Cjoctavian Vloženo 15. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Ja som chcel od ABT chip na moju 1,4 TSI, ale ked mi povedali, ze bude treba menit olej v motore kazdych 10 000 (aby sa zachovala zaruka) a okrem toho by som mal auto nejaky ten tyzden nepojazdne, kedze jednotku vyberaju a posielaju do Nemecka... Clovek by povedal, ze to uz robia cez diagnosticku zasuvku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 a navíc je to předražený jako ... ani teď po ránu nemůžu najít slušný slovo, ale ty to máš levnější než my s 1,2 a dávat auto na tejden pryč se mi taky dajako nepozdáva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 jj, za tie peniaze asi silnejsi motor priamo z fabriky - aj ked nepochybujem, ze v DE si najdu zakaznikov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 Tiež som nad tým rozmýšľaľ - ale za tú sumu a následnú potrebnú starostlivosť sa im na to môžem vy..bodnúť. Skôr by ma zaujímalo, ako je to so zárukou čo sa týka Benetu - predsa je to len nevlastný syn škodovky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malybobicek Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 (editace) Dobrý den, píši maturitní práci na 1,2 TSI 77kW, chtěl bych se zeptat, na pár věcí. Jaké má motor vstřikovače elektromagnety nebo piezzoelektrické ? Kolik litrů má náplň chlazení? Má 1,2 TSI 77kW stejnou kliku, jako 1,4 TSI 92kW ? popřípadě ještě něco mají společné? Mockrát děkuji Editováno: 12. Únor 2011, autor: malybobicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 (editace) TU a hlavne TU je vsetko, co potrebujes Editováno: 15. Únor 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Co se týká chipování tohohle motoru, tak jsem našel jen jednoho, kdo to presentuje v ČR - sportmotor. Připravte si ale bratru 24000,- sDPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 tak to radsej rovno 1,4 TSI a mas na to zaruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 U Fabie 1.4 TSI tj RS si ale připravíš navíc cca. 200000,- ...to je trochu mimo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 ale tato tema je o motoroch v O2, takze na FRS som ani nepomyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Sakra..sorry, no jasne :-) Lítám i do Fabie a tam o tom kecají taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomanek0505 Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 Koupil jsem 1,2 tsi oktávku jako rodinné auto. Většinou jezdím po městě a musím říci že zatím jsem max. spokojen. Jak s výkonem, jízdními vlastnostmi tak se spotřebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Tak sem dávám příklad spotřeby při cíleně spořivé jízdě na hranici rychlostních limitů. Délka trasy 190km, krásná neděle před cca měsícem, minimální provoz, 20% dálnice 140 tacho, ostatní 95 tacho, žádný divoký akcelrace,dojezdy do vesnic. Nabejt tý dálnice, atakovala by spotřeba hranici 5l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 Mam pocit že v letě žere vic než v zimě Ta klimatizace dělá + litr člověk se ji boji pomalu pustit . chtěl sem se zeptat dokupoval někdo kryt pod motor ? Motor jinak supr akorat při předjeti to chce podřadit někdy i o dva stupně . Jak s E85 , jezdite někdo na ni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 Jo, to sem taky zapomněl říct. Pokud jezdím v členitějším terénu, tak klimatizaci zapnu pří jízdě v klesání a do kopce jí zas vypnu. Je eště někdo z vás takovej šetřílek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 ja se snažím zas co nejvíc jezdit na tempomat , protože dokáže spotřebu srazit víc než ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dare Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Taky zapínám klimu jen z kopce, pokud není vyslovene vedro, kdy by to nestačilo, v podstatě pak jede klima zadarmo (motor 1.2TSI skoro nebrzdí, což je podle mě spíše výhoda pro nízkou spotřebu). Pokud někdo neví jak na nejnižší spotřebu, tak dám jednu starou, ale dobrou radu: Jezdit, jako by auto nemělo vůbec brzdy (tzn. téměř nepoužívat brzdový pedál). Když se k tomu doplní ne moc prudké zrychlování a tempomat, udělám se svojí OII 1.2 TSI spotřebu 5,4l (např. Poprad-Hradec Králové). To zbek: Nemáš náhodou na léto větší rozměr pneu? Mě udělal přechod z 195 na 205 rozdíl ve spotřebě asi 0,3l/100. Na to je bohužel 1.2 citlivější než třeba 2.0TDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 (editace) mam 195 pneumatiky pro mě ideal , cena /spotřeba Dneska sem jel do vedlejší vesnice a zpět 28km spotřeba 4,7l . Editováno: 25. Duben 2011, autor: zbek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 30. Duben 2011 Sdílet Vloženo 30. Duben 2011 (editace) dneska okruh 166km zatiženo 3 osoby cca se čtyřmi zastavkama jízda podle předpisu přes obce a mimo , žadna dálnice průměr 4,8l což je super no klima moc nejela . člověk stim nesmi na dalnici Chtěl sem se zeptat kolik stoji spodni kryt na motor 1.2Tsi a pomůže proti kunám ? Editováno: 30. Duben 2011, autor: zbek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 kurňa, to si jel z kilimandžára k moři, ne to musíš mít nožku jak baletka. jinak dlouhodobou spotřebu mám přesně jako Ty 6,45 l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 To pravě nebyla moje nožka ,ale tempomat jizda do Bratislavi a zpět po okrskách přes vesniice . škoda že to nema tempomat kde bych si mohl navolit tři rychlostni limity a ty mezi sebou přepinat , přeci jenom zrušit 90 nahodit 50 a zase obraceněje je takove krkolemne nějaký francouz ma tempomat že si vybiraš z předvolených rychlosti , ale sem rad i za tenhle . Jak si spokojen z vozem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Tak s tím tempomatem mně to taky mrzí, že nejdou navolit aspoň 2 rychlosti, taky mi to chybí. Zkusíme asi tuneráře a diagnostiky v sexi ELEKTRIKA. Jinak spokojenost, asi jako Ty a všichni ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bikeone Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Co se týká chipování tohohle motoru, tak jsem našel jen jednoho, kdo to presentuje v ČR - sportmotor. Připravte si ale bratru 24000,- sDPH chipovat tento motor opravdu nedoporučuju.. nevydrží to! 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alq Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Faken system.... Auto mam tyzden OFL 1,2 TSI a 250 km a uz mi krysy alebo ina haved prekusala kable ku svieckam... co na nich pouzit aby sa to viac nestalo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.