Hensel Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Já to vidim na sobotu ráno a pak později k noci domů, přeci jenom mým starým kostem ta kosa v mimoni stačila. ale ale já spal ve stanu a šlo to .....pokud se zdržím v Chabrech tak do neděle a ráno dom Na stan sem se ješte nezmohl, ale už jsem koupil židličku. Stačí nechlastat a dom je to kousek. jj to je pravda ani jsem si neokoukl tvou krasavici budu to muset napravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 jj to je pravda ani jsem si neokoukl tvou krasavici budu to muset napravit To je standardní sériovka, zatim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 prosim nezasirat OTckama, at vim kdo dorazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Já to vidim na sobotu ráno a pak později k noci domů, přeci jenom mým starým kostem ta kosa v mimoni stačila. ale ale já spal ve stanu a šlo to .....pokud se zdržím v Chabrech tak do neděle a ráno dom Na stan sem se ješte nezmohl, ale už jsem koupil židličku. Stačí nechlastat a dom je to kousek. Hehe, stan sice mam , ale tu zidlicku porad postradam. Vzhledem k tomu, ze to je v Praze tak rano prifrcim a vecer vodfrcim. pac ta zima to fazne previt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 prosim nezasirat OTckama, at vim kdo dorazi plomiň Viki já věděl, že dostaneme přes rypec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 já bohužel nejedu,když mi konečně vyšlo na sraz volno,tak zase marodim vidim to až na sraz na Panenský Týnec užijze si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 dorazíme v pátek. dvě auti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 tak jedu na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Takze ted uz nam to snad konecne vyjde taze s Petou pojedem a to asi uz v patek, mooc se tesime, tak doufam, ze ucast bude velka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 zkusím dorazit tak po 14 hodině na chvilku sem v práci tak si odskočím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 v sobotu bych měl s rodinkou dorazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Nejedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Nejedem procpak zbyno?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Nejedem procpak zbyno?? no Sonča musí být v sobotuv práci a na sobotu to nemá cenu. ASI AŽ HRADEC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 zdravím.hlásím,že nenechám vittoria ve štychu a přijedu v sobotu dopoledne.posádka bude sice v jiném složení,ale tak už to v životě chodí.i letadla mají své dny.tak páček shledáček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 hele,držte mi tam fleka.Dorazím v sobotu dopoledne sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Psal jsem už vittovi, nemohu mám kšeft Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Taktéž bych prosil reservé pro jedno místečko dorazím nejdříve v 14h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Prosim prosim, drzte nam tam take mistecko, dorazime s Petou az v sobotu odpoledne, driv bohuzel nemuzem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 no zatim 18 kusu co jsem pocital...zatim nic moc chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 a měs počítal @zbyňa : jj říkal si to tak Sonču pozdravuj..já to tu musím v práci ošéfovat ten Hradec, protože mi vychází směny, ale pokusím se to prohoditi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 jj honziku mam te na seznamu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 jj honziku mam te na seznamu... no mluvil jsem s vikim a ten mi říkal ať dorazíme spíš dopo takže Lu přizpůsobý kojení a tak kolem 11 dorazíme...no pokud ten náš nenažránek bude mít hladík tak ho pak asi nakojí v autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 jj honziku mam te na seznamu... no mluvil jsem s vikim a ten mi říkal ať dorazíme spíš dopo takže Lu přizpůsobý kojení a tak kolem 11 dorazíme...no pokud ten náš nenažránek bude mít hladík tak ho pak asi nakojí v autě a ty nebudes pres noc do nedele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 až je odvezu tak se vrátím ...a spaní to ještě nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky