Bubu2427 Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Ahoj! Potřeboval bych poradit, koupil jsem si Otu v kombíku a když jsem teď kukal na boční kapsy v kufru,tak tam nemám žádný tapec,ale jen plech...má tam být ten tapec nebo ne? Nejsem si moc jistý,ale mám dojem,že kámoš měl ty kapsy vytapecovaný.... dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 ahoj, ja mam zadni kapsy zavreny, kut tvrdeho koberce je uchyceny dole, nahore ma 2 zajistovaci klicky pod nim je kapsa uz jen holy plech kombik ma kufr skoro rovny, nema kapsy jako kratka, jsou schovany za dvirkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Přesně tak,když otevřeš kufr tak vidíš tapec.Ten má na každé straně dvířka a za nima už je plech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubu2427 Vloženo 28. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2010 moc vám díky:-)!!! jsem klidnější:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.