Publikováno Květen 2, 200619 r Může mi prosím někdo s DP popsat jak sladit immo v klíči bez VAGu.Myslím,že stačí zapnout zapalování s původním klíčem a pak do nějaké doby strčit do zapalování klíč nový a zapnout zapalování,ale nejsem si jistý.Děkuji za radu.
Květen 2, 200619 r Navazuji na tento příspěvek svým problémem. Koupil jsem auto, 1klíč s integrovaným DO. Žádný štítek s kódem klíče. Jak dál postupovat.
Květen 2, 200619 r Navazuji na tento příspěvek svým problémem. Koupil jsem auto, 1klíč s integrovaným DO. Žádný štítek s kódem klíče. Jak dál postupovat. Mít ho neustále na očích a vyměnit komplet zámky včetně klíčů
Květen 3, 200619 r Autor Když jsem jednou četl DP na oktavku tak to tam bylo takhle nějak popsaný.A když mi synchronizovali immobilizer tak jeden klíč nahrál Vagem a druhý jak jsem popisoval.
Květen 3, 200619 r Když jsem jednou četl DP na oktavku tak to tam bylo takhle nějak popsaný.A když mi synchronizovali immobilizer tak jeden klíč nahrál Vagem a druhý jak jsem popisoval. To spíš dálkáč
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.