Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Davon: Uff, to se mi ulevilo...

Jinak máš pravdu. Já musím taky skrášlovat auto postupně, jinak bych asi měl kufry před vchodem! Ikdyž teď dudu dělat celkem finančně náročnej RS předek, tak to mamina bere překvapivě s nadheldem. lol

U mne to rozhodne s nadhledem nebylo, ale uz si zacina zvykat lol

Davon: Uff, to se mi ulevilo...

Jinak máš pravdu. Já musím taky skrášlovat auto postupně, jinak bych asi měl kufry před vchodem! Ikdyž teď dudu dělat celkem finančně náročnej RS předek, tak to mamina bere překvapivě s nadheldem. lol

Bodet by to nebrala s nadhledem, je to preci jen viditelny kus auta. To treba podlozky doma nechapali, proc pry kdyz to neni videt!! :smich::smich::smich:

Tak rikam: :fakac:

Tak rikam: :fakac:

Pravdu dis lol-_-

jeste ze ja si to schvaluji vse sam :smich:

fancarhifi

napsal prosim o radu.

Variant je několik.Pořídit k tomuto zesilovači kvalitní kompo pro přední systém a repro 6x4" pro původní inst. otvory.Nebo jak jsi uvedl do zad. dveří s tím, že by se použily také komponentní repro případně koaxiální.

Nebo výkon zesilovač použít pro přední repro a zbylé dva kanály použít pro pohon subwooferu a zadní repro ponechat na zesilovačích autorádia.Tato varianta by se mi zdála jako nejvhodnější pro plné pokrytí pásma i nízkými kmitočty.

prosim dělají se komponentni repro 6x4 kdyžtak značka Infinity neni podmínkou. diky

Dělají, ale ne tak jak je obvyklé.JBL P6452

post-29-1156278252.jpg

Dostal jsem desku MDFky zdarma, ale má šířku 9mm. Jakým lepidlem to mám slepit k sobě na požadovanou šířku, aby to nedělalo nějkou neplechu? :huh:

Obyčejným Herkulesem ;) něčím to zatěžkej a bude to držet jak čínská víra.

• 3 týdny později...

Podložky hotový, všechno nachystaný, teď bych to rád vytlumil. Jakej Tecsound tam mám dát? Kde ho mají nejlevněji?

Dostal jsem desku MDFky zdarma, ale má šířku 9mm. Jakým lepidlem to mám slepit k sobě na požadovanou šířku, aby to nedělalo nějkou neplechu? :huh:

Já to mám sešroubovaný samořezákama

Kam s tím! Místo pro tři zesilovače? Už to někdo řešil kam s tím, nejlepší umístění? Chci zachovat maximum využitelného prostoru.

Dvojita podlaha kufru ?

Upraveno od Wojnar

jj jiné řešení asi nebude.. už jsem si to do auta vyráběl a skončilo to tím, že jsem pak do kufru nedal vic než jednu sportovní tašku. a výsledek byl 131dB nevím jestli se do doho chci znovu pouštět s takovým nadšením. ALe vypadá to že to přes zimu budu dělat! :-))

jsou jeste podlozky z mdf k mani?

ja myslim ze urcite ;)

urcite ybch mel o neco zajem....na vejsky si neco vyrobim...ale ty redukce by to chtelo...a jeste doraz, cim to vetsinou tlumite? nechci nuic draheho ale efektniho

napis milanovi posle ti je

psal jsem mu mail skywolker2005@volny.cz tak uvidime...zatim dikys

• Autor
napis milanovi posle ti je

Ano, velmi správně!!

Podložek mám dost na to, abych průběžně pokryl poptávku. K dispozici jsou taky podložky pod zadní repro (jen limuzína). Vysvětlení proč podložky do zadu, je tady na mém webu v sekci audio.

SpeedyTuning: už jsem ti poslal mejl na tvůj dotaz....

Kam s tím! Místo pro tři zesilovače? Už to někdo řešil kam s tím, nejlepší umístění? Chci zachovat maximum využitelného prostoru.

Třeba takhle...připrav se ale na trošku práce a financí.

post-29-1158778096.jpg

jeste mam jeden zesik v leve bocnici, a krasne se tam vejdou treba tri sportovni tasky na dovolenou atd :-)

• 2 týdny později...
  • Autor

...

Upraveno od Milan II

• 3 týdny později...
  • Autor

Mám strašně málo času a proto výroba "kapliček" pro zadní výškáče probíhá jen po večerech. Tak dám zatím jen ochutnávku v rozpracovaném stavu. Základ je MDF 10 mm potažený dámskou punčochou a natřený lepidlem Epoxy 1200 - ve třech vrstvách. V té šedé je zkusmo nasazený prstýnek, do kterého pak přijde nacvaknout tweter Hertz HT-18. Povrchová úprava bude šedá barva, jako zadní plasty.

Upraveno od Milan II

Parada :worthy

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.