Fanny84 Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Zdarec, potřebuji trochu poradit/nakoupnout. Přes zimu mi parkovačky nešly a pak jak se oteplilo, tak zase šly, zařadil jsem zpátečku a zapíplo to normálně krátce a snímaly překážku, AVŠAK dneska (cca 10 stupňů nad nulou) mi zase nejely . Hodím zpátečku a žádný tón, prostě žádný zvukový signál ani při zařazení zpátečky. Určo to napíchnu na VAG, ale předem se Vás ptám, jestli náhodou nevíte, jestli chyba je někde v kontaktech nebo v čidlech? Moc děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 (editace) Tak nic, už zase jedou . A když jsme u toho, víte jak to nějak "zakrytovat" či zabezpečit tak, aby to fungovalo i přes tu zimu? Editováno: 20. Březen 2012, autor: Fanny84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudigieri Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Ahoj ,prosim o radu. Měl jsem v háji dva zadní parkovaci senzory. Po výměně staly dlouhý tón jako když je za autem překážka,ne tón který signalizuje závadu,který trva cca 7 vteřin ,tento piska dokud se nevyradi.Na VAGU vse v pořádku,žádná závada.Nevite nekdo prosim v čem by mohl byt problem.A jake ma byt spravne kodovani.Predem díky za odpověd. Sup 1,9 tdi 85kw r.v 08.Bez maxidotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JS65 Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 (editace) Takze hod to na vag a prihlas se do parkovaciho asistenta....chod do bloku merenych hodnot a tam ti bude hezky ukazovat ktere cidlo meri vzalenost prekazky a ktere ne ja prehodil celkem 2 a spatne bylo jedno absolutne hluche ale vag jej stejne neukazal jako vadne. sranda pac porad mi ukazujou nejaky zkrat na kostru ,ale to sem nemel nervy hledat podstatne je ze fungujou ted perfektne. Editováno: 3. Květen 2012, autor: žralok citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudigieri Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Díky,zkusím to a uvidím.Ted za poslední dva dny mi dvakrát z ničeho nic zacali makat, pak na chvilku vypnu zapalování o opet to samy.Takze jsem z toho vázne jelen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudigieri Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Takze hod to na vag a prihlas se do parkovaciho asistenta....chod do bloku merenych hodnot a tam ti bude hezky ukazovat ktere cidlo meri vzalenost prekazky a ktere ne ja prehodil celkem 2 a spatne bylo jedno absolutne hluche ale vag jej stejne neukazal jako vadne. sranda pac porad mi ukazujou nejaky zkrat na kostru ,ale to sem nemel nervy hledat podstatne je ze fungujou ted perfektne. Tak jsem to vyzkoušel a u tři čidel mi hodnoty skáčou a jedno mi stále ukazuje 36 cm,takže tam bude ten zakopany pes.Diky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragnagord Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 ten senzor sa da vybrat aj bez toho, aby sa musel demontovat naraznik? ci je potrebne dat dole naraznik a tak vybrat senzor von? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudigieri Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 (editace) Nárazník musí dolů. Editováno: 14. Květen 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopcemm Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Záleží jaké čidlo to je. Druhé zleva jsem jsem dělal bez sundání nárazníku a šlo to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudigieri Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Jj,to je pravda na to se dostaneš,je u výfuku takže tam není dekl.Osobně si myslím,že je lepší sundat a mít pohodlnější přístup .Je to práce na 20min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 Druhe zleva jsem take menil ale kdyz prsi funguje blbe. Kdyzje teplo tak zase funguje prijde mi jako kdyby tam byla spatna izolace jen a pouze u tohoto cidla. Muze byt problem v tom ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 To bazycek: Určitě to může být jeden z problémů!Též něco podobného řeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Birkin Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Pánové, už jste to někdo vyřešily? Mám sice Octavii 2 a mám stejný problém, při větší vlhkosti to prostě nejede, když je sucho a teplo,tak jedou vpohodě. jak to zaizolovat, aby se tam nedostala vlhkost?? Diagnostika hlásí snímač vzadu vpravo uprostřed - G205 Přerušení/zkrat ke kostře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 (editace) Dnes mi zašli blbnout zase senzory, ale neprselo, nesnezilo snad 3 dny. Zaradim zpatecku pipne mi jednou sekundu nic a pak dlouze pak jednou nic a dlouze a dokola. Kdyz zaradim vicekrat po sobe tak to zase jede normalne.Proste to jednou jede normalne a jednou zase pipne kratce pak dlouze a furt dokola. Mel to nekdo stejne ?Nevypada to na vadny senzor kdyz to jede nekdy i normalne. jinak kde najdu parkovaci jednotku ? chtel bych cely ten originalni skodovka system vymontovat nahradit necim jinym. Editováno: 19. Listopad 2012, autor: bazycek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Vzadu napravo za tapecem. Já mám vyřešeno následovně (ještě nenamontováno): Nové 2-din radio(již v autě viz foto), dozadu půjde parkovací kamera-výměna za jedno světlo osvětlení SPZ. A je to. Kamerka: http://www.auto-moto...a-Superb-Passat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 (editace) P.S. Jediné, co mi hlásí Vagína je porucha radia :-) Když už jsem byl v tom kuftu podívat se na jednotku zpátečky, tak jsem využil háky na tašky a namontoval mamánka: :kol-48: Editováno: 11. leden 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 (editace) Chlapci mne pise skrat na kostru na vsetky zadne cidla... mam len zadny park.assistent.. cize mam to tak brat ze mam vadne vsetky 4 ks ??? dal som dole naraznik prestriekol som konektor a snimace som umyl v tech.liehu a nic... 3 senzory mam koncovy index B a jeden mam A ... moze to byt pricina ??? dik Editováno: 11. leden 2013, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca00 Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 To by mne taky zajímalo,jak je to s tím koncovým indexem,která čidla maj být A a která B ,nebo je to jedno kam dám A a kam to B ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Nazdar pánové, tak jsem zjistil že naše Bedruna má obdobný problém, ale asi s malou výjimkou... Když běží motor a parkuji, tak mi to při zařazení zpátečky ani nepípne, natož aby reagovaly čidla... Zkoušel jsem to teda pouze s natočenými budíky a to najednou při zařazení zpátečky pípne, jeslti ale senzory reagují jsem nezjistil, nebyl nikdo po ruce kdo by mi pomohl Máte nějakou radu jak na to? Nebo jestli taky popřípadě prostě počkat na teplo? Dík Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 A to jsi nemohl nechat zarazenou zpatecku a projit se za autem? Kdyby ti parkovak fungoval uslysis ho. Popr diagnostika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Zas tak moc mi to neřve, tak nevím jestli bych to slyšel, ale je pravda, že jsem to nezkusil... Ale je zvláštní, že když je motor nastartovaný tak to ani při zařazení zpátečky nepípne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 (editace) jestli to nebude tím mezikusem mezi volantem a sedačkou Mrkni na to a dej vědět Editováno: 30. leden 2013, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 tak jsem to teď byl odzkoušet a je to nějaké divné... když je jen natočená elektřina tak vše funguje jak má, ale jakmile nastartuju motor tak to nefunguje... nějaká rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Při parkování vypni motor a zatlač to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 žraločku ty nikdy nezklameš něco efektivnějšího bys neměl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.