Publikováno Březen 7, 201015 r Zdravim kamaradi.Pravy ostrikovac mi strika ale nerozprasuje levy normalne krasne rozprasuje,takze bych jej potreboval vyndat a vyfoukat kompresorem asi koukal sem na to ale neprisel sem na to jak se vyndava.Neskousel uz to nekdo z vas?
Březen 7, 201015 r Já si myslím, že by stačilo rozpojit hadičku k ostřikovačům někde u pantu kapoty a zkusit to profouknout tím vzduchem. Nebo vzít jehlu a strčit ji přímo do trysky a zkusit to propíchnout.
Březen 7, 201015 r Autor Ono to z topho jako strika ale nerozprasuje chtel bych to vyndat nu.Nevim jak a nerad bych neco zlomil.Ono to pak taky nebude zadarmo byt je to jen ostrikovac
Březen 7, 201015 r Vem ocelové lanko na kolo rozpleť ho a jedním fousem prostrč skrz trysku (popřípadě postačí i z ocelového kartáče)ale před tím si odpoj hadičku aby se ti to zas neucpalo pak vem injekční stříkačku bez jehly a naplň vodou a zase přes trysku pěkně propláchni pak můžeš i ze spoda co je napojená hadička a než to zapojíš trochu si vypláchni hadičku krátkým ostřikem.
Březen 7, 201015 r Autor Tak mam opraveno. demontaz je jednoducha :lehce soupnout smerem dopredu a vyklopit ven hadicka sla taky v pohode odpojit ,pak sem to profoukl kompresorem a ted to krasne prasi-lepe naz ta finkcni asi ji taky profouknu,takhle krasne to neprasilo ani kdyz jsem to koupil.Jinak diky za rady
Březen 7, 201015 r jo ven to jde fakt dobre - ja kupoval novy za par korum (myslim) ze jsem se vesel cca do 150,- kč za oba
Prosinec 13, 201212 r Zdravim.Zamerne jsem vypotreboval kapalinu v ostrikovacich aby tam nezmrzla nez dam nemrzku.Po doliti nemrzky motorek bezi ale nic nestrika.Nevi nekdi kde by mohl byt problem?
Prosinec 13, 201212 r Který ostřikovač ti nejde. Nech chvíli nastartované aby se hadičky zahřáli a povolí. Někde ti to zamrzlo. Mě se to stává taky.
Prosinec 14, 201212 r Ale pořád nevím, který ti nejde. Na světla nebo na sklo. Ještě zkus odpojit hadičky, zkusit je profouknout nebo na to nalít studenou vodu nebo nemrzku.
Prosinec 14, 201212 r Na světla nemám.Mám klasický H7.Nejdou ty na sklo vubec.Motorek podle zvuku jede ale nic.Ještě před tím jsem tam měl nemrzku ale hodně zředěnou a zamrzlo to ale během jízdy asi 50km to rozmrzlo a proto jsem to vystříkal než tam dám novou.A teď ani po jízdě 150km pořád nic.
Prosinec 14, 201212 r ono to pravděpodobně zamrzlo přímo v té trysce tam je nejmenší průměr....Skus vzít fén jestli máš možnost a foukat nato chvilinku a uvidíš
Prosinec 15, 201212 r nebo to nech přes zítřek normálně. Má být 5 st nad nulou tak nevymýšlejte ptákoviny. I dnes to muselo už povolit
Prosinec 17, 201212 r Vyhřívané trysky byli jen za příplatek. Upraveno Prosinec 17, 201212 r od žralok
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.