Voice Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Minuly tyzden som (podla vzoru uzivatela viste) kupil stresny nosic Menabo Dozer XL 135 cm za 69,90,-€. Jednoducha a rychla montaz, kvalitne prevedenie Potom som dukupil nosic lyzi Thule Deluxe 726 (vydrazene na AUKRE) za 55,-€. Sadol ako uliaty... maximalna spokojnost Taky ti ty držáky na lyže tak hučí při jízdě. Mě celkem dost....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe1980 Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 (editace) Ja som si kupil na Yetika origo strešný nosič/mal som požičaný aj ten medzi hagusy prorack ale bol taky nízky ze ked som nan primontoval nosič lyži aj s podložkami tak sa mi lyže viazaním dotykali strechy/.S tym origo nemam problem dnes som siel s nim aj lyžami 140 a ani som nevedel že ho mam Editováno: 29. leden 2012, autor: Joe1980 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubomir Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Taky ti ty držáky na lyže tak hučí při jízdě. Mě celkem dost....... Je pocut, ze mam nieco na streche, no nejako ma to neobtazuje, zapnem radio aje po hluku Nezda sa mi, ze by to bolo az velmi hlucne... predtym som mal fabiu a ked som mal strestny nosic na lyze, tak tam to robilo riadne hukoty a piskoty... ak to porovnavam, tak je to teraz omnoho tichsie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Tak to se vysvětluje, já to mám na romstrerovi. Dělá to to co popisuješ na tvojí bývalé fábii. Ale zvyknul jsem si...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Ja som si kupil na Yetika origo strešný nosič/mal som požičaný aj ten medzi hagusy prorack ale bol taky nízky ze ked som nan primontoval nosič lyži aj s podložkami tak sa mi lyže viazaním dotykali strechy/.S tym origo nemam problem dnes som siel s nim aj lyžami 140 a ani som nevedel že ho mam A to máš toho Yetika v jaký výbavě, že je tak perfektně odhlučněnej ? Myslím, že by dobře posloužil jako nahrávací studio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hindator Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Ahoj všichni. Možná to sem úplně nepatří, ale pár fotek Thule boxu (Dynamic 800) uchyceného na Whispbarech Rail S45. Po testovací jízdě zatím nic nechybí. Hluk byl přijatelný. Spotřebu jsem neměl možnost nějak průkazně zkontrolovat - příliš krátký úsek a hustý provoz.Uvidíme po zítřejší dlouhé trase. Tak se tady zatím mějte hezky. (a omluvte fotky mobilem - je to jen pro hrubou představu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hindator Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Hezký večer. jak jsem slíbil, postřehy z delší jízdy s výše uvedenýma příčníkama a střešním boxem: hluk je sice slyšitelný, ale jen nepatrně...nijak neruší ( a ve srovnání s předchozíma - jako by nebyl) spotřeba je vyšší skoro o litr (ale dlužno říct, že je v tom i jízda po dálnici a že nejezdím "na spotřebu") celkem problematická montáž a demontáž boxu (protože výrobcem udávané rozměry čelistí neodpovídají skutečnosti a na širokých příčnících se to projevilo) Vyřešeno obroušením plastových krytů čelistí cca o 2mm - stále je plast dost silný, aby kryl kovové části. montáž a demontáž příčníků je snadná Box mohu jen doporučit, protože oboustranné otvírání, rychloupínací mechanismus a centrální zámek s více zamykacími body jsou moc užitečné Mimochodem, mezi Mohelnicí a Olomoucí jsem potkal sebevraha sbírajícího svršky z boxu otevřeného za jízdy a rozhodně jsem mu nezáviděl, takže kontrolujte, dotahujte, ovazujte,... Zatím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarek.7 Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Zdravím. Už někdo zkoušel natrvalo sundat hagusy z Yetiho a jezdit bez hagusu ? Jaký je na to Váš názor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELZ Vloženo 27. Červen 2012 Sdílet Vloženo 27. Červen 2012 Zdravim, na stresnej lyzine mi chyba krytka. Objednal som novu (5L0860149 GT5). Vie niekto ci sa to tam len nacvakne alebo to treba aj lepit? Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 Pouze se to nacvakne do zámků ve spodním dílu na střeše viz. obrázek nelepí se to určitě z důvodu případné demontáže hagusů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELZ Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 Super, vdaka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 tak jsem odstranil pískání příčníků Menabo Brio tím , že jsem zezdola zalepil páskou tu díru , lepící páska zvládne vše , až bude čas tak je asi vypěním PUR pěnou a bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daniel.m Vloženo 20. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2012 len fyi, nosice Menabo Brio sa dali kupit v Lidli po 30E, avsak iba v 120cm verzii. montaz je potom narocnejsia, lebo ta dlzka je naozaj na tesno, ale vo finalne podla mna auto s nosicmi takmer bez presahu vypada ovela lepsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ika Brno Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 Kolegové, co říkáte na tyto polské příčníky? Cena vypadá ok. http://aukro.cz/audi-a6-bmw-x3-skoda-yeti-outlander-rav4-bisonte-i2866885083.html J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hindator Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Ahoj. Mám v podstatě tyhle příčníky (viz. příspěvek z 26.ledna) a musím na ně, zatím, jen pět samou chválu. Montáž snadná, nepískají a žádné zvýšení spotřeby jsem nezaznamenal - samozřejmě pokud mluvíme bez střešního boxu ;-) Otázkou je, zda ty polské jsou ze stejného materiálu (věř mi, že vím, o čem mluvím - dělám momentálně v Polsku). Tak snad se Ti osvědčí, pokud se pro ně rozhodneš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ika Brno Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 (editace) Ahoj, no právě té polské kvality se trochu bojím ... ale co už, na obrázku to vypadá ok. Koupím a dám vědět ... J. Editováno: 26. Prosinec 2012, autor: Sranki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Ahoj neřešil někdo příčníky které pasují jak na Yeti tak na SuperbII Combi docela by mě to bodlo jelikož mám stejně jeden box a nechcou se mě kupovat dvoje. díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikas Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Máte někdo ty polské příčníky? Jaká je zkušenost po letech? Nemáte také někdo eventuálně odkaz na jejich prodej? Neznám jejich název tak nevím kde hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Řešil jsem příčníky nedavno,nakonec jsem skončil u hakru,100kg nosnost,rozumný kompromis mezi kvalitou a cenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pette-KH Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Ahoj, já jsem pořídil origo Škoda (od Thule). Rychlá montáž, šrouby v hagusech natrvalo. Jediná výtka je k plastům. Ne vždy se podaří na poprvé přesně nasadit a uzamknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Měl jsem neoreginal a ten byl na nic, koupil jsem originál a je to o něčem jiném, rychlost nasazení, nevrže to, nehne se to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Taky je mam a na montaz jsou fakt jednoduchy. Jediny co me stve je to ze jsou dost vysoky a pri jizde je od nich dost slyset aerodynamicky hluk. ozivim trochu tema jak to presne funguje?jakoze na hagusech neco nasroubujes a do toho pak nasazujes pricniky?kdyz je tam nemas tak porad clovek jezdi s nejakym tim prisroubovanym bazmekem?nejake foto by nebylo?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 (editace) Mám taky originály a nasazení je otázkou chvilky. Jsou vidět jen hlavičky "šroubů". Pár fotek např. http://www.obautodily.cz/skoda-yeti-stresni-nosic-alu-skoda-original-6541cz1011/ Editováno: 1. leden 2016, autor: Saty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 parada uz to chapu mockrat dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HefK Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 (editace) Zdar, já už mám 2 roky na Yetim tyto: http://www.yakima.cz/stresni-nosice/whispbar-s45-nosice-mezi-podelniky/ a nemohu si vynachválit Jen je u nich problém že nedáte 4 nosiče na kole vedle sebe, takhle sice dáte ale jeto pak na 2 velká a dvě malá nebo 3 velká kola a jedno malé kola BTW: Nezvyžují spotřebu (alespoň jsme si nevšimnul rozdílu bez nich a s nimi) a nehvízdají a také drží lítal jsme snimi v německu 200 a v pho Editováno: 2. leden 2016, autor: HefK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.