Přejít na obsah

Nejde nastartovat 2,5tdi 120kw


Romejn

Doporučené příspěvky

Ahoj kluci.Poradimi někdo,včera jsem byl ny vejlete auto jelo bez problému,přijel jsem před barák že si vyhodím věci a pojedu do garáže,chcíplsem to a asi po 15minutách chci nastartovat a nic,motor točí sem tam to kuckne a z vejfuku dým jako jako prase,né a ne to nastartovat,v nádrži jsem měl tak před červenou,tak si říkám asi málo nafty,tak sem pak dolil 20litru a stále nic,nafta do filtru de i z filtru jinak filtr mám tak 2měsíce novej,je pravda že jsem tam před 14dni nalil drobek aditiva.TAk nevím co stím.Děkuji za rady, motor 2,5 tdi 120Kw. :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

CAu mam stejnej motor a uplne to sami se stalo me. Jestli se ti stalo co me tak se neboj. Vypadla hadice s ventylem z cerpadla nasadej umyjou a jedes. Taky jsem prijel pred barak za 3 hodky sem chtel jet a uz sem to nenastartoval tak na odtahovku a hura do skodovky. Ja platil 400kc ale byl to znamej tak davej pozor na praci co ti tam udelaj .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem byl se podívat do servisu a zjistil jsem že začla tíct vodní pumpa a sem tam se přidrhla a tím pádem se ostrohal klínák a skočilo to prej o zub.V tom deklu co zakrejvá rozvody byly nastrouhanej ten klinák pěkné to bylo.Takže kompletní rozvody a vod.pumpa se bude dávat nové,Já to měl stejnak v plánu tak se to posunulo na ted.Snad se tam nesato ještě neco jiného,uvidíme jak to dají do kupy.Mě začlo před svátkama něco šustit v motoru přímo to kvičelo a to dělala ta pumpa,teda si myslím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak dnes jsem byl zavolán do servisu a nastal další problém,prej se to jemně potkalo a je prasklá vačková hřídel.Zavšechno muže vodní pumpa která se totálně rozesr....ozubenej řemen byl jako papír rozemletej no hruza.Já nechci vidět tu cenu za opravu,já se steho potento.post-38008-1266848357,5334_thumb.jpgpost-38008-1266848376,0958_thumb.jpgpost-38008-1266848431,0876_thumb.jpgpost-38008-1266848458,1898_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže při výměně rozvodů se vykašlali na vodní pumpu a nechali tam tu původní, ta se teď drbla a ohlodala řemen ... Tak to samé se mi stalo na octávii 1.8T, na 100 tis. původní majitel měnil rozvody a mě na cca 150 tis. začalo popiskování a pak se to drblo, odnesly to dva ventily ... Je to škody teda, jsou si jistí že se to nepotkalo a nepouští nějakej ventil???

Editováno: , autor: FilipV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj tak jak jsem měl tušení tak koukám že se potvrdilo.Jestli je prasklá vačka tak to stopro dostalo nakopáno od pístů sundání hlavy se nevyhneš.Asi by bylo lepší a možná levnější sehnat jinej motor.Tuhle blbou závadu jsem už taky zažil a jiný motor je ta nejlepší volba. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ona nepraskla uplně ale jen ten jakto říct....pásek jak má ta vačková hř. co se spojuje stím hdroštelem a pak s ventilem,prej jak se to jemně potkalo tak ty malinké tyčinky vypadly a tím se zabránilo aby se to potkalo,snad jsem to dobře pochopyl,ted je už pozdě to dávat jinam,nechám to bejt a uvidíme co bude dál...... kol119:aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...