NiceOne Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Pokud je tema OT, tak je mas presunout do Lamparny, a ne je zamykat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Niceone: A presne v tom to je. Nevadej ti takhle nahodou lidi, kteri maj vlastni nazory?? Proc ted utocis na XP3? Protoze vyjadril svuj nazor?? Asi v tom bude zakopany pes, nemyslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Pokud je tema OT, tak je mas presunout do Lamparny, a ne je zamykat. Tema ma mit uroven, pokud se lidi zacnou mezi sebou stekat, pomlouvat a hazet spinu jeden na druhyho, zamknu to a smazu to. Do lamparny to presunovat nebudu, to je nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Niceone: A presne v tom to je. Nevadej ti takhle nahodou lidi, kteri maj vlastni nazory?? Proc ted utocis na XP3? Protoze vyjadril svuj nazor?? Asi v tom bude zakopany pes, nemyslis? Ja na neho neutocim, ja jen argumentuju, proc mam jinej nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 No podle me se "argumenty" rika necemu jinemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Já jinak souhlasím se zamčením, bo diskuze byla o trusu. A co ti na tom vadilo. Diskutovalo se v 1 tematu. Vedel jsi ze je o nicem, tak jsi je nemusel cist. Nijak te to neobtezovalo. Tedka je zde kvuli tomu zamceni dalsi tema "o nicem", ktere se uz to sekce "Motor" nehodi vubec. Vyserme se na to. Máš pravdu, že pokud mě to nezajímá, nemusím to číst, souhlas. Ale Martinoslav je admin, tak chce aby ty stránky za něco stály, aby sem nepřišel třeba nějaký návštěvník a nezděsil se co se to tu řeší. Já si sem chodím pro rady a zatím musím říct, že vždycky jsem se dozvěděl co jsem potřeboval Neřešme už to zamčení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Ja si nemyslim ,ze sa navstevnik zdesi z opakovaneho temata.Skor sa zdesi z toho ako sa tu navzajom napadame,osocujeme.Je to k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Ja si nemyslim ,ze sa navstevnik zdesi z opakovaneho temata.Skor sa zdesi z toho ako sa tu navzajom napadame,osocujeme.Je to k Tak tady naprosto souhlasim!! Je to ubohe, ale to uz se opakuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 nic o tom nevím,číst to tady nebudu,ale řeknu poznatek.Svezl jsem se s Pecounovou 1,2 a byl jsem překvapen.Dá na prdel i 1,4.Má to pěkně čiplé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Martinoslave prosím tě napiš mi který nový příspěvek je o něčem rozumném a alespoň tady už jednou nebyl řešen já myslím že je to pořád dokola.To bys musel mazat každý nový příspěvek.Je ale fakt zajímavé že jak jsi se hádal na oktavia foru tak tam myslím to málem došlo k soudu jestli se nepletu a musel tě Amogh uklidňovat a trvalo to dost dlouho než to někdo zamknul . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Ja si nemyslim ,ze sa navstevnik zdesi z opakovaneho temata.Skor sa zdesi z toho ako sa tu navzajom napadame,osocujeme.Je to k Tak tady naprosto souhlasim!! Je to ubohe, ale to uz se opakuji. S tím napadáním souhlasím....ovšem když říkáš,že je ubohé tak toto jsi psát nemusel: ... "Naorvinu ti povidam, ze inteligentni a soudny clovek nebude a nemuze tvrdit to, co tvrdil pava...." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Milan: A detaly nenapises? Proc tam ta hadka byla, jak k ni doslo a co bylo jejim obsahem?? A ze jsi se ji nezucastnil i ty Psal jsem to uz jednou, ale zopakuju to: Po bitve je kazdy general. V tvem pripade to plati dvojnasob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Ja si nemyslim ,ze sa navstevnik zdesi z opakovaneho temata.Skor sa zdesi z toho ako sa tu navzajom napadame,osocujeme.Je to k Tak tady naprosto souhlasim!! Je to ubohe, ale to uz se opakuji. S tím napadáním souhlasím....ovšem když říkáš,že je ubohé tak toto jsi psát nemusel: ... "Naorvinu ti povidam, ze inteligentni a soudny clovek nebude a nemuze tvrdit to, co tvrdil pava...." Lugo: Na pavu mam vlastni nazor. Menit ho nebudu dokud toho cloveka nepoznam osobne. Muze byt skvely, intelignenti a ja pred nim smeknu. Bohuzel, tady na me tak nepusobi. Stojim si za tim, co jsem napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Ja si nemyslim ,ze sa navstevnik zdesi z opakovaneho temata.Skor sa zdesi z toho ako sa tu navzajom napadame,osocujeme.Je to k Tak tady naprosto souhlasim!! Je to ubohe, ale to uz se opakuji. S tím napadáním souhlasím....ovšem když říkáš,že je ubohé tak toto jsi psát nemusel: ... "Naorvinu ti povidam, ze inteligentni a soudny clovek nebude a nemuze tvrdit to, co tvrdil pava...." Lugo: Na pavu mam vlastni nazor. Menit ho nebudu dokud toho cloveka nepoznam osobne. Muze byt skvely, intelignenti a ja pred nim smeknu. Bohuzel, tady na me tak nepusobi. Stojim si za tim, co jsem napsal. Hm tak to je škoda z tohoto konstatování jsi neustoupil....já ho taky neznám osobně a tím spíš bych se netroufl říct,že je neinteligentí atd. .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Lugo: Na me tak pusobi. Je snad zakazano rict vlastni nazor? Pokud jsi si to netroufal ty, je to jen tvoje vec a asi vic, proc si to netroufnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Panove, loucim se Pomlouvejte me tady dal, at mi hezky zvoni v usich O kom se mluvi na toho se nezapomenem, takze hezky vecer vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Lugo: Na me tak pusobi. Je snad zakazano rict vlastni nazor? Pokud jsi si to netroufal ty, je to jen tvoje vec a asi vic, proc si to netroufnes. Ano vím proč si to netroufnu...je to jaká si slušnost...nebudu někoho urážet když ho neznám...a navíc bych si to netroufl i proto protože nějaky čas už ho znám (sice jen po netu) a vím že tyto hanlivé výrazy k němu rozhodně nesedí ....i soudě jen podle toho co tu píše na forum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Jestli tady zvoní někomu v uších, tak jsem to já. Z toho, jak mě tady "Matýsek" pěkně kádruje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 pavo, ja te mam ale rad No vazne I kdyz mi neveris, tak me se to nase postuchovani libi Nebo spis libilo, kdyz jsme to vzdy dokazali utnout ve spravnou chvili.. Ale asi se neco pokazilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Martine soráč, ale po pročtení obou zmiňovaných témat bych řekl, že máš své dny, jinak si to nedokážu vysvětlit. Osobně neznám ani jednoho ze zúčastněných, ale mám pocit, žes to fakt přepískl (jen můj názor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 už se perou??už se perou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 pavo, ja te mam ale rad No vazne I kdyz mi neveris, tak me se to nase postuchovani libi Nebo spis libilo, kdyz jsme to vzdy dokazali utnout ve spravnou chvili.. Ale asi se neco pokazilo... Nj ...ale zase spolu tvoříte nejčtenější vlákna Jak by řekl jeden člověk tu z fóra aspoň není "muka" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Gil: Jsi jeden z mala, kterych si na foru opravdu vazim. Je pravda, ze je vas tady na me vic, takze jsem asi opravdu udelal neco spatne. Nicmene je spousta veci, za kterymi si proste stojim at se vam to libi nebo ne, ale je taky pravda, ze spoustu veci bych dnes rekl jinak. Ale uz zacali VV, takze me nestvete nebo to tady zamknu <- To byl vtip probuh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Ale vite co panove?? Dosahli jste sveho Timto oficialne oznamuji, ze uz NIKDY nebudu prispivat do zadneho tematu, ktere se tyka motoru HTP. Nikdy jsem nebyl xenofobni, ale ted docela zacinam byt SkodaCommunity - Diskusní fórum o vozech Škoda Auto -> Fabia -> Motor -> Výkon motoru 1.2 (47kW)+Martinoslav Martinoslav Podáno: 2.5.2006, 19:39 Martinoslav Podáno: 2.5.2006, 19:42 Martinoslav Podáno: 2.5.2006, 19:49 Martinoslav Podáno: 2.5.2006, 20:00 Martinoslav Podáno: 2.5.2006, 20:10 Martinoslav Podáno: 2.5.2006, 20:18 Martinoslav Podáno: 2.5.2006, 20:23 Martinoslav Podáno: 2.5.2006, 20:24 Martinoslav Podáno: 2.5.2006, 20:29 Martinoslav Podáno: 2.5.2006, 20:38 Martinoslav Podáno: 2.5.2006, 20:50 Martinoslav Podáno: 2.5.2006, 20:52 Martinoslav Podáno: 2.5.2006, 20:58 Martinoslav Podáno: 2.5.2006, 21:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.