Publikováno Březen 7, 201015 r Čau borci, chtěl bych na svý auto dat zadní stěrač z o2 ,mám o1, pujde to? díval jsem se že je trochu jinak řešený ostřik. Nechci moc bastlit díky za odpověd a pomoc.
Březen 7, 201015 r ¨jestli ho tam už máš zkusil bych jen přehodit ramínko ostřik je trochu jinak chce to vyzkoušet třeba to pujde uplně v pohotě
Březen 7, 201015 r Autor jasný, už ho na oktě mám, chci ho jen vyměnit za dvojkový, jsetli to pjde pěkně práve, abych ho nekoupil zbytečně
Březen 7, 201015 r asi bych to nejdřív s někým domluvil a vyzkoušel ono i na jedničkovou Octu byly dva typy zadních stěračů jeden kladika druhej hodně podobnej Fabii
Březen 8, 201015 r Autor jj právě, já mám ten první typ jak si psal Možná to tady někdo řešil.. kéž by
Červenec 22, 201114 r Tohle by mě taky moc zajímalo, zejména výměna toho ošklivého drátěného za plasťák co byl později na OI a nebo rovnou za OII. Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.