partyman Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Potřeboval bych radu: Za studena vše chodí jako má být, ovšem při ohřátí motoru na provozní teplotu mne celkem dost začalo poslední dobou zlobit řazení. Jedná se o všechny stupně. Čím rychleji jedu, tím hůře se řadí. Pokud je auto podtočené, jde to znatelně lehčeji, řekl bych skoro normálně. Spojka je dělaná cca před 30tis. Olej v převodovce také měněný. Při rozjíždění s minimem plynu otřesné cukání auta, i na zpátečku. Při řazení zpátečky chroupnutí-ne vždy. Auto má najeto 372tis. tudíž jsem smířený s čímkoli, ale potřeboval bych poradit od někoho kdo se vyzná jestli spojka či převodovka, či oboje? Pokud je to převodovka, oprava zřejmě nemá smysl, protože se dá sehnat cca od 3tis.Kč Děkuji za jakýkoli názor a radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
partyman Vloženo 28. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 po konzultaci s odborníkem to vypadá na prdlou přítlačnou pružinu. Když jsem mu řekl,že auto nesnesitelně cuká při rozjezdu měl jasno. Dnes je to mnohem horší než včera! Nem,á někdo takovou zkušenost??? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan1 Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 po konzultaci s odborníkem to vypadá na prdlou přítlačnou pružinu. Když jsem mu řekl,že auto nesnesitelně cuká při rozjezdu měl jasno. Dnes je to mnohem horší než včera! Nem,á někdo takovou zkušenost??? děkuji a kdyz si delal tu spojku dal si novy setrvak jestli ne tak tam bude chybka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.