontakty vevnitř nebo nějaký ulomený. Já mám spínač světel stejný jako u normálních světel a to mám xenony taky, ale dodělávaný. Rozdíl je jen v tom, že tam chybí kolečko na ovládání sklonu světel... Pokud bude ten spínač světel KO, tak na aukru jistě koupíš za rozumný peníz jiný. Ve škodovce za něj chtějí myslím asi 3k...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...