Publikováno Leden 22, 201015 r Mám blbej dotaz: Když chci vyměnit kryt ruční brzdy tak jí musím vyndat celou a vyměnit a nebo jde jen kryt a musím jí nějak nastvovat po tom? Jsou stejné tapeci na dveřích u normál octávie a combi?díky
Leden 22, 201015 r Celou ji vyndavat nemusíš, stačí jen sundat stávající kryt a nasunout nový, nic se nenastavuje. Přední tapecy jsou stejné, ale zadní už se liší .
Leden 22, 201015 r Autor díky a ten se jen vysune dopředu a vymění za nový?zkoušel jsem to a nějak mi to nešlo tak musím asi zabrat?
Leden 22, 201015 r Ano. Zespodu krytu je takový zobáček, který musíš odehnout a potom kryt vysuneš...
Leden 22, 201015 r Autor díky moc chci tam dát kryt ručky s RS a tak to zítra zkusím.škoda ty tapece chtěl jsem je dát taky RS,ale mám normál a ne combi tak tam budou starý s ambiente škodovky a nebo vyměním předná a zadní nechám ambiente?ale jak to bude vypadat?
Leden 22, 201015 r Lze namontovat zadní z kombi na liftback, opačně to nelze. Není to úplně optimální, ale na funkci to nemá vliv /rostlináře/
Leden 22, 201015 r Autor a proč to nejde naopak,koukal jsem a jsou skoro stejné,myslíte že by bylo hnusné mít přední s RS a zadní ambiente?neviděli jste to někde?díky
Leden 22, 201015 r Ahoj. No mě to trošku připadá patlala-matlala (vpředu a vzadu jiný tapec). Nikde jsem to neviděl, ale konec konců jezdíš s tím ty, tak si to udělej jak chceš.....
Leden 22, 201015 r díky moc chci tam dát kryt ručky s RS a tak to zítra zkusím.škoda ty tapece chtěl jsem je dát taky RS,ale mám normál a ne combi tak tam budou starý s ambiente škodovky a nebo vyměním předná a zadní nechám ambiente?ale jak to bude vypadat? Mám pro tebe radu. Já před časem řešil s tapecama stejný problém. Mám kombíka a když sem sháněl interiér RS, tak sem zaboha nemohl sehnat zadní tapecy. Dostal jsem nabídku na kompletní tapecy z liftbeku a napadlo mě na zadních prohodit šedý výplně za ty RSácký. Protože ať je to zadní tapec z liftu nebo kombi, ambiente nebo RS, tak výplně mají pořád stejný tvar Tapecy jsem tedy rozdělal, prohodil výplně, dal dohromady a RS tapecy na kombíka byly na světě . Upraveno Leden 22, 201015 r od kocka87
Leden 22, 201015 r Naopak to nejde, protože tapec na sedana je delší. Takže se do combiku nevejde. Za to combi tapec do sedana ano jen tam trošku bude tapece chybět.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.