Publikováno Únor 12, 201015 r Hezký den mám menší problém s motorem, dneska jsem měnil olej v motoru ujel jsem asi 10km a začalo to škubat pak čoudit musel jsem dojet aspoň k domovu ujel asi ještě 2km zaparkoval a už to nečoudilo čuchal jsem k výfuku a necejtil jsem ani spálenej olej co to mohlo sakra bejt jjo mám 1.6 74kw AKL r. v.99 .Prosim o radu.
Únor 12, 201015 r Třeba se po tom novém oleji uvolnily nějaké usazeniny, které se v motoru spálili a ty jsi už jsi potom neviděl žádnej ten čoud apod.
Únor 12, 201015 r Autor To je možný ale že by se to dostalo do spalovací komory , já doufam že už to nebude dělat zítra jedu pryč tak si sebou vezmu lano.
Únor 14, 201015 r a co svičky?na pasatovi 2,8 v6 stejny problem s tim rozdilem ze sme nedelali olej, vymena svicek a kabelu vse ok
Únor 14, 201015 r Autor Tak už jsem ujel asi 100km a nic asi se fakt něco uvolnilo radši se v týdnu zastavim v servisu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.