Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čau chlapi, chci se zeptat, je jedna věc které moc nepáčím protože jsem se o to nezajmal, možná je to debilita ale chci se zeptat, chci subwoofer, ale nechci žádný za 2 nebo 3 tis. nepotřebuju nějaký extra protože mi to basově docela hraje jen bych potřeboval trochu přikořenit, né nějak mega.Chci se zeptat , prodávají se jen repro SB a celé krabice, když si koupím jenom reprák SB tak ho stačí napojit do rádia? nebo ještě něco potřebuji? a co? že bych si koupil tak za 1000,- reprák SB a někam ho dal a připojil na rádio, de to? nebo něco potřebuji?

Díky za rady

Vloženo
Čau chlapi, chci se zeptat, je jedna věc které moc nepáčím protože jsem se o to nezajmal, možná je to debilita ale chci se zeptat, chci subwoofer, ale nechci žádný za 2 nebo 3 tis. nepotřebuju nějaký extra protože mi to basově docela hraje jen bych potřeboval trochu přikořenit, né nějak mega.Chci se zeptat , prodávají se jen repro SB a celé krabice, když si koupím jenom reprák SB tak ho stačí napojit do rádia? nebo ještě něco potřebuji? a co? že bych si koupil tak za 1000,- reprák SB a někam ho dal a připojil na rádio, de to? nebo něco potřebuji?

Díky za rady

Jde to, ale nebude to hrat :-)

Potrebujes jeste zesilovac a nejakou tu kabelaz...

Vloženo
takze zesik a a reprak, bude to hrát i tak dobře? nebo se to musí taky dát do nějaký bedny

Bednu musíš mít, jinak to nebude hrát, takže radši kup zrovna celej subík s bednou.

Vloženo
takze zesik a a reprak, bude to hrát i tak dobře? nebo se to musí taky dát do nějaký bedny

Lidi to obcas davaj do plata, vysledek nestoji za rec... Bez bedny to nema smysl...

• o 1 rok později...
Vloženo

Poprosim o radu , kade je najvhodnejsie tahat kabelaz napajania do kufra , bude pouzity kabel o hrubke 0,75mm Pojde do verzie kombi rv2000 (1.9tdi 81kw)

Su na tomto modeli problemy s vytlmenim alebo rezonanciou ?

Pouzity bude tento kusok :)

Subwoofer

Nebude nutne menit alternator ?

Za rady velmi DAKUJEM

Vloženo

Asi nejlepší je táhnout veškeré napájecí a ovládací kabely podél kabelového svazku levým prahem. Jedná se o vytažení několika plastů, takže celá procedura není nijak složitá.

Vloženo

Mam v plane v buducnosti rozsirit audio , preto chcem pouzit dostatocnu rezervu a ked dam 0,35mm kabel budem potrebovat silnejsi kapacitor lebo si zosik nebude vediet potiahnut spicky . (som elektrotechnik ale tym sa nechvalim)

Nevies o niekom z okolia BA/DS/KN kto by to natahal ? mne sa stym moc je*at nechce , este to poserem . . . .

Vloženo
Mam v plane v buducnosti rozsirit audio , preto chcem pouzit dostatocnu rezervu a ked dam 0,35mm kabel budem potrebovat silnejsi kapacitor lebo si zosik nebude vediet potiahnut spicky . (som elektrotechnik ale tym sa nechvalim)

Nevies o niekom z okolia BA/DS/KN kto by to natahal ? mne sa stym moc je*at nechce , este to poserem . . . .

0,35 mm? vzdyt se ti ty dratky roztavy... ja sem psal 35 - 50 mm2... na kapacitor jsou ruzny nazory. je jedna cast lidi kteri tvrdi ze neni potreba a pokud ho das, tak pocitej ci 100W RMS to 0,1 F...

Vloženo

...pepo...nemám nic proti GZ, ale tato sestava se mi zdá i na OI dost předimenzovaná, ale pokud se ti líbí proč ne.Každopádně počítej s kabelem o průřezu 50qmm...

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...6-Kicker-PWB050

...tento doporučuji pro jeho extrémní ohebnost pro kterou se stává instalace velmi snadná.K tomuto kabelu poj. pouzdro pro ANL pojistku...

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...power-CPF-530GH

...a pojistku 200A...(odběr by měl být ve špičce 166A)

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz.../5/828-ANL-200A

...otázka kapacitoru při tomto výkonu je celkem zbytečná.Takže KAP určitě a to....

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...fonics-CAP-2000

Ten zesilovač umožňije zapojení do 1ohm což ponese velmi vysoké energetické nároky jak na samotnou kabeláž, ale i na baterii a alternátor.Pokud máš TDi tak je myslím 120A, ale i tak to bude problém.Pak bych doporučil instalaci druhé baterie, která se napojí do sestavy za pomocí přepínacího relé.Toto ale nese další náklady a ty jsou nezbytné aby jsi beze zbytku využil toho RMS, který je tam uvedený.Nehledě na to, že tě pak čekají i další úpravy co se týká tlumení vybrací.

Mám dobré zkušenosti s těmito SW...

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...enegade-GTB2600

...zesilovač...

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...enegade-REN1800

I s instalačním materiálem by cena byla shodná s GZ.Tím nechci říct, že Renegade zahraje jak GZ, ale i tak je akustický tlak dostatečný a bez dalších nároků na rekonstrukci napájení protože Renegade pojede na 4ohmy.

Vloženo

Zdravím všechny, nevite nahodou nekdo jestli jde zapojit zesilovac a woofer na octavacke symphony? kdesi jsem cetl ze se da koupit zesilovac signalu ktery ma vstup z leve a prave predni bedny a vystup je zesileny a ma to 2cinche pro zesak. Nemate nekdo zkusenosti s tímto zapojením?

Vloženo

...tento konektor je vybavený 2 páry RCA proto, že je to výstup předních a zadních kanálů a je tedy vhodné připojení 4ch zesilovače.Pokud tento výstup budeš používat pouze pro 2ch zesilovač a SW tak zbylé konektory cinch zůstanou nezapojené.

Konektor MINI-ISO zastrčíš na zadní straně autorádia do konektorů v horní části.Nejde to splést protože každý konektor má jiný tvar.Modrý vodič z MINI-ISO konektoru zapojíš na spínané +12V (REMOTE) na zesilovači.Ten se zapne současně se zapnutím autorádia.

Krom demontáže samotného aoutorádia a plastů pro vedení napájecích kabelů k zesilovači není potřeba nic upravovat.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Zdravim vas pani... chcel by som si do svojej octy konecne namontovat subwoofer. Konkretne TENTO ... Viete mi poradit, ci mozem tahat privodny kabel z releovej dosky pod volantom, alebo je potrebne od baterky? Mam pocit ze na 50 W zosik netreba tahat od baterky, ale nebite ma :D ... neviem, preto sa pytam :) ... radio mam TOTO

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...