Přejít na obsah

Wendy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    83
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Wendy

  1. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...16829&hl=airbag
  2. Wendy

    Odkud jste..

    Benešov u Prahy
  3. Wendy

    Koupě Octavie I

    Připojuji se k Jendovi. Udělej vše pro ověření původu. Nepodceňuj to. Koupil jsem již kradené auto a tak vím, o čem mluvím!!!!
  4. Tak si to uprav, mělo by to být v návodu k autu, jak korigovat odchylku spotřeby. Z hlavy si to nepamatuji.
  5. Docela jsem na to zvědav, co na to řekne pojišťovna, když to oni nenahlásí. Na víc je nyní ve vyhlášce, že pokud škoda není vyšší než 50.000Kč a nebo nevznikne-li škoda 3. osobě, tak se nemusí volat policajti.
  6. Mám je v Oktě (tedy jen ty středobasy) a spokojenost. Nepovažuji se však za nějakého Hi-Fistu, prostě je to lepší, než origo a mě to stačí.
  7. Wendy

    Jak to funguje?

    přidání plynu při nastavené rychlosti - zvýší rychlost a po odstavení zpomaluje až na původní rychlost - pokud se ale jede o více než 10 km/h než je nastavená rychlost po dobu delší než 5 minut - nastavení se zruší
  8. Já jsem se Symphony také spokojen. Je to věc názoru a hlavně, kdo je jak náročný Hi-Fista. ...a hlavně tam sedne jak prdel na hrnec
  9. Wendy

    Hasicí přístroj

    No nevím,když mi blafla el.instalace v motorovém prostoru,asi bych tam deku nikam nenacpal,ale polovina toho hasičáku na to stačila.V každé případě za to pětikilo se myslím uveze. ...to každopádně. Já bych vozil oboje. Deka se hodí i na něco jiného
  10. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5751
  11. Wendy

    změna je život

    Používám na to Irfan. Více zde: http://www.fotoaparat.cz/article/7205/1 nebo http://www.slunecnice.cz/product/IrfanView/ Otevřeš foto, vybereš v menu Soubor - Uložit jako a zvolíš kvalitu.... nebo přes menu Obrázek změníš velikost/rozlišení.
  12. Wendy

    Hasicí přístroj

    Není to tak dávno, co jsem absolvoval protipožární školení, kde nám bylo doporučeno, vozit s sebou v autě větší deku. Prý hasicí přístroj malých rozměrů do auta nemá cenu. Dekou, která se přehodí např. přes hořící motor, se požár údajně uhasí (zadusí) lépe a snadněji, než při použití hasícího přístroje. Hasící přístroje, které se do aut prodávají, jsou prý kapacitně moc malé. Nikdy jsem nic takového nepotřeboval a doufám, že nebudu. Jak jsem nakoupil, tak prodávám.
  13. http://www.levnealarmy.cz/detail.php?id=46
  14. Přesně tak. ASS2 co jsem koupil má atest a Molpir určitě taky.
  15. Možná blbá otázka, ale zůstanou ti svítit jen parkovačky, když vypneš zapalování a máš zapnutý vypínač světel?
  16. Nastartuji a světla se rozsvítí sama. Pak chci rozsvítit i palubku (poněvadž je večer) a tak zapnu vypínač světel. Dojedu do cíle a vypnu motor a zapomenu vypnout vypínač - svítí parkovačky. Otevřu dveře a ozve se pískání - upozornění zapnutých světel. Co je na tom na hovno? Promin Wendy, ale po precteni jeste 2x tohoto prispevku Pánové dejte radu Neznalkovi nehlásí mi když sviítim při vypnutem motoru a otevřu dveře čím to je. dekuji. a po precteni tve reakce si stale myslim, ze ASS2 take nepiska pri otevreni dveri a rozsvicene palubce. Proto jsem rikal ze je to na hovno. Pokud to dela jak jsi popsal, tak je to na na hovno, ale super! Jsem byl ještě v garáži to radši zkusit a je to tak, jak píšu. Úplně jsi mne znejistil.
  17. Nastartuji a světla se rozsvítí sama. Pak chci rozsvítit i palubku (poněvadž je večer) a tak zapnu vypínač světel. Dojedu do cíle a vypnu motor a zapomenu vypnout vypínač - svítí parkovačky. Otevřu dveře a ozve se pískání - upozornění zapnutých světel. Co je na tom na hovno?
  18. Mám namontovaé tohleto : http://www.kuncicky.cz/automaticke-zapinani-svetel-ASS2/ Funguje to parádně, nastartuju a po pěti vtěřinách se mi rosvítěj světla, ale jen park a potkavačky a taky zadní a spz. Když se setmí, přepnu origo ovladač světel na zapnuto a rosvítí se mi palubovka. Pokud za jízdy vypneš světla, tak tě to bude akusticky upozorňovat, že jsi trubka a máš zhasnuto (akustika se dá vypnout na jednotce) Mám to dva měsíce a mužu jen doporučit. Rychle si na to člověk zvykne a pak světla neřeší. Pokud se někomu světla rozvicejí už při otočení kličku, tak to asi není dobré. Budeš něco dělat na autě a budeš potřebovat proud, tak ti u toho budou svítit i světla, to mi přijde docela zbytečný a hlavně vybijející baterku. ASS2 mám taky a jsem mooooc spokojený. Když jsem hledal, tak hlavní podmínky byly: 1. zhasnutá palubka 2. zvuk. signalizace 3. rozsvícení světel včetně parkovaček až po nastartování Chi se zeptat. Budu mit to rele co rikas a po rozjezdu v noci si zapnu svetla palubky sam, prijedu do cile, svetla se zhasnou vypnutim motoru, ale palubka zustava svitit? Pokud ano, zahouka to po otevreni dveri abych ji nezapomnel vypnout? Jaky je rozdil v tomto rele a rele od Skody? Mám relé od molpiru a při vypnutí motoru při rozsvíceném vypínači(svítí přístroj. deska) zustanou svítít parkovačky jak kdybys neměl relé. Při otevření zapiska tak jak bez relé ASS2 funguje stejně.
  19. Mám namontovaé tohleto : http://www.kuncicky.cz/automaticke-zapinani-svetel-ASS2/ Funguje to parádně, nastartuju a po pěti vtěřinách se mi rosvítěj světla, ale jen park a potkavačky a taky zadní a spz. Když se setmí, přepnu origo ovladač světel na zapnuto a rosvítí se mi palubovka. Pokud za jízdy vypneš světla, tak tě to bude akusticky upozorňovat, že jsi trubka a máš zhasnuto (akustika se dá vypnout na jednotce) Mám to dva měsíce a mužu jen doporučit. Rychle si na to člověk zvykne a pak světla neřeší. Pokud se někomu světla rozvicejí už při otočení kličku, tak to asi není dobré. Budeš něco dělat na autě a budeš potřebovat proud, tak ti u toho budou svítit i světla, to mi přijde docela zbytečný a hlavně vybijející baterku. ASS2 mám taky a jsem mooooc spokojený. Když jsem hledal, tak hlavní podmínky byly: 1. zhasnutá palubka 2. zvuk. signalizace 3. rozsvícení světel včetně parkovaček až po nastartování
  20. To možná myslel, že je tam někde asi naznačená teplota vzduchu co vychází z té klima Určitě, nová Fábie to tak má
  21. To se stát mě, tak se mi kousne pumpa a je po mě. Každopádně je dobré, jak se benzínka zachovala. P.S.: Zlaté české ručičky
  22. Jasně že má!!! Proč by jsme si s tím tak hráli, kdyby to bylo bezvýznamný. Treba proto, ze je to vyznamnejsi udelat s vytlumenim, ale do toho se mi nechce a myslim ze to nepotrebuji... Kazdopadne perfektne provedena prace podlozek... A to jsem je jeste nevidel btw jakym zpusobem rozloupnete madlo aby se daly povolit srouby a aby se to nezmrvilo ten palst? Cim na to? Pokud jde o madlo dveří spolujezdce, tak jsem použil plochý a širší šroubovák, který jsem dal mezi plast a tapec a páčil. Šroubovák doporučuji podložit hadrem, abys neušpinil tapec. Začíná se rozebírat u té části madla, která je na dveřích níže. U dveří řidiče je to jinak. Tam jsem použil příborový nůž, který se strčí ze spoda a vypáčí se pojistka madla. Pak se madlo vytáhne směrem vzhůru.
  23. Jasně že má!!! Proč by jsme si s tím tak hráli, kdyby to bylo bezvýznamný. ...ale lepší je to udělat celé komplet. Kdo neuslyší, neuvěří....
×
×
  • Vytvořit nový...